Vakavuus luokka:  
  (1/100)

Poisto Intego (Ilmainen Opas) - Opas

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Intego – tehokas antivirus, Mac laitteille, jossa on useita toimintoja 

Intego Mac Internet security

Intego on luotettava turvallisuusohjelma, joka on suunniteltu erityisesti Mac OS ja Mac OS X järjestelmiin. Siinä on kaksi elementtiä: VirusBarrier X9 ja NetBarrier X9, molemmissa on omat toimintonsa. Ohjelma yhdistää tärkeimmät turvamoduulit, kuten täysin toimiva palomuuri, tiedostojen suojaus, roskapostin esto, verkkourkinnan esto sekä antivirus, jotka ovat ensisijaisen tärkeitä Mac laitteiden suojaukseen. Haittaohjelman poistaja voidaan ostaa viralliselta sivulta, vaikka se voi myös levittää itseään ohjelmien niputuksen kanssa.

Ohjelmien niputus on todella suosittu markkinointitaktiikka, jota käytetään kaikkialla maailmassa. Se hyödyttää yritystä sekä käyttäjiä, jotka ovat kiinnostuneet ohjelmasta. Ihmiset eivät kuitenkaan yleensä ole tarkkana asennusprosessin aikana ja asentavat ylimääräisiä ohjelmia vahingossa. Tästä syystä (pääosin, koska ohjelma ilmaantui ”täysin tyhjästä”), jotkut käyttäjät kutsuvat tätä ohjelmaa ”Intego virus” nimellä, joka ei ole täysin totta. Kaikesta tästä huolimatta, Intego antivirus auttaa sinua suojautumaan viruksia vastaan, ei aiheuta niitä.

Tärkeimpiä tietoja Intego ohjelmasta

Intego perustettiin 1997 ja se keskittyi ainoastaan Mac laitteisiin, kun useat muut haittaohjelman poistoyritykset, joiden päätavoitteena oli Windows järjestelmät. Viimeisin julkaistu ohjelma on nimeltään Intego Mac Internet Security X9, jossa on kaksi moduulia: VirusBarrier X9 ja NetBarrier X9. VirusBarrier X9 keskittyy suojaamaan Mac järjestelmää haittaohjelmilta, kun taas NetBarrier X9 voi suojella verkkoasi tunkeilijoilta ja vaarallisilta elementeiltä. 

Ohjelma voidaan ladata viralliselta verkkosivulta ja siinä on ilmainen 30 päivän koekäyttö. Käyttäjien pitää sen jälkeen ostaa täysin lisensoitu versio, joka maksaa €33.05 vuodessa. Tämä on tilauspohjainen tuote, jos käyttäjä siis peruu sen, niin heidän pitää tehdä se ennen täyden käyttövuoden loppua. Kun mietitään, että saat kaksi moduulia kahdella eri toiminnolla – hinta on todella hyvä. Ei myöskään unohdeta, että Intego kehittäjien pitää ansaita rahaa haittaohjelma tutkimuksen rahoittamiseen.

Intego Washing Machine puhdistus

Ohjelman asennus järjestelmään

Intego VirusBarrier ja muut moduulit asennetaan vain muutamassa minuutissa. Prosessi vaatii järjestelmän uudelleenkäynnistämisen valmistuakseen. Mutta, kuten alussa mainitsimme, ohjelma voidaan asentaa myös muiden ohjelmien komponenttina. Voit helposti huomata tämän sovelluksen asentamasi ohjelman lisäosana, jos valitset Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan. Jos sinulla kuitenkin on kiire ladata tarvitsemasi työkalu, niin voit saada tämän Mac antiviruksen haluamattasi. Tämän seurauksena voit luulla olevasi saastunut, mutta et ole.

Kun ohjelma on asennettu, niin käyttäjiä pyydetään valitsemaan suojauksen taso, jotka ovat:

  • Minimum level – suojaa vain haittaohjelmilta
  • Standard level – lisäturva Windows haittaohjelmilta
  • Maximum level – tarkistaa ZIP tiedostot ja muut arkistot

Useimmille käyttäjille Standard level on yleensä riittävä, vaikka Maximum level ei vahingoita ketään, ja se parantaa Mac laitteesi turvallisuutta. 

Kun suojauksen taso on valittu, niin ohjelma on valmis. Siinä on kätevä suunnittelu, joka selittää jokaisen ominaisuuden toiminnon. Tämä ominaisuus voidaan piilottaa pelkällä hiiren klikkauksella ja ottaa käyttöön, tarpeen mukaan, Information kuvaketta klikkaamalla.

Intego listaa kaikki osat ikkunan vasemmalle puolelle – käyttäjät voivat valita pika- tai täystarkistuksen kaikille kovalevyille. Käyttäjät voivat ajastaa tarkistukset pääikkunasta, ja hallita reaaliaikaista suojausta.

Intego asennus

Ohjelman haittaohjelma ominaisuudet selitettynä

Pian asennuksen jälkeen, Intego Mac Internet security suorittaa täyden järjestelmän tarkistuksen. Jos uhkia löytyy, niin ohjelma laittaa saastuneet tiedostot karanteeniin, poistaa ne, ja yrittää korjata tiedostojen aiheuttamat vahingot.

Tämän lisäksi, ohjelma pystyy tarkistamaan tulevat sähköpostit ja USB-asemat automaattisesti, kun ne kytketään Mac laitteelle. Tämän kaiken lisäksi, verkkourkinnan esto-ominaisuus auttaa taistelemaan epäilyttäviä roskaposteja vastaan, jotka voivat asentaa haittaohjelmia tai huijata käyttäjät tuhlaamaan rahaa hyödyttömiin tuotteisiin.

AV-Test sai selville, että Intego VirusBarrier voi suojella laitetta 100 prosenttia Mac OS haittaohjelmia vastaan, sekä tunnistaa ja eristää jopa 99 prosenttia ei-toivotuista ohjelmista. Haittaohjelmasuojaus on todella tärkeää, koska ne voivat tukkia Mac laitteesi, näyttää ei-toivottuja mainoksia ja johtaa myös todella vakaviin tartuntoihin. 

Intego anti-virus

NetBarrier – tehokas työkalu verkkosi suojaamiseksi

NetBarrier on palomuuri, joka pystyy suojaamaan verkkoa tunkeilijoilta. Intego tarjoaa kolme tilaa:

  • Public Hotspot – estää kaikki yhteyden nettiin tai verkkoon, sekä tiedoston jaon ja palvelimeen liittyvä ominaisuudet;
  • Work Hotspot – sallii sisään tulevat yhteydet luotetuista verkoista, ja tiedostonjako sallitaan vain luvan kanssa;
  • Home Hotspot – sallii sisään tulevat yhteydet, ja tiedostonjako sallitaan automaattisesti

Käyttäjä voi valita mitä he käyttävät, ja muuttaa asetuksia koska tahansa. Käyttäjät, joilla on edistynyt tietämys Palomuureista, voivat luoda poikkeuksia, sallia vain määrätyt yhteydet ja muokata muita vaihtoehtoja Edistyneistä asetuksista, tavallisen käyttäjän ei kuitenkaan tarvitse tehdä näitä asioita.

Intego Mac Internet Security

Hyödyllisimmät Integon mukana tulevat ominaisuudet

Pakollisen anti-virus ominaisuuden lisäksi, Intego pystyy myös moneen muuhun asiaan. Sisältömuuri antaa ohjelman estää potentiaalisesti vaaralliset sähköpostit, linkit ja sosiaalisen median viestit. Tämä materiaali ei vain vahingoita Mac laitettasi, mutta huijaa myös arkaluontoisia tietoja sinusta, joita voidaan käyttää laittomiin tarkoituksiin.

Personal Backup ominaisuus on myös todella tärkeä. Kuten turvallisuusasiantuntijat kertovat, varmuuskopiot ovat tärkeitä modernille tietokoneen käyttäjälle, koska, esimerkiksi, lunnasohjelmat voivat lukita henkilökohtaiset tiedostot ja tehdä niistä hyödyttömät. Jotkut tiedostoja salaavista haittaohjelmista ovat purettavissa; niin useimmissa tapauksissa turvallisuusasiantuntijoilta ottaa hieman aikaa ennen kuin he voivat murtaa vaarallisen koodin ja julkaista virallisen salauksen poistajan. Tässä tapauksessa varmuuskopiot ovat ainoa luotettava ominaisuus, jotka voivat pelastaa henkilökohtaiset tiedostosi.

Washing Machine voi puhdistaa kaiken roskan Mac OS X järjestelmästäsi, vapauttaa levytilaa ja nopeuttaa sitä todella paljon. Tämä ominaisuus poistaa tuplatiedostot, joita luodaan joskus vahingossa, puhdistaa välimuistit, lataukset, logit, roskakorin ja järjestää jopa työpöytäsi.

Antiviruksen käyttö on tärkeää, sillä Mac virukset ovat olemassa

Mac käyttäjät yhä käsittelevät väärinkäsitystä myytistä, että Mac ei voi saada haittaohjelmia. Se on kuitenkin kaukana totuudesta ja Macintosh järjestelmät ovat todistettavasti haavoittuvia ja alttiita haittaohjelmille, kuten tapahtui ”mshelper” sovelluksen kanssa, joka käyttää hyväkseen tietokoneen resursseja ja saa niiden akun loppumaan todella nopeasti. Yleensä verkkouhka luodaan louhimaan kryptovaluuttaa.

Verkkorikolliset ovat kiireessä ansaita rahaa viattomien käyttäjien avulla, ja heitä ei haittaa miten se tehdään – olkoon se mielipidekysely tai teknisen tuen huijaus, selaimen kaappaaja, mainosohjelma, kryptolouhija tai jopa lunnasohjelma. Tämän tuloksena, jopa vanhempi E-Threat Analyst, Bogdan Botezatualso, on nopea vastaamaan kysymyksen ”Voiko Mac saada viruksia?”

The answer is definitely, yes. There have been incidents, and there will be more

Siksi Mac käyttäjien pitäisi tunnistaa online vaarat ja ajatella sopivaa tapaa suojella järjestelmiään. Intego on täydellinen työkalu tunnistamaan ja poistamaan nämä epäilyttävät sovellukset ja suojelemaan Mac järjestelmääsi vaaroilta.

Poista Intego ohjelmistasi, jos et pelkää Mac haittaohjelmia

Jos huomasit tämän ohjelman yllättäen asennettuna järjestelmääsi ja et tehnyt sitä tarkoituksella, se on varmasti tullut toisen sovelluksen asennuksen yhteydessä. Yleensä käyttäjät eivät kiinnitä huomiota ilmaisohjelmien asennuksessa ja valitsevat Suositellun tai Pika-asennuksen. Sinun kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä jotkut suositellut ohjelmat voivat olla hyödyllisiä, kun toiset voivat olla pelkkiä mainosohjelmia, jotka tukkivat selaimesi mainoksilla ja ohjaavat epäilyttäville sivuille.

Jos olet löytänyt tämän ohjelman ”täysin tyhjästä”, niin voit haluta poistaa Integon järjestelmäsi. Potentiaalisesti ei-toivotuista ohjelmista poiketen, tämä turvallisuusohjelma on helppo poistaa. Seuraa vain alla olevia ohjeita ja poista VirusBarrier ja vastaavat komponentit, jotka yleensä ohjelman mukana tulevat.

Vaikka haluat poistaa Integon järjestelmästäsi kokonaan, (esim. et halua maksaa lisensoidusta versiosta, kun 30 päivän koeaika loppuu) niin mieti ensin kuinka hyödyllinen tämä ohjelma on. Me todella suosittelemme, ettet poista sitä.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Intego Poisto-ohje:

Poista Intego Mac OS X järjestelmästä

Jos haluat poistaa Intego ohjelman Mac OS X järjestelmästäsi, niin seuraa näitä yksinkertaisia askeleita

  1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
  2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Intego tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-intego.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Intego