Vakavuus luokka:  
  (63/100)

Poista ICQ virus

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

ICQ virus on vaarallinen sovellus, joka leviää chat ohjelmassa nimeltä ICQ. Tämä uhka on tartuttanut tietokoneita harhaanjohtavan linkin avulla joka ohjaa verkkosivulle nimeltä ’jokebox’ tai ’jokeworld’. Kun painat tätä linkkiä, tietokoneeseesi tarttuu troijalainen, joka hakkeroi ICQ ohjelman ja ja lähettää saman harhaanjohtavan viestin kaikille kontakteillesi. Tämän lisäksi, tätä virusta voidaan myös käyttää blokkaamaan laillisia ohjelmia ja varastamaan arkaluontoista tietoa, kuten pankkitietoja, salasanoja sekä muita kirjautumis tietoja. Testauksemme jälkeen, meidän on myönnettävä, että tämä virus on erittäin samankaltainen kuin Skype virus. jos luulet, että koneellasi on ICQ virus, sinun tulisi suorittaa järjestelmän täysi skannaus päivitetyllä haittaohjelman poisto-ohjelmalla välittömästi.

KUINKA VOIN SAADA ICQ VIRUKSEN?

ICQ virus leviää ICQ:n maailmanlaajuisessa verkostossa, jossa on laaja verkosto chättejä sekä viestitauluja. Päästäkseen hyökkäämään järjestelmään, hakkerit ovat luoneet mutkikkaan ICQ-viestin, joka kutsuu ihmisiä vierailemaan turvallisen näköisellä verkkosivulla. Kun klikkaat kyseistä osoitetta, virus tartuttaa tietokoneesi, sitten alkaa levittämään samaa viestiä ICQ tilisi kautta kaikille ystävillesi sekä kontakteillesi. Suosittelemme vahvasti, että poistat ICQ viruksen tietokoneeltasi koska se voi aiheuttaa henkilöllisyysvarkauden tietokoneellasi. ICQ virus voi alkaa tallentamaan näppäinpainalluksesi sekä varastaaan pankkitietojasi sekä muita, erittäin tärkeitä tietoja.

KUINKA POISTAA ICQ VIRUS?

Jos koneellesi on tarttunut ICQ virus, sinun tulisi skannata PC:si päivitetyllä haittaohjelman poisto-ohjelmalla. Suosittelemme Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa. Tämän lisäksi, sinun tulisi myös asentaa AVX Antivirus for ICQ välttääksesi samanlaiset virukset tulevaisuudessa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
ICQ virus kuvankaappaus
ICQ virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä