Poisto Rankings-analytics.com referral spam (Ilmainen Opas)

Rankings-analytics.com referral spam Poisto-ohje

Mikä on Rankings-analytics.com referral spam?

Miksi minun vaivana on Rankings-analytics.com referral spam?

Rankings-analytics.com referral spam on viimeisin ongelma Webmastereile, sivuston omistajille tai ylläpitäjille. Kun sivustoja pommitetaan referrer spämmillä niin spämmerit koettavata saada sivustonsa näkymään Google Analyticsissä ja huijata niiden ylläpitäjät vierailemaan niillä. vastapalveluksena he koettavat promotoida näitä sivuja ja parantaa niiden rankkausta Google haussa. Tämä tekniikka tunnetaan referrer spam indexinä ja Backhat SEOna. Mikä on suurin ongelma jota Rankings-analytics.com referral spam aihetuttaa? Jos olet yksi heistä jotka luottavat Google Analytics tietoihin kun koetat parantaa sivuasi niin voit huomata, että on vaikeaa kohdella näitä tietoja oikein. Referrer spam voi helposti vaikuttaa poistumisprosenttiin näillä osioilla: Audience, Acquisition, Behavior, jne. Kun klikkaat näitä spämmi URLeja niin se voi johdattaa vaarallisille sivuille koska ei ole mitään takuuta, että tähän tekniikkaan luottavat sivut olisivat turvallisia. Jos olet jo jonkin aikaa vieraillut tällaisilla suositus sivuilla niin on hyvä idea tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla varmistaaksesi, että tietokoneesi on virus-vapaa.

Tälliset Rankings-analytics.com suositukset eivät ole missään tekemisissä verkkosivusi kanssa. Kuten voit jo ehkä ymmärtää niin niiden tavoite on parantaa liikennettä määrätyillä sivustoilla ja saada parempi sijoitus Google Searchissa. Pienen tutkimuksen jälkeen me saimme selville, että tämä sivusto kuluu SEMALT:lle. Vaikka me emme voi väittää, että tämä markkinointiyritys olisi epäluotettavaa, niin sen toiminta kun se kerää liikennettä suosituksilla on kohtalaisen epäilyttävää.

Miten estää referral spam sivustollasi:

Jos olet kärsinyt Rankings-analytics.com referrer spämmistä jo jonkin aikaa niin olet ehkä luullut, että Referrals esto on ainoa asia joka sinun pitää tehdä. Tämä toiminto kuitenkin auttaa sinua vain poistamaan tämän suositukset tilastoistasi ja siirtämään spämmisi suoraan liikenteeseen, tämä voi johtaa lisäongelmiin kun koetat erottaa oikean liikenteen spämmistä. Voidaksesi pysäyttää Rankings-analytics.com referral spämmin oikeasti niin sinun pitää luoda estosuodatin ja blokata spämmi .htaccess tiedostolla. Kuinka voit tehdä tämän? Mene seuraavalle sivulle jotta näet täydet ohjeet referral spam ongelman poistamiseen.

Kuinka estää Rankings-analytics.com referral liikenne?

Jos luulit, että Rankings-analytics.com on sivusto jolla kannattaa vierailla niin sait spämmerit, jotka ovat luoneet tämän referral spämmin, todella iloisiksi. Ei välitettavasti ole takuita, että jokainen suositus on harmiton, sinun kannattaa siis tarkistaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla ja varmistaa, että tietokoneesi vapaa viruksista. Tämän tekemiseksi meidän suosituksemme on FortectIntego tai Malwarebytes. Pysäyttääksesi Rankings-analytics.com referral spämmin Google Analyticsissä, seuraa näitä ohjeita:

Kuinka blokata Rankings-analytics.com referral spam Google Analyticsissä?

Askel 1: Pysäytä Rankings-analytics.com referrer spam luomalla estosuodatin.

  1. Avaa Google Analytics tilisi. Mene AdminAll Filters.
  2. Klikkaa Add Filter painiketta ja lisää Rankings-analytics.com Suodattimen nimeen.
  3. Valitse sitten Custom, Filter Type osiossa ja aseta Campaign Source, Filter Field osioon. Lisää lopuksi Rankings-analytics.com Filter Pattern osioon.
  4. Klikkaa Save tallentaaksesi muutokset.

Askel 2: Blokkaa Rankings-analytics.com referral spam .htaccess tiedostolla.

  1. Mene .htaccess tiedostoon.
  2. Lisää alla annettu koodi:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Jos et tiedä miten saat pääsyn .htaccess tiedostoon, seuraa näitä askeleita:

  1. Kirjaudu cPanel ja mene Files osioon. Klikkaa File Manager kuvaketta.
  2. Laita ruksi laatikkoon Document Root for, valitse sivustosi nimi ja klikkaa Go. VAROITUS! Muista valita Näytä Piilotetut tiedostot.
  3. Odota uutta välilehteä tai ikkunaa ja etsi .htaccess tiedosto. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Code Edit.
  4. Kopioi ja liita alla annettu koodi ja klikkaa Save Changes.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä