Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Knctr virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat
12

Mikä on Knctr?

Knctr on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) yritykseltä Itibiti Inc. Teknisesti tämä sovellus EI OLE VIRUS. Se on kuitenkin aiheuttanut useita keskusteluita Internetissä koska sitä levitetään nipussa muiden sovellusten kanssa, kuten Core Temp sekä muut. Sinulla ei siis välttämättä ole mitään tietoa, että tämä sovellus piileskelee PC:si järjestelmässä ja kerää tietoja nettiselaamisestasi. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, sen kehittäjät ilmoittavat: “Itibiti kerää sinusta henkilökohtaisia ja ei-henkilökohtaisia tietoja, eri tavoilla kuten kun rekisteröidyt Yritykseen, tilaat tuotteita tai palveluita ja käytät niitä tai evästeiden avulla sekä muilla tekniikoilla vierailusi aikana”.

Voit itseasiassa huomata onko Knctr tietokoneellasi vai ei. Tällaiset päätökset voidaan tehdä heti kun näet kaupallisia mainoksia kaikkien selaussessioiden aikana. Yleensä nämä kohdistetut mainokset valitaan kerättyjen tietojen peruusteella. Ne on yleensä merkitty ”about this Ad”, ”ads by Knctr”, ”brought to you by Knctr”, jne. Ole hyvä ja varo näitä mainoksia koska et voi koskaan tietää mitä ne promotoivat.

Knctr

Kuinka Knctr voi ilmaantua tietokoneelleni?

Voit saada tämän sovelluksen sen viralliselta verkkosivulta tai, kuten me olemme maininneet, ilman kunnolista lupaa. Voidaksesi välttää tämän, sinun pitää lukea Käyttöehdot, Yksityisyyden Suoja ja vastaavat osiot ennen kuin asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi. Myöhemmin sinun pitää poistaa ruksi kaikista valinnaisista komponenteista joita sinulle tarjotaan. Me suosittelemme yleensä välttämään selaimen lisäosia, laajennuksia, liitteitä ja vastaavia elementtejä. Tämän tekemiseksi sinun pitää valita ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa ja seurata jokaista asennusvaihetta todella tarkasti. Jos et poista ruksia joka sanoo, että suostut asentamaa Knctr sovelluksen niin voit huomata ärsyttäviä aktiviteetteja, kuten kaupalliset linkit ja mainokset kun selaat nettiä. Ole hyvä ja pysy erossa näistä mainoksista jotka voivat johtaa Knctr uudelleenohjauksiin tuntemattomille ja vaarallisille sivustoille sekä muihin ongelmiin.

Kuinka poistaa Knctr:

Knctr on laillinen ohjelma joka voidaan poistaa järjestelmästä aivan kuten mikä tahansa sovellus. voit käyttää pistamiseen alla annettuja askeleita:

 1. Klikkaa Käynnistä → Ohjauspaneeli → Poista Sovellus.
 2. Kun olet Lisää/Poista Sovellus listalla, etsi Knctr ja siihen liittyvät ohjelmat.
 3. Klikkaa ’Poista’ ja OK tallentaaksesi muutokset.

Sinun pitää myös resetoida kaikki nettiselaimesi ja korjata tietokoneesi kokonaan. Voit tehdä tämän seuraavien ohjeiden avulla:

Internet Explorer:

 • Klikkaa hammaspyörä kuvaketta (menu) uudelleen ja valitse Internet asetukset. Mene Edistyneet välilehteen.
 • Valitse Resetoi.
 • Kun uusi ikkuna avautuu niin Poista Henkilökohtaiset asetukset ja paina Resetoi uudelleen voidaksesi suorittaa toiminnon loppuun.

Mozilla Firefox:

 • Klikkaa Firefox menua vasemmassa yläkulmassa ja klikkaa kysymysmerkkiä. Valitse Vianetsintä tiedot.
 • Nyt näet Resetoi Firefox alkuperäisiin asetuksiin sekä Resetoi Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useaan kertaan ja korjaa tietokoneesi.

Resetoi Google Chrome

 • Klikkaa menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset.
 • Rullaa sivun alareunaan ja klikkaa Resetoi selaimen asetukset.
 • Klikkaa Resetoi vahvistaaksesi toiminnon.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Knctr virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
STOPzilla (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla STOPzilla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
STOPzilla Reimage on suositeltu ohjelma Knctr virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa STOPzilla Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää STOPzilla arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-knctr-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä