Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Kovter virus

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Kovter lunnasohjelma on todella vaarallinen cyberinfektio, joka ilmaantui Toukokuun puolivälissä, 2014. Tämän kirjoitushetkellä, se on vaikuttanut seuraavilla alueilla USA, Iso britannia, Saksa, Espanja, Ranska, Italia sekä Hollanti. Heti kun se pääsee tietokoneelle, se blokkaa sen ja aloittaa muita aktiviteetteja joiden odotetaan huijaavan omistajia maksamaan keksityn lunnasvaatimuksen. Tämä haittaohjelma on hyvin samanlainen kuin sellaiset ’kuuluisat’ virukset kuten Poliisi virus, Ukash virus, FBI virus sekä muut lunnasohjelmat jotka luottavat Winlocker komponenttiin järjestelmän blokkauksessa. Uusi asia tässä viruksessa on sen kyky tarkistaa ihmisten selaushistoria ja kerätä tietoa sopimattomista/laittomista sivustoistaa joilla he vierailevat. Heti kun se on tehnyt tämän, Kovter alkaa näyttämään keksittyä ilmoitusta johon sisältyy tietokoneen IP osoite sekä muita arkaluontoisia tietoja. Se raportoi myös edellä mainituista verkkosivuista ja pyytää lunnasmaksua tästä. Vaikuttaa siltä, että sen kyky paljastaa ihmisten selaushistoria selittää miksi niin useat ovat jo maksaneet tämän keksityn lunnaan sen luojille. Tottakai, sinun EI tulisi KOSKAAN tehdä tätä. Sinun pitää jättää tämän viruksen ilmoitukset huomiotta ja poistaa Kovter lunnasohjelma tietokoneeltasi.

Kuinka Kovter voi saastuttaa tietokoneeni?

Kovter lunnasohjelmaa levitetään useimmiten samoilla pahaatarkoittavilla keinoilla joita on käytetty muiden Ukash virusten levitykseen. Nämä levitystavat luottavat Troijalaiseen hevoseen, joka on piilotettu laittomille verkkosivuille sekä tiedostoille. Välttääksesi tämän kaltaisia viruksia, sinun tulee aina varmistaa että tietokoneesi on luotettavan haittaohjelman poistajan viimeisimmän version suojaama. Tämän lisäksi, sinun tulisi noudattaa turvallisen nettiselaamisen sääntöjä joka tarkoittaa laittomien nettisivujen välttämistä, mainosten ja tuntemattomilta lähettäjiltä tulevien sähköpostin huomiotta jättämistä. Jos Kovter virus onnistuu pääsemään järjestelmään, se aloittaa edellä mainittuja aktiviteetteja ja alkaa näyttämään väärennettyä viestiä hallituksen osastolta, joka yleensä valitaan uhrin olinpaikan mukaan. Jos huomasit että PC:si työpöydän on lukinnut United States Department, Department of Justice, Police Central e-crime tai vastaava hallituksen osasto, sinun tulisi jättää viesti huomiotta. Ei ole väliä vaikka se näyttää kuinka luotettavalta, se kuuluu hakkereille jotka koettavat vain varastaa rahasi. Tämän lisäksi, varmista että poistat Kovter viruksen ja kaikki sen tiedostot tietokoneeltasi. Tähän tarkoitukseen voit käyttää seuraavia ohjeita:

Kuinka poistaa Kovter lunnasohjelma?

Jos PC:si on Kovterin saastuttama ja haluat poistaa sen, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa se Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla tai jollain muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Jos et voi ladata tai laukaista yhtään näistä ohjelmista, seuraa näitä ohjeita ja poista tietokoneesi lukitus.

* Kovterin manuaalinen poisto:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ poistaaksesi viruksen käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikissa versioissa)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin viittaavat rekisteriavaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja tarkista järjestelmä päivitetyllä Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla poistaaksesi tämän viruksen jäänteet. Voit käyttää myös SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa.

* Flash drive metodi:

  1. Ota toinen tietokone käyttöösi ja käytä sitä lataamaan Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelma tai vastaava maineikas haittaohjelman poistaja.
  2. Päivitä ohjelma ja laita se USB-tikulle tai CD:lle.
  3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB-tikku paikalleen.
  4. Käynnistä tietokone joka on Kovterin saastuttama uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät jotka ovat Kovter viruksen saastuttamia pystyvät käyttämään muita tilejä Windows käyttöjärjestelmässään. Jos yhdellä näistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä käynnistämään haittaohjelman poistaja.

* Yritä estää Flash jolloin haittaohjelma ei kykene toiminaan kuten sen olisi tarkoitettu. Ottaaksesi Flashin pois päältä, mene Macromedia supportiin ja valitse “estä/kiellä”:http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kovter ransomware kuvankaappaus
Kovter ransomware kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-kovter-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Kovter ransomware