Vakavuus luokka:  
  (10/100)

InboxNow Työkalupalkki. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on InboxNow?

Sen kehittäjä on Mindspark Interactive Network, InboxNow vaikuttaa hyödylliseltä arvokkaalta lisältä selaimeesi mutta me haluamme väittää toisin ja auttaa sinua päättämään, että haluatko pitää sen vai et, jos olet jo sen asentanut. Kuten muutkin työkalupalkit edellämaitulta yritykselta, InboxNow on selaimen kaappaaja joka luikertelee tietokoneellesi huomaamatta ja voi sitten luoda joitain vakavia turvallisuusongelmia. Vaikka se voi aluksi vaikuttaa todella kätevältä työkalulta niin se on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja se kannattaa poistaa PC:ltä välittömästi.

Jos et ole vielä vakuuttunut niin sinnun pitää tietää kuinka se toimii ja millaisia vaikutuksia sen aktiviteeteilla voi olla. Ensimmäiseksi, kun InboxNow kaappaa tietokoneesi, se muuttaa ensisijaiseksi hakukoneeksi search.tb.ask.com ja kotisivusi tulee olemaan home.tb.ask.com. Vaikka se vaikuttaa kivalta kotisivulta linkeillä erilaisille suosituille sivustoille ja sosiaalisille medioille, tulet pian huomaamaan että se ei todellakaan ole sen arvoinen, että se kannattaisi pitää tietokoneella. Ensinnäkin, ei kestä kauaa kun tulet huomaamaan, että hakutuloksissa on joitain sponsoroituja mainoksia ja ne vaikuttavat epäilyttävästi liittyvän siihen mitä selaat netissä. Se ei ole sattumaa. Kun käytät hakulaatikkoa InboxNow selaimessa tai selaat nettiä tällä selaimella niin useat tiedot, kuten IP-osoite, hakusanasi, ja vieraillut sivusi tallennetaan. Se asentaa myös HTTP evästeitä. Pahimpana kaikista, sen kehittäjät voivat jakaa tietosi kolmansien osapuolien kanssa. Tämä voi johtaa vakaviin turvallisuusongelmiin ja jopa identiteettivarkauteen. Sinun tulee myös tietää, että sponsoroidut mainokset ja linkit eivät ole luotettavia tai vahvistettuja joten voit päätyä tekaistulle sivustolle ja vaarantaa järestelmäsi. Me suosittelemme poistamaan tämän sovelluksen jollain maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage.

inboxnow

Kuinka InboxNow voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten muutkin melkein identtiset työkalupalkit jotka Mindspark Interactive Network on luonut, kuten ConvertAnyFile Toolbar tai GardeningEnthusiast Toolbar, InboxNow luikertelee tietokoneellesi nipussa jonkin ilmaisohjelman kanssa. jos et muista asentaneesi sitä tietokoneellesi niin se luutavasti tarkoittaa, että et käyttänyt ’Edistynyt’ tai ’Kustomoitu’ asennustapaa, niiden alla suurin osa näistä potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista piileskelee. Me suosittelemme olemaan tarkkana ja seuraamaan asennusprosessia askel-askeleelta ja poistamaan vaihtoehdon asentaa tuntemattomia sovelluksia. Sinun kannattaa myös suosia suoraa latausta eikä luottaa kaikenlaisiin Latausmanagereihin ja asennustiedostoihin jotka yleensä levittävät niputettuja ohjelmia.

Kuinka poistaa InboxNow Työkalupalkki?

Tämän InboxNow työkalupalkin poisto ei ole kovinkaan vaikeaa. Jos se kuitenkin on ollut tietokoneellasi jo jonkin aikaa ja haluat varmistaa ettei se ole aiheuttanut mitään tuhoja niin me suosittelemme sinua tarkistamaan tietokoneesi jollain luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten SpyHunter. Se on nopea ja helppo prosessi jossa on vain neljä vaihetta.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan InboxNow Työkalupalkki suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma InboxNow Työkalupalkki poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
InboxNow Työkalupalkki kuvankaappaus
InboxNow Työkalupalkki kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä