Vakavuus luokka:  
  (8/100)

PC Utilities Pro – Optimizer Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

MIkä on PC Utilities Pro – Optimizer Pro?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro (voidaan löytää myös nimellä Optimizer Pro) on harhaanjohtava PC optimointiohjelma, joka voi helposti näyttää ihmisille tekaistuja järjestelmä skannereita ja näyttää heille epäluotettavia tarkistusuloksia. Se voi tämän lisäksi, kun se koettaa saada ihmiset ostamaan sen lisenssin, väittää olevansa ainoa työkalu joka voi korjata heidän tietokoneensa. Sinun kannattaa kuitenkin etsiä Internetistä ilmaisia Optimointityökaluja sen sijaan, että maksaisit Optimizer Pro ohjelmasta. Vaikka tätä ohjelmaa kutsutaan ‘haittaohjelmaksi’ tai ‘vaaraohjelmaksi’, joskus se vaikuttaa toimivan kuten ’pelottelu ohjelma’. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että useimmat sen näyttämistä virheistä eivät ole poistettavissa tietokoneelta. jostkut niistä ovat myös yleisiä ja joiden sinä tiedät kuuluvan tietokoneeseen. On erittäin selvää, että PC Utilities Pro – Optimizer Pro omistajilla on yksi tavoite, pakottaa PC käyttäjät ostamaan sen lisensoidun version.

Jos sinut on jo vakuutettu siitä, että PC Optimizer pystyy auttamaan tietokoneesi korjauksessa, sinun kannattaa unohtaa se. Jos luulet tarvitsevasi ohjelman joka auttaa PC:tä toimimaan nopeammin, sinun kannattaa etsiä luotettavampi vaihtoehto. Me suosittelemme myös poistamaan PC Utilities Pro – Optimizer Pro ohjelman järjestelmästä, erityisesti jos se on ilmaantunut sinne lataamatta. Tässä tapauksessa sinun kannattaa poistaa Optimizer Pro alla annettujen ohjeiden avulla. On myös suositeltavaa tarkistaa tietokone päivitetyllä Reimage ohjelmalla jotta kaikki sen komponentit on poistettu.

PC Utilities Pro – Optimizer Pro

KUINKA Optimizer Pro PÄÄSEE TIETOKONEELLE?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro ei pääse tietokoneelle samalla tavalla kuin virus. Useimmissa tapauksissa se ladataan järjestelmään vapaaehtoisesti freeware ja shareware ohjelmien valinnaisena komponenttina. On myös väitetty, että tätä ohjelmaa promotoidaan kohtalaisen epäilyttävällä levitystavalla, joka liittyy läheisesti kaupallisiin pop-up mainoksiin ja mainosjulisteisiin. Jos lankeat asentamaan Optimizer Pro ohjelman niin valmistaudu jatkuviin järjestelmän tarkistuksiin ja varoituksiin jotka ilmaantuvat aina kun käynnistät tietokoneesi. Ne ilmoittavat yleensä tällaisista sekä vastaavista ongelmista:

Attention! 7596 items to clean and optimize on your PC

Attention! 2654 items to clean and optimize on your PC

Ole hyvä ja pysy erossa PC Utilities Pro – Optimizer Pro ohjelmasta sillä se ei todellakaan pysty optimoimaan tietokonettasi. Tähän tarkoitukeen me suosittelemme maineikkaampaa PC Optimoijaa.

KUINKA POISTAA Optimizer Pro?

Poistaaksesi PC Utilities Pro – Optimizer Pro ohjelman, seuraa näitä askeleita:

  1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Ohjelmat (tai Lisää/Poista Sovellus) -> Poista Sovellus.
  2. Täällä, etsi PC Utilities Pro – Optimizer Pro sekä muut merkinnät ja valitse ’Poista/Muuta’.
  3. Paina OK tallentaaksesi muutokset.

Voidaksesi varmistaa tietokoneesi olevan puhdas, tee järjestelmän tarkistus Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
PC Utilities Pro – Optimizer Pro kuvankaappaus
PC Utilities Pro – Optimizer Pro kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pc-utilities-pro-optimizer-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä