Poista Search.pandaviewer.com virus (Poisto-opas) - huhti 2018 päivitys

Search.pandaviewer.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.pandaviewer.com virus?

Panda viewer on selaimen kaappaaja, joka saastuttaa nettiselaimen asetukset ilman lupaa

Panda viewer haittaohjelmaa käytetään yhteistyökumppanien markkinointiin

Panda viewer on leimattu selaimen kaappaajaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Vaikka sen kehittäjä, Banana Summer Technology Inc., esittelee Panda Image Viewer sovelluksen ”nopeana, vakaana, helppokäyttöisenä kuvien katselijana PC:lle, kannettavalle, tabletille ja älypuhelimelle,” niin verkkoturvallisuuden asiantuntijat raportoivat sen olevan mukana epäilyttävissä aktiviteeteissa. Kun se pääsee järjestelmään, niin syöttää laajennuksen Chrome, Firefox, IE, Edge, sekä muille selaimille ja asettaa Search.pandaviewer.com sivun aloitussivuksi ja Panda Viewerin hakukoneeksi. Näiden muokkausten jälkeen, nettiselaimet aiheuttavat uudelleenohjauksia Panda viewer yhteistyökumppanien sivuille.

Nimi Panda viewer
Tyyppi Selaimen kaappaaja (voi esittää mainosohjelman oireita)
Vaaran taso Matala. Voi ohjata potentiaalisesti vaarallisille sivuille tai promotoida kyseenalaisia ohjelmia
Levitys Niputus ilmaisohjelmien kanssa
Liittyvät tiedostot Pandaviewer.exe
Muut ominaisuudet Liittyy Search.pandaviewer.com hakusivuun
Lataa FortectIntego ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista Panda Viewer PUP

Suhde Panda Viewerin ja Search.pandaviewer.com sivun kanssa ei tule heti selväksi, koska hakukone näyttää aivan tavalliselta hakukoneelta , joka lupaa tarjota käyttäjille “nopean ja helpon tavan selata nettiä.” Sen käyttäminen kuitenkin paljastaa, että sitä käytetään pääasiassa promotoimaan Panda Viewer palveluita ja sen yhteistyökumppanien sivustoja.

Itse asiassa, ihmiset Panda viewer haittaohjelman takana koettavat ujuttaa tämän ohjelman tietokoneille ilman käyttäjän lupaa, salassa niputtamalla sen freeware tai shareware sovellusten kanssa. Kun se on tietokoneella, mainostajat voivat käydä samanlaisen prosessin läpi, kun he koettavat huijata Panda Image Viewer Secure Search laajennuksella.

Vaikka me emme voi kertoa onko tämä tuote turvallinen käyttää vai ei, niin meidän pitää kertoa, että luotettavat palveluntarjoajat eivät yleensä valitse näin kyseenalaisia keinoja mainostaa tuotettaan maailmalle. Jos et pidä ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun muutoksesta, niin ainoa tapa palauttaa muutokset, on poistaa Panda viewer virus tietokoneelta heti.

Me suosittelemme suorittamaan Panda viewer poiston maineikkaalla antivirus ohjelmalla, kuten FortectIntego. Muista päivittää turvaohjelmasi ja näet, että tämä ohjelma tunnistetaan potentiaalisesti ei toivottuna selaimen kaappaajana . Useat AV moottorit tunnistavat PandaViewer.exe tiedoston potentiaalisesti vaarallisena.

Kuvankaappaukset Search.pandaviewer.com virallisesta kotisivustaSearch.pandaviewer.com virus on hakukone, joka on suunniteltu promotoimaan kolmansien osapuolien ohjelmia, eikä tarjoamaan maineikasta hakupalvelua. Ole varovainen sen kanssa!

Jos Panda viewer on jo saanut Search.pandaviewer.com URL osoitteen selaimeesi, niin sinun kannattaa olla varuillasi, kun selaat nettiä. NoVirus.uk tiimi varoittaa, että tämä haittaohjelma voi:

 • Asettaa Search.pandaviewer.com URLin ensisijaiseksi aloitussivuksi ja hakukoneeksi ilman lupaa;
 • Asentaa Browser Helper Objecteja (BHO) estääkseen Panda viewer poiston;
 • Muokata hakutuloksia liittämällä linkkejä kumppanien sivuille. Ole varuillasi, että jotkut niistä voivat olla potentiaalisesti vaarallisia;
 • Sovellus ei ota vastuuta kolmansien osapuolien materiaalista, jota se on voitu asettaa promotoimaan:

This Software does not provide any representations, guarantees or warranties with respect to security, legality, compatibility and/or harmlessness regarding the installation, upgrade and/or other aspects of any third-party software involved. Any disputes arising thereof shall be settled by the third party, and Banana Summer will assume no responsibility or liability whatsoever.

 • Se asentaa seurantaevästeitä ja kerää Hakutietoja jatkuvasti;
 • Voi näyttää suuren määrän Panda viewer mainoksia;
 • Lisää CPU käytön melkein 100% asti, tämä tekee järjestelmästä hitaamman ja haavoittumamman;

Lyhyesti sanottuna, me emme suosittele sen pitämistä. Poista se heti turvaohjelmalla tai seuraa manuaalista poisto-ohjetta, joka on artikkelin alla.

PUP liikkuu harhaanjohtavalla tavalla

Ongelma tämän PUPin kanssa on, ettei se ole tarpeeksi raskas, jotta se huomattaisiin turvaohjelmalla, joten se voi liikkua nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa, sitten se voi asentua tietokoneelle täysin huomaamatta.

Panda viewer EULA kuvankaappaus

Tämä yleensä tapahtuu, kun käyttäjät eivät suorita asennusta kunnolla. He usein valitsevat pika-asennuksen tarkemman sijaan, siten he tietämättään päästävät ei toivotut sovellukset tietokoneelleen. Estääksesi tämän tapahtumasta, valitse aina Edistynyt asennustapa ja poista ”suositellut” työkalut, jotka on merkitty asennettaviksi.

Ohjeet miten poistaa Panda viewer virus

Jos Panda viewer haittaohjelma on päässyt järjestelmään salaa ja pakottanut sinut muuttamaan selaimesi parametrejä, muista reagoida välittömästi antivirus ohjelmalla ja nollaa nämä muutokset.

Koska sovelluksella on tapana levitä nipussa ilmaisohjelmien kanssa, se ei ehkä ole ainoa PUP järjestelmässä. Siksi me todella suosittelemme suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen ja poistamaan Panda viewer viruksen sen kumppanien kanssa. Sen jälkeen sinun pitää poistaa Search.pandaviewer.com hakukone selaimeltasi. Tämä voidaan tehdä manuaalisesti, nollaamalla selainten asetukset.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.pandaviewer.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Täältä löydät ohjeet, miten poistaa Panda viewer ilman ylimääräistä ohjelmaa.

Poistaaksesi Search.pandaviewer.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.pandaviewer.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.pandaviewer.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.pandaviewer.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Microsoft Edge selaimesi voidaan vapauttaa Panda viewer viruksesta vain nollaamalla selain ja poistamalla epäilyttävät merkinnät.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Korjaa Mozilla näiden askeleiden avulla:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.pandaviewer.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.pandaviewer.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.pandaviewer.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Tämä ohjelma voi jäädä Google Chrome selaimelle, vaikka virus on poistettu. Tällaisessa tapauksessa sinun pitää seurata alla olevia ohjeita:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.pandaviewer.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.pandaviewer.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä