Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Search.papershorty.com (Poisto-opas) - maalis 2018 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Papershorty on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka kuuluu selaimen kaappaajiin

Search.papershorty.com kuva

Papershorty on hämärä hakukone, joka koettaa kaapata Mac järjestelmän ja muokata ensisijaisen hakukoneen ja vastaavat asetukset kaikilla asennetuilla nettiselaimilla. Tätä selaimen kaappaaja voidaan mainostaa myös Search.Papershorty.com nimellä, joka yleensä esitellään ohjelmana, joka voi parantaa käyttäjän nettiselaamista. Sinun ei kannata odottaa, että nettiselaamisesi parantuu, kun käytät tätä potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa (PUP).

Yllättävästi, Papershorty virus ei vaikuta Windows käyttäjiin, jotka ovat normaali selaimen kaappaajien kohde. Tällä kertaa Mac OS X on PUP kehittäjien tähtäimessä.

Heti kun Search.papershorty.com virus pääsee laitteelle, se muokkaa selainten asetuksia. On aivan sama käytätkö Chrome, Firefox tai Safari selainta, näet nämä muutokset, kun avaat selaimesi:

 • korvattu kotisivu;
 • muutettu ensisijainen ja sisäänrakennettu hakukone;
 • muokattu uuden välilehden URL;
 • hakujen uudelleenohjaus Yahoo sivulle;
 • tuntemattomien selaimen lisäosien asennus;
 • muutosten palauttaminen ei onnistu.

Vaikka Search.papershorty.com näyttää tavalliselta hakukoneelta, siinä voi piillä vaaroja. Tämä hakukone voi laukaista uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivuille ja siten se voi pakottaa sinut kyseenalaisille sivuille.

Kaappaaja ohjaa haut Yahoo sivulle. Se voi kuitenkin laukaista muita uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivuille, kun klikkaat hakutuloksia. Tämä Search.papershorty.com uudelleenohjaus ongelma ei ole vain ärsyttävä, se voi olla myös vaarallinen. PUP voi huijata sinut vierailemaan saastuneilla tai petollisilla sivuilla.

Me haluamme huomauttaa, että on tärkeää lukea Yksityisyyden Suoja. Siellä kehittäjät kertovat, että he eivät kerää henkilökohtaisia tietoja. He kuitenkin seuraavat joitain yksityiskohtia online aktiviteeteista:

We may collect none personal identifiable information on an aggregated basis, such as country/region, installed applications etc. in order to improve Papershorty operation and services and to present You with Offers which are better suited for You.

Se tarkoittaa, että selaimesi voidaan hukuttaa mainoksilla, pop-upeilla, uudelleenohjauksilla ja muulla kaupallisella materiaalilla, joka voi johtaa selaimen ongelmiin. Sinun selaimesi voi hyytyä tai kaatua, et ehkä pääse käsiksi haluamaasi materiaaliin, koska mainokset peittävät sen. Päästäksesi normaaliin selaukseen, sinun pitää poistaa Papershorty.

Papershorty poisto vaatii järjestelmän tarkistuksen haittaohjelman poistajalla tai järjestelmän tutkimisen itse. Jos haluat poistaa kaappaajan nopeasti, sinun kannattaa käyttää ReimageIntego ohjelmaa. Muussa tapauksessa, luen manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin lopussa.

Kuva Search.papershorty.com viruksestaSearch.papershorty.com on hämärä selaimen kaappaaja, jonka kohteena on Mac OS X.

Asenna ilmaisohjelmat viisaasti PUPin välttääksesi

Tällä sovelluksella ei ole lataussivua. On siis täysin selvää, että se tulee järjestelmään täysin salaa. Kehittäjät käyttävät hyväkseen suositeltua niputustekniikkaa, joka antaa piilottaa PUPit Pika-/Perusasetuksen alle.

Jos käytät niitä, niin sinulle kerrotaan ei toivotun sovelluksen tunkeutumisesta. Jos et kuitenkaan halua asentaa hyödyttömiä PUPeja, sinun kannattaa vaihtaa Edistyneeseen/Kustomoituun asennustapaan ja poistaa kaikki “valinnaiset lataukset.”

NoVirus.uk turvallisuusasiantuntijat kertovat myös, että luotettavan latauslähteen valinta ja laittomien sivujen välttäminen auttaa minimoimaan hyökkäyksen riskin.

Poista Papershorty ja sen loput komponentit selaimeltasi

Tämän PUPin poistamiseen, kaappaajan virallinen sivusto tarjoaa uhreille ladattavaksi erityisen ”poistotyökalun”. Me emme suosittele sen lataamista, koska se voi tuoda lisää PUP ohjelmia, vakoiluohjelmia tai jopa haittaohjelmia tietokoneelle. Korjataksesi tietokoneesi, sinun pitää käyttää luotettavaa Papershorty poistotapaa, jonka asiantuntijamme ovat suunnitelleet.

Ensimmäiseksi, sinun pitää käyttää tiimimme tarjoamia ohjeita ja poistaa Papershorty virus Mac laitteelta manuaalisesti. Muista kuitenkin seurata ohjeita tarkasti, jotta voit poistaa tämän kaappaajan kokonaan. Jos et halua seurata yksityiskohtaisia ohjeita tämän ei toivotun ohjelman poistamiseksi, sinun kannattaa luottaa haittaohjelman/vakoiluohjelman poistajaan ja puhdistaa laite automaattisesti. Ohjelmat, jotka voivat suorittaa tämän prosessin, ovat alla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.papershorty.com Poisto-ohje:

Poista Search.papershorty.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.papershorty.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.papershorty.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Search.papershorty.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Search.papershorty.com Mac OS X järjestelmästä

Seuraa näitä ohjeita ja poista kaikki kaappaajan merkinnät Mac OS X laitteelta:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.papershorty.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.papershorty.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.papershorty.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.papershorty.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.papershorty.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.papershorty.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.papershorty.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista Papershorty sekä muut kyseenalaiset Firefox laajennukset:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.papershorty.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.papershorty.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.papershorty.com Google Chrome selaimelta

Poista Search.papershorty.com poistamalla tuntemattomat lisäosat ja nollaamalla Chrome:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.papershorty.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.papershorty.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.papershorty.com Safari selaimelta

Poista epäilyttävät Safari laajennukset ja nollaa selain alla näytetyllä tavalla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.papershorty.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Search.papershorty.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.papershorty.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-search-papershorty-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Search.papershorty.com