Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Search.pandaviewer.com virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Panda viewer on selaimen kaappaaja, joka saastuttaa nettiselaimen asetukset ilman lupaa

Panda viewer haittaohjelmaa käytetään yhteistyökumppanien markkinointiin

Panda viewer on leimattu selaimen kaappaajaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Vaikka sen kehittäjä, Banana Summer Technology Inc., esittelee Panda Image Viewer sovelluksen ”nopeana, vakaana, helppokäyttöisenä kuvien katselijana PC:lle, kannettavalle, tabletille ja älypuhelimelle,” niin verkkoturvallisuuden asiantuntijat raportoivat sen olevan mukana epäilyttävissä aktiviteeteissa. Kun se pääsee järjestelmään, niin syöttää laajennuksen Chrome, Firefox, IE, Edge, sekä muille selaimille ja asettaa Search.pandaviewer.com sivun aloitussivuksi ja Panda Viewerin hakukoneeksi. Näiden muokkausten jälkeen, nettiselaimet aiheuttavat uudelleenohjauksia Panda viewer yhteistyökumppanien sivuille. 

Nimi Panda viewer
Tyyppi Selaimen kaappaaja (voi esittää mainosohjelman oireita)
Vaaran taso Matala. Voi ohjata potentiaalisesti vaarallisille sivuille tai promotoida kyseenalaisia ohjelmia
Levitys Niputus ilmaisohjelmien kanssa
Liittyvät tiedostot  Pandaviewer.exe
Muut ominaisuudet Liittyy Search.pandaviewer.com hakusivuun
Lataa ReimageIntego ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista Panda Viewer PUP

Suhde Panda Viewerin ja Search.pandaviewer.com sivun kanssa ei tule heti selväksi, koska hakukone näyttää aivan tavalliselta hakukoneelta , joka lupaa tarjota käyttäjille “nopean ja helpon tavan selata nettiä.” Sen käyttäminen kuitenkin paljastaa, että sitä käytetään pääasiassa promotoimaan Panda Viewer palveluita ja sen yhteistyökumppanien sivustoja. 

Itse asiassa, ihmiset Panda viewer haittaohjelman takana koettavat ujuttaa tämän ohjelman tietokoneille ilman käyttäjän lupaa, salassa niputtamalla sen freeware tai shareware sovellusten kanssa. Kun se on tietokoneella, mainostajat voivat käydä samanlaisen prosessin läpi, kun he koettavat huijata Panda Image Viewer Secure Search laajennuksella.

Vaikka me emme voi kertoa onko tämä tuote turvallinen käyttää vai ei, niin meidän pitää kertoa, että luotettavat palveluntarjoajat eivät yleensä valitse näin kyseenalaisia keinoja mainostaa tuotettaan maailmalle. Jos et pidä ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun muutoksesta, niin ainoa tapa palauttaa muutokset, on poistaa Panda viewer virus tietokoneelta heti.

Me suosittelemme suorittamaan Panda viewer poiston maineikkaalla antivirus ohjelmalla, kuten ReimageIntego. Muista päivittää turvaohjelmasi ja näet, että tämä ohjelma tunnistetaan potentiaalisesti ei toivottuna selaimen kaappaajana . Useat AV moottorit tunnistavat PandaViewer.exe tiedoston potentiaalisesti vaarallisena. 

Kuvankaappaukset Search.pandaviewer.com virallisesta kotisivustaSearch.pandaviewer.com virus on hakukone, joka on suunniteltu promotoimaan kolmansien osapuolien ohjelmia, eikä tarjoamaan maineikasta hakupalvelua. Ole varovainen sen kanssa!

Jos Panda viewer on jo saanut Search.pandaviewer.com URL osoitteen selaimeesi, niin sinun kannattaa olla varuillasi, kun selaat nettiä. NoVirus.uk tiimi varoittaa, että tämä haittaohjelma voi:

 • Asettaa Search.pandaviewer.com URLin ensisijaiseksi aloitussivuksi ja hakukoneeksi ilman lupaa;
 • Asentaa Browser Helper Objecteja (BHO) estääkseen Panda viewer poiston;
 • Muokata hakutuloksia liittämällä linkkejä kumppanien sivuille. Ole varuillasi, että jotkut niistä voivat olla potentiaalisesti vaarallisia;
 • Sovellus ei ota vastuuta kolmansien osapuolien materiaalista, jota se on voitu asettaa promotoimaan:

This Software does not provide any representations, guarantees or warranties with respect to security, legality, compatibility and/or harmlessness regarding the installation, upgrade and/or other aspects of any third-party software involved. Any disputes arising thereof shall be settled by the third party, and Banana Summer will assume no responsibility or liability whatsoever.

 • Se asentaa seurantaevästeitä ja kerää Hakutietoja jatkuvasti;
 • Voi näyttää suuren määrän Panda viewer mainoksia;
 • Lisää CPU käytön melkein 100% asti, tämä tekee järjestelmästä hitaamman ja haavoittumamman;

Lyhyesti sanottuna, me emme suosittele sen pitämistä. Poista se heti turvaohjelmalla tai seuraa manuaalista poisto-ohjetta, joka on artikkelin alla. 

PUP liikkuu harhaanjohtavalla tavalla

Ongelma tämän PUPin kanssa on, ettei se ole tarpeeksi raskas, jotta se huomattaisiin turvaohjelmalla, joten se voi liikkua nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa, sitten se voi asentua tietokoneelle täysin huomaamatta.

Panda viewer EULA kuvankaappaus

Tämä yleensä tapahtuu, kun käyttäjät eivät suorita asennusta kunnolla. He usein valitsevat pika-asennuksen tarkemman sijaan, siten he tietämättään päästävät ei toivotut sovellukset tietokoneelleen. Estääksesi tämän tapahtumasta, valitse aina Edistynyt asennustapa ja poista ”suositellut” työkalut, jotka on merkitty asennettaviksi. 

Ohjeet miten poistaa Panda viewer virus

Jos Panda viewer haittaohjelma on päässyt järjestelmään salaa ja pakottanut sinut muuttamaan selaimesi parametrejä, muista reagoida välittömästi antivirus ohjelmalla ja nollaa nämä muutokset. 

Koska sovelluksella on tapana levitä nipussa ilmaisohjelmien kanssa, se ei ehkä ole ainoa PUP järjestelmässä. Siksi me todella suosittelemme suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen ja poistamaan Panda viewer viruksen sen kumppanien kanssa. Sen jälkeen sinun pitää poistaa Search.pandaviewer.com hakukone selaimeltasi. Tämä voidaan tehdä manuaalisesti, nollaamalla selainten asetukset. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.pandaviewer.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Search.pandaviewer.com Windows järjestelmistä

Täältä löydät ohjeet, miten poistaa Panda viewer ilman ylimääräistä ohjelmaa.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.pandaviewer.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.pandaviewer.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Search.pandaviewer.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Search.pandaviewer.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.pandaviewer.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.pandaviewer.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Alla olevissa ohjeissa ovat askeleet, jotka auttavat poistamaan PUPin selaimeltasi.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.pandaviewer.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.pandaviewer.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.pandaviewer.com virus Microsoft Edge selaimesta

Microsoft Edge selaimesi voidaan vapauttaa Panda viewer viruksesta vain nollaamalla selain ja poistamalla epäilyttävät merkinnät.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.pandaviewer.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.pandaviewer.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Korjaa Mozilla näiden askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.pandaviewer.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.pandaviewer.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.pandaviewer.com Google Chrome selaimelta

Tämä ohjelma voi jäädä Google Chrome selaimelle, vaikka virus on poistettu. Tällaisessa tapauksessa sinun pitää seurata alla olevia ohjeita:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.pandaviewer.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.pandaviewer.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.pandaviewer.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.pandaviewer.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Search.pandaviewer.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.pandaviewer.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-search-pandaviewer-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Search.pandaviewer.com virus