Poisto Mystartsearch.com

Mystartsearch.com Poisto-ohje

Mikä on Mystartsearch.com?

Mikä on mystartsearch.com?

Mystartsearch.com (tunnetaan myös nimellä MyStart Search sekä Mystartsearch) on epäilyttävä hakukone joka on leimattu selaimen kaappaajaksi. Tämä johtuu siitä, että sitä on levitetty nipussa useiden ilmaisohjelmien valinnaisena komponenttina ja se on ’yllättänyt’ useita PC käyttäjiä ilmaantumalla heidän selaimilleen lupaa kysymättä. Se voi aluksi vaikuttaa tyypilliseltä hakukoneelta. On kuitenkin saatu selville, että Mystartsearch voi heikentää nettiselaamistasi. Se ilmaantuu yleensä Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sekä muille selaimille kotisivuna ja/tai ensisijaisena hakukoneena. Kuten me olemme maininneet, se voi aluksi vaikuttaa aidolta hakukoneelta jossa on hakulaatikko ja linkkejä suosikki sivustoillesi. Sinun pitää kuitenkin tietää, että tämä hakusivusto on mainosten tukema, se voi siis näyttää muunneltuja hakutuloksia. Se voi lisäksi aiheuttaa Mystartsearch.com uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivustoille, hidastumisia ja muita ongelmia tietokoneellasi. Pidä aina mielessäsi ettei ole mitään takeita ettei se ohjaisi sinua epäilyttäville, vaarallisille tai todella epäluotettaville sivustoille!

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä on saatu selville, että Mystartsearch virus pystyy myös seuraamaan uhrin nettiselaamista. Se voi seurata nettiselaamistasi ja voi kerätä ei-henkilökohtaisia tietojasi, kuten sähköpostiosoite, PC:n IP-osoite, sijainti sekä vastaavia tietoja. Siksi on suositeltavaa poistaa tämä hakukone ja palauttaa selaintesi asetukset normaaliksi. mystartsearch.com poistoon meidän suosituksemme on FortectIntego.

Mystartsearch

Kuinka mystartsearch.com voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten delta-homes.com, BoBrowser tai Omiga Plus, Mystartsearch.com on leimattu selaimen kaappaajaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi koska se leviää kolmansien osapuolien ohjelmien avulla. Ole siis varuillasi sillä tämä ohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi heti kuseenalaisen ilmaisohjelman asennuksen jälkeen, kuten Latausmanagerit, Video muuntimet, Video striimerit ja vastaavat ohjelmat joita yleensä promotoidaan kyseenalaisilla lataussivustoille. Tällaiset sekä vastaavat ohjelmat voivat huijata sinut asentamaan mainosohjelmia ja selaimen kaappaajia vain jos et kiinnitä tarpeeksi huomiota niiden asennukseen. Tästä syystä sinun pitää AINA valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja seurata koko asennusprosessia todella tarkasti. Älä myöskään hyväksi tuntemattomien niputettujen ohjelmien asennusta, kuten Selaimen lisäosat, laajennukset, liitteet ja työkalupalkit. Jos olet jo huomannut mystartsearch uudelleenohjauksia sekä muita epäilyttäviä aktiviteetteja tietokoneellasi niin sinun kannattaa käyttää alla olevia ohjeita.

Kuinka poistaa mystartsearch.com virus?

Mystartsearch.com on kyseenalainen hakukone joka voi johtaa erilaisiin tietokone ongelmiin. Jos et halua saada muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, mainosohjelmia tai jopa viruksia niin poista se välittömästi. Tähän tarkoitukseen voit käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa tai poistaa sen manuaalisesti. Koska se asentaa myös rekisterimerkintänsä niin on suositeltavaa poistaa Mystartsearch.com automaattisesti.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ (FAQ)

Kysymys. Olen huomannut, että tavallisen kotisivuni sijaan siellä on Mystartsearch.com virus. En kuitenkaan muista vaihtaneeni sitä itse. Olen myös kärsinyt mystartsearch uudelleenohjauksista jo jonkin aikaa. Onko tämä jonkinlainen haittaohjelma? Pitäisikö minun olla huolissani?

Vastaus. Yksi syy siihen, että Mystartsearch.com on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi on juuri tämä ominaisuus, asennus käyttäjän tietokoneelle ilman hänen lupaa tai tietämystä. Sinun tulee kuitenkin tietää, että voit poistaa ruksin ohjelmista joita et halua asennuksen aikana (valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa). Tässä tapauksessa me suosittelemme seuraamaan alla annettua poisto-ohjetta ja poistamaan ohjelman jokaon muuttanut selaimesi asetuksia.

Kysymys. Onko mahdollista poistaa Mystartsearch kotisivu selaimiltani ja välttää uudelleenohjaukset www.mystartsearch.com sivulle? Vaihdoin sen alkuperäiseksi mutta se ilmaantuu yhä uudeelleen.

Vastaus. www.Mystartsearch.com selaimen kaappaajan poisto ei ole täysin yksinkertaista. Ne on leimattu kaappaajiksi syystä, sillä ne asentavat pieniä ohjelmia jotka muuttavat selaintesi asetuksia ja tekevät niiden poistamisesta todella hankalaa. Ainoa tapa sen lopulliseen poistamiseen on haittaohjelman poistaja, kuten FortectIntego. Voit myös käyttää alla olevia ohjeita.

Kysymys. Huomasin, että kotisivuni ja hakukoneeni on muutettu www.Mystartsearch.com sivuksi. En pidä tätä pahana koska se vaikuttaa normaalilta hakusivulta. Mutta kun teen hakuja tällä hakukoneella niin tulokset eivät vaikuta kovinkaan luotettavilta… Sivut joille minut uudelleenohjataan vaikuttavat olevan eri sivut joissa vierailin ennen.. Mikä on paras tämän poistamiseen ja vanhaan palaamiseen?

Vastaus. Huomiosi on todella tarkka; Haut joita tehdään Mystartsearch.com kaappaajalla ovat epäluotettavia koska ne näyttävät linkkejä yhteistyökumppanien verkkosivuille. Siksi voit päätyä epäilyttäville sivustoille. Voidaksesi välttää tämän, sinun pitää poistaa tämä ohjelma seuraamalla alla annettuja ohjeita.

Kysymys. Käynnistin tietokoneeni juuri uudelleen kun asensin uuden ohjelman ja se vaikuttaa toimivan hyvin… Sitten avasin selaimeni ja yllätyksekseni sieltä löytyy uusi kotisivu nimeltä Mystartsearch.com joka toimii myös hakukoneena. Haluan poistaa sen mutta se tulee takaisin selaimeeni. Kuinka voin poistaa sen? Auttakaa minua!

Vastaus. Olet juuri törmännyt levitystapaan nimeltä ’niputus’. Olet ladannut ohjelman jolla on valinnaisia komponentteja asennuksessa ja olet ohittanut nämä vaiheet (Älä tee tätä enää). Jos tällaiset valinnaiset komponentit pääsevät tietokoneellesi niin ole varuillasi sillä ne voivat aiheuttaa paljon tuhoa tietokoneellasi. Sen poistaminen itsekseen voi myös olla todella hankalaa ja sinun kannattaa luottaa ammattilaisten työkaluun sen poistamisessa. FortectIntego on todella hyvä vaihtoehto.

Kysymys. Auttakaa minua! Kärsin uudelleenohjauksista Mystartsearch sivustolle… Luulen että se on jotenkin liitoksissa siihen, että hakukoneeni on vaihdettu samaksi sivuksi. En muista vaihtaneeni sitä itse… Onko se vaarallinen? Pitääkö minun huolestua?

Vastaus. Kyllä, nämä asiat ovat luultavasti yhteydessä. Vaikka tämä onkin enemmän ärsyttävää kuin vaarallista niin sinun kannattaa käyttää paljon luotettavampaa hakukonetta ja poistaa tämä joka on asennettu ilman sinun lupaasi. Para tapa tämän ei toivotun ohjelman poistoon on erikoistyökalu, se takaa parhaan tuloksen.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mystartsearch.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Mystartsearch.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Mystartsearch.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Mystartsearch.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mystartsearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Mystartsearch.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Mystartsearch.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Mystartsearch.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Mystartsearch.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Mystartsearch.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä