Vakavuus luokka:  
  (33/100)

Notice! Please update your FLV Player. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

“Notice! Please update your FLV Player” on tekaistu ilmoitus, jota käytetään lataamaan haittaohjelmia. Se ilmaantuu yleensä kun käyttäjä koettaa katsoa online videoita tai yrittää ladata niitä tietokoneelleen. Ennen kuin näet “Please update your FLV Player” ilmoituksen, sinun tulisi nähdä “FLV Video Download is required to download online video” ruutu. Me todella suosittelemme jättämään tämän tekaistun pyynnön FLV Playerin päivitykselle sillä se vaikuttaa kuuluvan toplugs.com sivulle, joka tunnetaan JavaScript Obfuscation haittaohjelman levittämisestä. Todellisuudessa se on haitallinen koodi, joka voi asentaa huijariohjelmia sekä haittaohjelmia saastuneeseen tietokoneeseen. Jos todella luulet FLV Playerisi tarvitsevan päivitystä niin sinun tulisi vieraille sen virallisella verkkosivulla ja ladata päivitys sieltä.

MISSÄ VOIN NÄHDÄ “Notice! Please update your FLV Player”?

”Notice! Please update your FLV Player” voi ilmaantua kaikilla nettiselaimilla jotka järjestelmästä löytyvät, mukaanlukien Google Chrome, Mozilla Firefox sekä Internet Explorer. Yleensä se ilmaantuu kun selataan nettiä ja yritetään katsella online videoita. Tämä tekaistu ilmoitus blokkaa halutun videon joka auttaa hakkereita huijaamaan PC käyttäjän lataamaan haittaohjelman tietokoneelleen. Jos näet “Notice! Please update your FLV Player” varoituksen selaimellasi, sinun tulisi jättää se huomiotta ja sulkea selaimesi välittömästi. Jos lataat tämä tekaistun FLV Player päivityksen niin me suosittelemme tarkistamaan PC:si päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

MITÄ TEEN JOS PAINOIN ”OK”?

Jos sinut huijattiin lataamaan tämä tekaistu FLV Player päivitys niin sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme näitä ohjelmia: Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Notice! Please update your FLV Player suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Notice! Please update your FLV Player poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Notice! Please update your FLV Player poistamisessa (2014-09-20)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Notice! Please update your FLV Player poistamisessa (2014-09-20)
Notice! Please update your FLV Player kuvankaappaus
Notice! Please update your FLV Player kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-notice-please-update-your-flv-player.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä