Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Mystartsearch.com

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Mikä on mystartsearch.com?

Mystartsearch.com (tunnetaan myös nimellä MyStart Search sekä Mystartsearch) on epäilyttävä hakukone joka on leimattu selaimen kaappaajaksi. Tämä johtuu siitä, että sitä on levitetty nipussa useiden ilmaisohjelmien valinnaisena komponenttina ja se on ’yllättänyt’ useita PC käyttäjiä ilmaantumalla heidän selaimilleen lupaa kysymättä. Se voi aluksi vaikuttaa tyypilliseltä hakukoneelta. On kuitenkin saatu selville, että Mystartsearch voi heikentää nettiselaamistasi. Se ilmaantuu yleensä Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sekä muille selaimille kotisivuna ja/tai ensisijaisena hakukoneena. Kuten me olemme maininneet, se voi aluksi vaikuttaa aidolta hakukoneelta jossa on hakulaatikko ja linkkejä suosikki sivustoillesi. Sinun pitää kuitenkin tietää, että tämä hakusivusto on mainosten tukema, se voi siis näyttää muunneltuja hakutuloksia. Se voi lisäksi aiheuttaa Mystartsearch.com uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivustoille, hidastumisia ja muita ongelmia tietokoneellasi. Pidä aina mielessäsi ettei ole mitään takeita ettei se ohjaisi sinua epäilyttäville, vaarallisille tai todella epäluotettaville sivustoille!

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä on saatu selville, että Mystartsearch virus pystyy myös seuraamaan uhrin nettiselaamista. Se voi seurata nettiselaamistasi ja voi kerätä ei-henkilökohtaisia tietojasi, kuten sähköpostiosoite, PC:n IP-osoite, sijainti sekä vastaavia tietoja. Siksi on suositeltavaa poistaa tämä hakukone ja palauttaa selaintesi asetukset normaaliksi. mystartsearch.com poistoon meidän suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego.

Mystartsearch

Kuinka mystartsearch.com voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten delta-homes.com, BoBrowser tai Omiga Plus, Mystartsearch.com on leimattu selaimen kaappaajaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi koska se leviää kolmansien osapuolien ohjelmien avulla. Ole siis varuillasi sillä tämä ohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi heti kuseenalaisen ilmaisohjelman asennuksen jälkeen, kuten Latausmanagerit, Video muuntimet, Video striimerit ja vastaavat ohjelmat joita yleensä promotoidaan kyseenalaisilla lataussivustoille. Tällaiset sekä vastaavat ohjelmat voivat huijata sinut asentamaan mainosohjelmia ja selaimen kaappaajia vain jos et kiinnitä tarpeeksi huomiota niiden asennukseen. Tästä syystä sinun pitää AINA valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja seurata koko asennusprosessia todella tarkasti. Älä myöskään hyväksi tuntemattomien niputettujen ohjelmien asennusta, kuten Selaimen lisäosat, laajennukset, liitteet ja työkalupalkit. Jos olet jo huomannut mystartsearch uudelleenohjauksia sekä muita epäilyttäviä aktiviteetteja tietokoneellasi niin sinun kannattaa käyttää alla olevia ohjeita.

Kuinka poistaa mystartsearch.com virus?

Mystartsearch.com on kyseenalainen hakukone joka voi johtaa erilaisiin tietokone ongelmiin. Jos et halua saada muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, mainosohjelmia tai jopa viruksia niin poista se välittömästi. Tähän tarkoitukseen voit käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa tai poistaa sen manuaalisesti. Koska se asentaa myös rekisterimerkintänsä niin on suositeltavaa poistaa Mystartsearch.com automaattisesti.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ (FAQ)

Kysymys. Olen huomannut, että tavallisen kotisivuni sijaan siellä on Mystartsearch.com virus. En kuitenkaan muista vaihtaneeni sitä itse. Olen myös kärsinyt mystartsearch uudelleenohjauksista jo jonkin aikaa. Onko tämä jonkinlainen haittaohjelma? Pitäisikö minun olla huolissani?

Vastaus. Yksi syy siihen, että Mystartsearch.com on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi on juuri tämä ominaisuus, asennus käyttäjän tietokoneelle ilman hänen lupaa tai tietämystä. Sinun tulee kuitenkin tietää, että voit poistaa ruksin ohjelmista joita et halua asennuksen aikana (valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa). Tässä tapauksessa me suosittelemme seuraamaan alla annettua poisto-ohjetta ja poistamaan ohjelman jokaon muuttanut selaimesi asetuksia.

Kysymys. Onko mahdollista poistaa Mystartsearch kotisivu selaimiltani ja välttää uudelleenohjaukset www.mystartsearch.com sivulle? Vaihdoin sen alkuperäiseksi mutta se ilmaantuu yhä uudeelleen.

Vastaus. www.Mystartsearch.com selaimen kaappaajan poisto ei ole täysin yksinkertaista. Ne on leimattu kaappaajiksi syystä, sillä ne asentavat pieniä ohjelmia jotka muuttavat selaintesi asetuksia ja tekevät niiden poistamisesta todella hankalaa. Ainoa tapa sen lopulliseen poistamiseen on haittaohjelman poistaja, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego. Voit myös käyttää alla olevia ohjeita.

Kysymys. Huomasin, että kotisivuni ja hakukoneeni on muutettu www.Mystartsearch.com sivuksi. En pidä tätä pahana koska se vaikuttaa normaalilta hakusivulta. Mutta kun teen hakuja tällä hakukoneella niin tulokset eivät vaikuta kovinkaan luotettavilta… Sivut joille minut uudelleenohjataan vaikuttavat olevan eri sivut joissa vierailin ennen.. Mikä on paras tämän poistamiseen ja vanhaan palaamiseen?

Vastaus. Huomiosi on todella tarkka; Haut joita tehdään Mystartsearch.com kaappaajalla ovat epäluotettavia koska ne näyttävät linkkejä yhteistyökumppanien verkkosivuille. Siksi voit päätyä epäilyttäville sivustoille. Voidaksesi välttää tämän, sinun pitää poistaa tämä ohjelma seuraamalla alla annettuja ohjeita.

Kysymys. Käynnistin tietokoneeni juuri uudelleen kun asensin uuden ohjelman ja se vaikuttaa toimivan hyvin… Sitten avasin selaimeni ja yllätyksekseni sieltä löytyy uusi kotisivu nimeltä Mystartsearch.com joka toimii myös hakukoneena. Haluan poistaa sen mutta se tulee takaisin selaimeeni. Kuinka voin poistaa sen? Auttakaa minua!

Vastaus. Olet juuri törmännyt levitystapaan nimeltä ’niputus’. Olet ladannut ohjelman jolla on valinnaisia komponentteja asennuksessa ja olet ohittanut nämä vaiheet (Älä tee tätä enää). Jos tällaiset valinnaiset komponentit pääsevät tietokoneellesi niin ole varuillasi sillä ne voivat aiheuttaa paljon tuhoa tietokoneellasi. Sen poistaminen itsekseen voi myös olla todella hankalaa ja sinun kannattaa luottaa ammattilaisten työkaluun sen poistamisessa. Reimage Reimage Cleaner Intego on todella hyvä vaihtoehto.

Kysymys. Auttakaa minua! Kärsin uudelleenohjauksista Mystartsearch sivustolle… Luulen että se on jotenkin liitoksissa siihen, että hakukoneeni on vaihdettu samaksi sivuksi. En muista vaihtaneeni sitä itse… Onko se vaarallinen? Pitääkö minun huolestua?

Vastaus. Kyllä, nämä asiat ovat luultavasti yhteydessä. Vaikka tämä onkin enemmän ärsyttävää kuin vaarallista niin sinun kannattaa käyttää paljon luotettavampaa hakukonetta ja poistaa tämä joka on asennettu ilman sinun lupaasi. Para tapa tämän ei toivotun ohjelman poistoon on erikoistyökalu, se takaa parhaan tuloksen.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Mystartsearch.com kuvankaappaus
Mystartsearch.com kuvankaappaus

Manuaalinen Mystartsearch.com Poisto-ohje:

Poista Mystartsearch.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Mystartsearch.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Mystartsearch.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Mystartsearch.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Mystartsearch.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mystartsearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Mystartsearch.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Mystartsearch.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Mystartsearch.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Mystartsearch.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Mystartsearch.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Mystartsearch.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Mystartsearch.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Mystartsearch.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Mystartsearch.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Mystartsearch.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Mystartsearch.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Mystartsearch.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Mystartsearch.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Mystartsearch.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Mystartsearch.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mystartsearch-com.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Mystartsearch.com