Vakavuus luokka:  
  (99/100)

PowerLocky lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mitä voit odottaa PowerLocky virukselta?

Jos PowerLocky virus onnistuu saastuttamaan tietokoneesi niin meillä on hyviä ja huonoja uutisia. Pahat uutiset ovat, että tämä verkkouhka on lunnasohjelma. Tämä tarkoittaa sitä, että ainoa tapa tiedostojen palauttamiseen on salauksen poistoavaimen löytäminen. Lunnaiden maksua ei kannata harkita. Siksi virustutkijat epäilevät, että tämä virus on paranneltu versio, erityisestu yhdistelmä Locky ja PowerWare viruksista. Se käyttää AES algorytmiä salauksen suorittamiseksi. Siksi sinun ei kannata aliarvioida tätä uhkaa. Lopuksi, hyvät uutiset ovat että voit poistaa PowerLocky viruksen helposti Reimage ohjelmaa käyttämällä.

Tämä virus hybridi on ilmaantunut lähiaikoina mutta se on jo aiheuttanut suurta tuhoa. Tämän uhan monimutkaisuus tekee siitä vaarallisemman ja uhkaavamman. Hakkerit ovat käyttäneet AES-156 sarjaa asettamaan kaksi koodia tiedostojesi salaamiseksi. Tämän lisäksi, tämä uhka kohdistaa %AppData%, %Temp%, %Roaming%, %Common%, %(User’s Profile)%, ja %System32%. Pitäen tärkeät ja arvokkaat tiedot näissä kansioissa lisää riskiä, että tietosi salataan ja kadotetaan jos lunnasohjelma virus päättää saastuttaa laitteesi. Kun tämä virus on tehnyt tuhonsa niin virus avaa _HELP_instructions.html tiedoston jossa on ohjeet tiedostojen palauttamiseksi. Me todella emme suosittele lunnaiden maksamista, jotka voivat olla välillä 500 – 1000 Dollaria. Ei ole mitään takuuta, että hakkerit palauttavat tiedoston vaikka suoritat maksun.

The screenshot of PowerLocky virus

Kun puhutaan salauksen poistosta niin hakkerit ehdottavat PowerLocky salauksen poistajaa, joka on sama jota Locky käyttää. Unohda kaikki ajatukset salauksen poistajan ostamisesta. Voit onnistua palauttamaan jotkin tiedostosi mutta on mahdollista, että salauksen poistaja sisältää haittaohjelmia. Kun aika on oikea niin PowerLocky lunnasohjelma voi saastuttaa laitteen uudelleen. Koska tämä virus sisältää elementtejä kahdesta mainitusta uhasta niin voit huomata, että .tax2016, on lisätty salattuihin tiedostoihin, vaikka useimmissa on .locky pääte. Tämän lisäksi, lunnasohjelma voi olla piilotettu notepad.exe, svchost.exe, setup.exe tai patch.exe tiedostoon. Siksi saastuneen tiedoston tunnistus voi olla vaikeaa. Aloita siis PowerLocky poisto välittömästi.

Lunnasohjelman levitystavat

Sen levitystavat eivät eroa muista tiedostoja salaavista viruksista. PowerLocky haittaohjelma kohdistaa käyttäjiä roskapostien avulla. Varo sähköposteja joissa on tällaisia aiheita: “Windows Free Upgrade Is Here,” “Your PayPal Account Has Been Suspended,” tai “Your Bank Account Receipt.” Ne voivat houkutella sinut avaamaan vaaditun .doc. exe, tai .scr tiedoston joka sisältää PowerLocky haittaohjelman. Ole myös varovainen sähköpostien kanssa jotka vaikuttavat tulevan valtion laitoksilta tai tullilta. Tekaistut sähköpostit sisältävät usein kirjoitus- tai kielioppivirheitä. Varusta koneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Se vähentää roskapostien määrä postilaatikossasi.

PowerLocky poisto-ohjeet

Me emme suosittele hukkaamaan aikaa manuaaliseen poistoon. Potentiaalisesti vaarallisten tiedostojen etsiminen on turhaa kun otetaan huomioon, että lunnasohjelma voi piiloutua tavallisten .exe tiedostojen alle. Valitse siis automaattinen poisto. Turvallisuusohjelma, kuten Reimage tai Malwarebytes Anti Malware, poistaa PowerLocky viruksen nopeasti. Se tarkistaa tietokoneesi kaikkien uhkien varalta. Kun virus on tuhottu niin voit keskittyä tiedostojesi palauttamiseen. Jotkin tiedoston palautus ohjelmat voivat auttaa, mutta kaikkein tehokkain tapa on palauttaa ne varmuuskopioista. Jos sinulla ei ole niitä niin ota tavaksi tehdä varmuuskopioita kaikista tiedostoistasi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan PowerLocky lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma PowerLocky lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen PowerLocky viruksen Poisto-ohje:

Poista PowerLocky käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto PowerLocky

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita PowerLocky poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista PowerLocky käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PowerLocky pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että PowerLocky on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PowerLocky ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-powerlocky-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä