Vakavuus luokka:  
  (11/100)

MPC virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Kannattaako sinun poistaa MPC (More Powerful Cleaner)?

MPC virus on termi joka kuvaa useaa potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa (PUP) jotka ovat sukua toisilleen. Jotkut näistä ohjelmista voidaan asentaa tietokoneelle yhdessä ja ne aloittavat tekemään epämiellyttäviä aktiviteetteja järjestelmässä. MPC kaappaus voi tapahtua kokonaan ilman käyttäjän tietoa, mutta yllättävästi, laillisesti. Käyttäjät jotka kohtaavat tämän ongelman ovat suositeltavia poistamaan tiedostot jotka liittyvät tähän ohjelmaan nopeasti, koska ne eivät ole hyödyllisiä. Verkkoturvallisuuden asiantuntijat ehdottavat poistamaan tällaiset epäilyttävät ohjelmat haittaohjelman poistajalla koska tällainen ohjelma voi löytää ja poistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) ja kriittiset ohjelmat kerralla. Meidän mielestämme, Reimage ohjelma on paras MPC poistoon.

Tämän epäilyttävän ohjelman versioita:

MPC Cleaner. Tämä on pääohjelma, joka aiheuttaa suurimpia ongelmia tietokoneen käyttäjälle. Sitä levitetään yhdessä MPC AdCleanerin kanssa ja se muuttaa myös käyttäjän kotisivun osoitteeksi search.mpc.am. Sen virallisella sivulla se esitellään ”maailman nopeimpana ja kevyimpänä PC Puhdistajana,” mutta me haluamme lisätä lauseen ”joka ei ole luottamuksesi arvoinen”. Vaikuttaa siltä, että tämä PC Optimoija näyttää väärennettyjä hakutuloksia ja näyttää useita vääriä löytöjä, koettaen vakuuttaa tietokoneen käyttäjälle, että tietokone pitää korjata heti. Ohjelman tavoite on ylipuhua käyttäjä ostamaan tämän melkein hyödyttömän ohjelman täysi versio, siksi me uskomme että tämä ohjelma kannattaa poistaa järjestelmästä heti ja ilman epäilyä.

MPC AdCleaner. Tämä ohjelma on yhteensopiva melkein kaikkien nettiselainten kanssa, mukaan lukien Chrome, Firefox, Opera sekä Internet Explorer. Vaikka se lupaa parantaa käyttäjän nettiselaamista pysäyttämällä tunkeilevat mainokset niin vaikuttaa siltä, että tämä ei ohjelma ei tee mitä se lupaa. Se asennetaan yhdessä MPC Cleanerin kanssa, tämä epäilyttävä järjestelmätyökalu asettaa tiedostonsa tietokoneen järjestelmään ja alkaa seuraamaan käyttäjän nettiselaamista asettamalla evästeitä kaikille nettiselaimille. Tiedot joita se kerää voidaan käyttää markkinointiin, ne voidaan jakaa kolmansien osapuolien kanssa ja käyttää kohdistettuun markkinointiin.  Jos et halua paljastaa tietoja, kuten hakusanat, IP-osoite ja vastaavat niin poista MPC AdCleaner PC:ltä.

Search.mpc.am. Tämä on selaimen kaappaajan tyyppinen tartunta. Vaikka sitä ei pidetä yhtä vaarallisena niin se on taatusti todella ärsyttävä. Vaikuttaa siltä, että tämä kaappaaja uudelleen ohjaa käyttäjät Search.mpc.am sivulle jokaisen selauksen alussa ja ehdottaa käyttämään epäilyttävää hakukonetta. Kun me testasimme tätä hakukonetta niin me huomasimme, että se näyttää suuren määrän sponsoroituja hakutuloksia, jotka estävät käyttäjää etsimästä oikeita tietoja nopeasti. Jokainen hakusivu alkaa useilla tuloksilla jotka on merkitty ”Mainos”, jotka johtavat käyttäjän useille nettisivuille. Valitettavasti, jotkut näistä voivat olla vaarallisia ja siksi turvallisuusasiantuntijat neuvovat välttämään tätä hakukonetta tai klikkaamaan sen hakutuloksia. On parasta jos poistat tämän URLin selaimesi kotisivu asetuksista. Me suosittelemme käyttämään eri hakukonetta kuin tämä.

MPC virus claims that it can clean the computerKuinka tämä ohjelma kaappasi PC:si?

Ollaksemme täysin rehellisiä niin meidän on sanottava, että on todella helppoa asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Jos et ole ladannut yhtään näistä MPC ohjelmista tarkoituksella niin on hyvin mahdollista, että ne ovat päässeet tietokoneellesi muiden ilmaisohjelmien mukana. Tästä syystä sinun tulee miettiä uudelleen mitä ohjelmia olet juuri asentanut PC:lle. Yleensä melkein kaikki ilmaisohjelmat ehdottavat yhden tai usean vaihtoehtoisen sovelluksen asentamista, joten sinun tulee löytää nämä ehdotukset ja poistaa ruksi niiden kohdalta jotta voit estää niiden pääsyn tietokoneen järjestelmään. Tämän tekemiseksi sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Ole hyvä ja älä luota Perus ja Pika asennustapaan koska ne usein sisältävät ehdotuksia asentaa ylimääräisiä ohjelmistoja. Jos valitset nämä ”perinteiset” asennustavat, valinnaiset ohjelmat asennetaan automaattisesti ilman mitään ilmoituksia.

Tapoja joilla poistaa MPC:

Löytyy kaksi päätapaa joilla voit poistaa MPC viruksen tietokoneeltasi. Jos olet edistynyt PC käyttäjä niin voit koettaa löytää kaikki tämän kyseenalaisen ohjelman komponentit manuaalisesti. Jos luulet, että et ole tarpeeksi pätevä mutta haluat silti poistaa sen itse niin ole hyvä ja käytä alla olevia MPC manuaalisia poisto-ohjeita. Paras tapa poistaa tämä epäilyttävä sovellus on automaattinen poisto. Tämän tekemiseen voit käyttää yhtä seuraavista ohjelmista:

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen MPC viruksen Poisto-ohje:

WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista MPC Windows järjestelmistä

Poista kaikki sovellukset jotka kuuluvat MPC perheeseen: MPC Cleaner, MPC AdCleaner, ja puhdista sen jälkeen kaikki selaimesi poistamalla epäilyttävät laajennukset tähän ohjelmaan liittyen.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista MPC sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi MPC tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista MPC selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista MPC Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi MPC sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi MPC poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista MPC Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse MPC sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita MPC poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista MPC Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse MPC sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi MPC poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista MPC Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi MPC tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos MPC on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi MPC poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mpc-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä