Poisto InboxNow Toolbar (Viruksen Poisto-opas)

InboxNow Toolbar Poisto-ohje

Mikä on InboxNow Työkalupalkki?

Mikä on InboxNow?

Sen kehittäjä on Mindspark Interactive Network, InboxNow vaikuttaa hyödylliseltä arvokkaalta lisältä selaimeesi mutta me haluamme väittää toisin ja auttaa sinua päättämään, että haluatko pitää sen vai et, jos olet jo sen asentanut. Kuten muutkin työkalupalkit edellämaitulta yritykselta, InboxNow on selaimen kaappaaja joka luikertelee tietokoneellesi huomaamatta ja voi sitten luoda joitain vakavia turvallisuusongelmia. Vaikka se voi aluksi vaikuttaa todella kätevältä työkalulta niin se on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja se kannattaa poistaa PC:ltä välittömästi.

Jos et ole vielä vakuuttunut niin sinnun pitää tietää kuinka se toimii ja millaisia vaikutuksia sen aktiviteeteilla voi olla. Ensimmäiseksi, kun InboxNow kaappaa tietokoneesi, se muuttaa ensisijaiseksi hakukoneeksi search.tb.ask.com ja kotisivusi tulee olemaan home.tb.ask.com. Vaikka se vaikuttaa kivalta kotisivulta linkeillä erilaisille suosituille sivustoille ja sosiaalisille medioille, tulet pian huomaamaan että se ei todellakaan ole sen arvoinen, että se kannattaisi pitää tietokoneella. Ensinnäkin, ei kestä kauaa kun tulet huomaamaan, että hakutuloksissa on joitain sponsoroituja mainoksia ja ne vaikuttavat epäilyttävästi liittyvän siihen mitä selaat netissä. Se ei ole sattumaa. Kun käytät hakulaatikkoa InboxNow selaimessa tai selaat nettiä tällä selaimella niin useat tiedot, kuten IP-osoite, hakusanasi, ja vieraillut sivusi tallennetaan. Se asentaa myös HTTP evästeitä. Pahimpana kaikista, sen kehittäjät voivat jakaa tietosi kolmansien osapuolien kanssa. Tämä voi johtaa vakaviin turvallisuusongelmiin ja jopa identiteettivarkauteen. Sinun tulee myös tietää, että sponsoroidut mainokset ja linkit eivät ole luotettavia tai vahvistettuja joten voit päätyä tekaistulle sivustolle ja vaarantaa järestelmäsi. Me suosittelemme poistamaan tämän sovelluksen jollain maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Kuinka InboxNow voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten muutkin melkein identtiset työkalupalkit jotka Mindspark Interactive Network on luonut, kuten ConvertAnyFile Toolbar tai GardeningEnthusiast Toolbar, InboxNow luikertelee tietokoneellesi nipussa jonkin ilmaisohjelman kanssa. jos et muista asentaneesi sitä tietokoneellesi niin se luutavasti tarkoittaa, että et käyttänyt ’Edistynyt’ tai ’Kustomoitu’ asennustapaa, niiden alla suurin osa näistä potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista piileskelee. Me suosittelemme olemaan tarkkana ja seuraamaan asennusprosessia askel-askeleelta ja poistamaan vaihtoehdon asentaa tuntemattomia sovelluksia. Sinun kannattaa myös suosia suoraa latausta eikä luottaa kaikenlaisiin Latausmanagereihin ja asennustiedostoihin jotka yleensä levittävät niputettuja ohjelmia.

Kuinka poistaa InboxNow Työkalupalkki?

Tämän InboxNow työkalupalkin poisto ei ole kovinkaan vaikeaa. Jos se kuitenkin on ollut tietokoneellasi jo jonkin aikaa ja haluat varmistaa ettei se ole aiheuttanut mitään tuhoja niin me suosittelemme sinua tarkistamaan tietokoneesi jollain luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten SpyHunter. Se on nopea ja helppo prosessi jossa on vain neljä vaihetta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä