Poisto SaveFrom.net helper (päivitetty maalis 2017)

SaveFrom.net helper Poisto-ohje

Mikä on SaveFrom.net virus?

Miksi Savefrom.net sivua pidetään epäluotettavana?

Jos pidät videoiden lataamisesta netistä, niin Savefrom.net voi lähestyä sinua. Tämä epäilyttävä ohjelma vaikuttaa olevan online video lataaja, useat käyttäjät kuitenkin valittavat, että Savefrom.net ei toimi ollenkaan. Tämän lisäksi me olemme saaneet selville, että tämä kyseenalainen sivu mainostaa jopa kahta potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa (PUP) – Video Download Pro adware ja Savefrom.net helper. Jälkimmäinen on todella epäilyttävä ja kun se pääsee järjestelmään, niin se näyttää tehonsa saastuttamalla useat nettiselaimet, kuten Google Chrome, Yandex.Browser, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Chromium ja jopa Firefox Mobile. Kun se on asennettu, esim. Chrome selaimeen, Savefrom.net mainosohjelma asentaa kaksi selaimen laajennusta, Chameleon laajennus ja Savefrom.net helper.

Vaikka näiden ohjelmien pitäisi auttaa sinua lataamaan videoita Internetistä ilmaiseksi, niin pian huomaat tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman haittapuolet. Vaikuttaa siltä, että se perustuu maksu-klikkauksesta mainostukseen, joten jos se on tietokoneen järjestelmässä, niin se kerää tietoja, kuten IP-osoite, PC:n tekniset- ja reititystiedot, selaus- ja hakuhistorian, jne. Myöhemmin, Savefrom.net alkavat ilmaantumaan. Nämä mainokset voivat näyttää erilaisia ostotarjouksia, promotoida kolmansien osapuolien sovelluksia tai palveluita joita kolmansien osapuolien yritykset ehdottavat. Me tutkimme se Yksityisyyden Suojan dokumentin ja löysimme, että kolmansien osapuolien mainostajat ”voivat käyttää yleisiä tietoja sinun vierailusta Sivulla ja muilla sivuilla voidakseen tarjota mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka kiinnostavat sinua.” Tämän lisäksi, ”Kolmansien osapuolien sivujen materiaali ei ehkä koske tuotteita, palveluita, ja/tai tietoja joita SaveFrom tarjoaa.” Tällaiset ilmoitukset kuulostavat epäilyttäviltä ja antavat ehkä vihjeen, että mainokset joita klikkaat voivat viedä sinut sivuille joilla ei ole mitään tekemistä näiden mainosten tarjousten kanssa!

SaveFrom.net

Voinko saada tämän tartunnan tietämättäni?

Savefrom.net on mainosohjelma, joka ilmaantuu selaimen lisäosana. Se on samanlainen kuin KeepVid.com mainosohjelma. Nämä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUP) asennetaan usein ilman PC käyttäjän tietämystä. Ihmettelet luultavasti miten SaveForm vakoiluohjelma on päässyt järjestelmääsi ilman sinun lupaasi? Yleensä tämä sovellus kulkee muiden freeware ja shareware ohjelmien mukana, ja ainoa tapa varmistaa ettet asenna valinnaisia sovelluksia on valita oikeat asennustavat. Älä valitse suosittuja ”perus” tai ”suositeltua” asennustapaa, nämä painikkeet ovat temppu jolla PUP kehittäjät huijaavat ihmisiä. Se johtuu siitä, että yleensä suostumukset asentaa ohjelmia, kuten mainosohjelmat, selaimen kaappaajat, lisäosat tai liitteet on piilotettu näiden vaihtoehtojen alle. Jos et halua sallia ei toivottuja asennuksia, niin sinun pitää valita ”kustomoitu” tai ”edistynyt” asennustapa, koska yksi näistä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä mitä ohjelma paketti sisältää ja mitä haluat poistaa. Välttääksesi ei toivottuja sovelluksia, sinun pitää vain poistaa ruksi ilmoituksista, jotka sanovat ”Minä suostun asentamaan (I agree to install) […]” jne. Tämä on kaikki mitä sinun pitää tehdä välttääksesi Savefrom.net kaappauksen.

Poista Savefromnet mainosohjelma tietokoneelta

Löytyy useita valituksia Savefrom.net viruksen aktiviteeteistä ja ihmiset eri foorumeilla ovat valittaneet, että he eivät tiedä kuinka sen voi poistaa, ”Latasin juuri SaveFrom.Net helper ohjelman, joka auttaa tallentamaan YouTube videoita tietokoneelle. No, tallensin videon ja nyt haluan vain poistaa sen. Mutta en tiedä miten! Auttakaa minua?” tai ”Kuinka voin poistaa ”save from the net helper” sovelluksen selaimiltani?”

Tämä tarkoittaa sitä, että kokemattomalle PC käyttäjälle voi olla vaikeaa poistaa Savefrom.net mainosohjelma omin avuin. Älä kuitenkaan huolehdi, olet täysin oikeassa paikassa, koska meidän ammattilaiset antavat sinulle kaikki tarvittavat tiedot miten poistaa tämä ei toivottu ohjelma. Voit löytää ohjeet tämän artikkelin alta, seuraa niitä ja suorita Savefrom.net poisto.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen SaveFrom.net helper Poisto-ohje

Poista Windowsista

Avaa Ohjauspaneeli ja mene Lisää/Poista sovellus paneeli. Etsi sitten epäilyttävät ohjelmat, kuten KeepVid, Chameleon, Savefrom.net helper, Savefrom, ja vastaavat. Poista ne epäröimättä! 

Poistaaksesi SaveFrom.net virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät SaveFrom.net virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista SaveFrom.net helper Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi SaveFrom.net helper tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista Savefrom.net helper laajennus muiden selaimen laajennusten mukana, joita et ole lisännyt Firefox selaimeen itse.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy SaveFrom.net virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos SaveFrom.net virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa SaveFrom.net virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Avaa Google Chrome ja mene Laajennukseen. Poista Chameleon, ja Savefrom.net helper. Poista muut epäilyttävät laajennukset jos näet niitä.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista Savefrom.net helper lisäosa, etsi myös Chameleon laajennus. Poista muut epäilyttävät laajennukset jos näet niitä. 

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy SaveFrom.net virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan SaveFrom.net helper rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä