Poista Plusnetwork.com uudelleenohjaus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Voinko käyttää Plusnetwork.com sivua nettihakuihin?

Plusnetwork.com redirect

Plusnetwork.com virus voi näyttää luotettavalta hakukoneelta. Voit alkaa vierailemaan sivulla kun olet asentanut jonkin ilmaisohjelman, kuten CrossBrowser, Messenger Plus! Community Smartbar ja muita. Sen kyvystä uudelleenohjata käyttäjät kaupallisille sivulle, se on leimattu selaimen kaappaajaksi.

Kuten suurin osa näistä PUP:sta, tämä väittää parantavansa ihmisten nettiselaamista näyttämällä ”kaikkein luotettavimpia hakutuloksia”. Sinun ei kannata kuitenkaan unohtaa, että Plusnetwork.com on kaupallinen sivu, joka julkaistiin rahastus tarkoituksessa. On saatu selville, että sen kehittäjät ovat käyttäneet aktiivisesti maksu-klikkauksesta huijausta, kun he koettavat ansaita rahaa, joka on kerätty useilta osapuolilta ilman tarkistusta.

Jos et halua joutua epäilyttävälle sivustolle, joka koettaa saastuttaa tietokoneesi haittaohjelmalla, niin muista poistaa tämä kaappaaja tietokoneelta kokonaan. Tämän lisäksi, pidä aina mielessäsi, että tämä sivusto voi jakaa henkilökohtaiset tietosi kolmansien osapuolien kanssa.

Henkilökohtaisten tietojen jakaminen verkossa on ollut ongelma, joka ei huolestuta vain IT-asiantuntijoita vaan myös tavallisia tietokoneen käyttäjiä. Siksi me suosittelemme, että käytät ReimageIntego ohjelmaa Plusnetwork.com poistoon.

Plusnetwork.com virusTurvallisuusasiantuntijat näyttävät miltä Plusnetwork.com virus näyttää

Tämä harhaanjohtava hakukone leviää vain Messenger Plus sovelluksen kanssa! Yhteisö työkalupalkki, joka voidaan löytää ”valinnaisten komponenttien” listalta, kun asennettaan Skype, latausmanageri ja vastaavia ohjelmia. Se on aina asetettu ensisijaiseksi, jos siis et kiinnitä paljon huomiota työkalupalkin asennuksessa, niin Plus Network voi tunkeutua tietokoneellesi selkäsi takana. Kun se on tehnyt tämän, se koettaa korvata aloitussivun, ensisijaisen hakupalvelun ja uuden välilehden sivun.

Tämä voi tapahtua kaikilla selaimilla, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer tai jopa Safari, koska molemmat työkalupalkit ja hakusivut tukevat kaikkein suosituimpia nettiselaimia. Tämän lisäksi, tämä hakukone voi myös vakoilla käyttäjiään keräämällä selaustietoja ja lähettää ne epäilyttäville kolmansille osapuolille. Kun puhutaan online markkinoinnista, niin käyttäjien tiedoista on tullut todella haluttuja kohteita .

Niiden jakaminen erilaisten kolmansien osapuoline kanssa voi johtaa yksityisyyden loukkaukseen . Tätä ei tule sietää, koska kolmannet osapuolet voivat käyttää hakusanojasi, vierailtuja sivuja, niille annettuja tietoja, klikkauksia, PC:n IP-osoitetta, sähköpostiosoitetta, sijaintia ja vastaavia ei henkilökohtaisia tietoja todella epäilyttäviin tarkoituksiin, kuten roskapostiin tai harhaanjohtavien mainosten luontiin .

Jos et siis kompastua sen uudelleenohjauksiin ja päätyä vaarallisille sivuille, niin me todella suosittelemme poistamaan Plusnetwork.com viruksen sen työkalupalkin ja muiden komponenttien mukana.

Kuinka voin saada tämän kaappaajan?

Me olemme jo maininneet kuinka Plusnetwork.com kaappaus tapahtuu. Se on yleensä nipussa Messenger Plus! Community työkalupalkin kanssa. Jälkimmäinen matkustaa liitteenä eri freeware ja shareware ohjelmien ”valinnaisena komponenttina.” Tämä tarkoittaa sitä, että jos lataat latausmanagerin, media soittimen tai muun ilmaisohjelman huolimattomasti, niin sinut voidaan helposti huijata asentamaan koko nippu sovelluksia.

Estääksesi tämän, sinun pitää aina käyttää ”Edistettyjä” tai ”Kustomoituja” asennustapoja, koska se on ainoa tapa nähdä kaikki ilmaisohjelman komponentit. Seuraa kaikkia asennusvaiheita ja poistaa kaikki tuntemattomat komponentit, erityisesti ensisijaiseksi asetetut. Sinun kannattaa myös tarkistaa mainosten estoasetukset. Kun luet usein käytettyjen sivustojen Yksityisyyden Suojaa, niin voit myös kohdella henkilökohtaisia tietoja turvallisemmin .

Nopea Plusnetwork.com poisto

Plusnetwork.com uudelleenohjaus voi alkaa häiritsemään sinua täysin tyhjästä. Tässä tapauksessa se tarkoittaa, ettet ole valvonet ilmaisohjelman asennusta, joka oli mukana tämän kaappaajan levityksessä. On hyvin tiedossa, että sitä levittää CrossBrowser, Messenger Plus! ja vastaavat PUPit, muista siis pysyä erossa myös niistä.

Jos sinulla on kuitenkin tämä kaappaaja, niin älä huoli sillä voit korjata tietokoneesi manuaalisesti tai automaattisesti. Me todella suosittelemme automaattista tapaa poistamaan Plusnetwork.com viruksen, koska jos olet tekemisissä ohjelman kanssa, joka luottaa viekkaaseen levitykseen ja luvattomiin selainten asetusten muokkaukseen.

Muuten, kuten olemme sanoneet, Plusnetwork.com poisto on pakko tehdä, koska tämä hakukone koettaa promotoida yhteistyökumppanien sivustoja, jotka voivat olla vaarallisia.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Plusnetwork.com uudelleenohjauksen Poisto-ohje:

Poista Plusnetwork.com Windows järjestelmistä

Kun koetat korjata tietokoneesi ja poistaa Plusnetwork.com viruksen, niin sinun pitää poistaa kaikki sen komponentit. Me todella suosittelemme poistamaan Messenger Plus! Community toolbar, CrossBrowse, PlusNetwork ja vastaavat merkinnät Tehtävien Hallinnasta

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Plusnetwork.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Plusnetwork.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Plusnetwork.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Plusnetwork.com viruksen kokonaan, sinun pitää poistaa CrossBrowse, PlusNetwork, Messenger Plus! Community toolbar ja vastaavat komponentit, jotka ovat yhteydessä tähän kaappaajaan. Muista poistaa ne kaikki Mac OS X järjestelmästä.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Plusnetwork.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Plusnetwork.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Plusnetwork.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Plusnetwork.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Plusnetwork.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Plusnetwork.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Plusnetwork.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Plusnetwork.com Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Google Chrome selaimen PlusNetwork.com kaappauksen jälkeen, sinun pitää resetoida tämä selain tai poistaa kaikki lisäosat, jotka näyttävät vaarallisilta tai epäilyttäviltä. Jos et muista asentaneesi jotain niistä tietokoneelle, sinun pitää poistaa se.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Plusnetwork.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Plusnetwork.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Plusnetwork.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Plusnetwork.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Plusnetwork.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Plusnetwork.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä