Vakavuus luokka:  
  (96/100)

ICSPA virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

ICSPA virus (tunnetaan myös nimellä International Cyber Security Protection Alliance virus) on haitallinen tartunta joka voi helposti päästä tietokoneellesi jos se on huonosti suojattu. Kun sisällä ja aktiivinen, tämä lunnasohjelma sulkee koko järjestelmän ja sitten näyttää harhaanjohtavaa hälytystään joka raportoi useista rikoksista sekä laki rikkomuksista. Ole hyvä, älä lankea tähän huijaukseen sillä valtion laitokset eivät käytä tällaisia primitiivisiä keinoja kun ne yrittävät saada ihmiset maksamaan sakkoja. On hyvin selvää, että ICSPA virus on suunniteltu varastamaan rahaa varomattomilta PC käyttäjiltä ja se tulee poistaa järjestelmästä välittömästi. Tietenkin, se ei tule olemaan helppoa kuten voit odottaa sillä tämä lunnasohjelma blokkaa lailliset sovellukset, kuten anti-virukset sekä haittaohjelman poistajat. Kuitenkin, jatka lukemista ja näet kuinka voit kiertää tämän ja poistaa viruksen.

KUINKA VOIN SAADA ICSPA virus TARTUNNAN?

ICSPA virus leviää samojen levitystapojen avulla kuin haittaohjelmat sekä vakoiluohjelmat: se voidaan ladata yhdessä väärennettyjen päivitysten, media kodekkien, rekisteröimättömien ohjelmien, spämmin sekä muiden vastaavien levitystapojen avulla. Kun se pääsee sisälle, tämä lunnasohjelma lukitsee työpöydän sekä sulkee tietokoneen toiminnat kysymättä minkäänlaista lupaa. Tämän lisäksi, se korvaa tietokoneen ruudun varoituksella joka väittää olevansa International Cyber Security Protection Alliance yritykseltä ja raportoi useista rikoksista, kuten laittomien ohjelmien käyttö tai haittaohjelmien levitys. Ole hyvä, pidä mielessäsi että kaikki tämä on osa suurta huijausta joka koettaa ryöstää sinut, sinun ei tulisi koskaan maksaa sakkoja Ukash tai Paysafecard esimaksu järjestelmillä. Tämän sijaan, sinun tulee poistaa ICSPA virus Troijalainen niin pian kuin mahdollista.

KUINKA POISTAA ICSPA virus?

Kun yritetään poistaa ICSPA virusta, tulet huomamaan järjestelmäsi olevan suljettu. Tämä on normaalia. Ohittaaksesi tämän ongelman, sinun tulee käyttää yhtä näistä metodeista:

Flash drive tapa:

1. Ota toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB tikku paikalleen.
4. Käynnistä ICSPA viruksen saastuttama tietokone uudeelleen vielä kerran ja suorita täysi järjestelmän tarkastus.

* Tämän lunnasohjelman saastuttamien käyttäjien on mahdollista kirjautua muille käyttäjä tileilleen Windows käyttöjärjestelmässä. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun tulisi pystyä laukaisemaan haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash pysäyttääksesi lunnasohjelman suunniteltu toiminta. Pysäyttääksesi Flashin, mene Macromedia tukee ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita täysi järjestelmän tarkastus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen ICSPA viruksen poisto (tarvitaan edistyneitä taitoja!):

  1. Käynnistä PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ tehdäksesi viruksen kyvyttömäksi (tämän pitäisi toimia viruksen kaikissa versioissa)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot joiden nimi ei ole explorer.exe tai tyhjä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkastus Reimage poistaaksesi jäljellä olevat tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
ICSPA virus kuvankaappaus
ICSPA virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-icspa-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä