Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Rapsio. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

Rapsio virus. Mitä sinun pitää tehdä?

Rapsio on hämäräperäinen ohjelma joka laukaisee uudelleenohjauksia useisiin tekaistuihin kolmansien osapuolien sivuihin. Jos siis olet huomannut, että selaimesi kotisivu on muuttunut Rapsio.com sivuun, sinun kannattaa etsiä Rapsio virusta tietokoneeltasi. Vaikka se ei ole vaarallinen tietokoneuhka, se on vaarallinen pitää asennettuna tietokoneellasi koska se voi tuhota nettiselaimesi kokonaan. Tämä mainosohjelman tyyppinen sovellut näyttää harhaanjohtavia mainoksia ja laukaisee uudelleenohjauksia hämärille verkkosivuille.

Kun se on asennettu, Rapsio haittaohjelma muuttaa kotisivuksesi Rapsio.com sivun. Voit huomata myös, että sinua uudelleenohjataan tälle sivulle usein nettiselaamisesi aikana. Tämän lisäksi Rapsio uudelleenohjaukset voivat johdattaa sinut myös muille hämärille sivuille. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) toimii tällä tavalla koska sen päätarkoitus on mainostaa yhteistyökumppanien linkkejä ja saada maksuja kun ihmiset klikkaavat niitä. Tämä osio on otettu Rapsion Yksityisyyden Suojasta:

The Site may provide links to the websites of our business partners. If you link to any of these third party web sites, this Privacy Policy will not apply to your use of those sites. […] Despite our reasonable efforts, no security measures are impenetrable, and any connection to the Site or information transmitted to us or to the Site will be at your own risk.

Kolmannen osapuolen linkit joita tämä ohjelma tarjoaa voivat valitettavasti johdattaa sinut sivuille jotka ovat täynnä kyseenalaisia tarjouksia asentaa ilmaisohjelmia tai tekaistuja päivityksiä. Ole hyvä ja älä klikkaa yhtään Rapsio mainosta koska ne voivat pakottaa sinut vierailemaan vaarallisilla sivuilla!

Rapsio adware generates and displays annoying advertisements

Rapsio mainosohjelma seuraa linkkiesi klikkauksia, selaushistoriaasi ja hakusanojasi, selaimesi tyyppi, sijainti ja vieraillut sivut. Jos et haluat jakaa tällaisia tietoja epäilyttävän ohjelman kanssa, sinun kannattaa poistaa Rapsio virus tietokoneeltasi. Helpoin tapa sen tekemiseen on asentaa haittaohjelman poistaja (esim. Reimage) ja suorittaa järjestelmän tarkistus sen avulla.

Kuinka Rapsio voi kaapata tietokoneesi?

Kuten me olemme jo kertoneet, Rapsio on mainospalvelu, joka promotoi yhteistyökumppanien linkkejä Rapsio PUPin avulla, jota levitetään kohtalaisen epäreilulla tekniikalla. Sitä levitetään muiden ohjelmien mukana ja voit asentaa sen valinnaisena sovelluksena jos sinulla on tapana valita Perus tai Pika asennustavan. Jos et halua löytää epäilyttäviä ohjelmia tietokoneesi järjestelmästä, sinun pitää seurata asennusprosessia tarkasti aina kun asennat uusia ohjelmia PC:lle. Pidä mielessäsi, että suurin osa ilmaisohjelmista esitellään “valinnaisena/auositeltuna latauksena” joita voit asentaa niiden mukana, me kuitenkin suosittelemme kieltämään tällaiset ehdotukset koska tällaiset liitteet usein ovat hyödyttömiä mainosten tukemia sovelluksia. Siksi me suosittelemme sinua valitsemaan Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan kun asennat uusia ohjelmia ja poistaa kaikki ylimääräiset ohjelmat jotka on lisätty valitsemaasi ohjelmaan.

Onko sinulla jo Rapsio haittaohjelma? Älä ole huolissasi. Voit poistaa rapsio.com pop-upit poistamalla mainosohjelman joka luo niitä. Mene sivulle 2 Rapsio poisto-ohjeet.

Rapsio poisto-ohjeet.

Etkö siedä Rapsio mainoksia? Poista sitten Rapsio virus välittömästi. Jos haluat poistaa tämän tietokone loisen manuaalisesti, mene sivun alaosaan ja löydät Rapsio mainosohjelman poisto-ohjeet. Tämä mainosohjelma koettaa promotoida yhteistyökumppanien markkinointia ja kerätä maksu-klikkauksesta tuloja, me emme kuitenkaan usko että haluat olla mukana tällaisissa toimissa ja antaa tämän sovelluksen käyttää sinua rahan ansaitsemiseen.

Voit poistaa Rapsio.com viruksen manuaalisten poisto-ohjeiden avulla. Voit kuitenkin valita automaattisen poistotyökalun ja poistaa Rapsio.com viruksen automaattisesti.

Voit poistaa Rapsio ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Rapsio suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Rapsio poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Rapsio Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Rapsio sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Rapsio tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Rapsio tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Rapsio sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Rapsio poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Rapsio pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Rapsio sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Rapsio poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Rapsio sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Rapsio poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rapsio Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Rapsio tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Rapsio poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä