Poisto Search.papershorty.com (Poisto-opas) - maalis 2018 päivitys

Search.papershorty.com Poisto-ohje

Mikä on Search.papershorty.com?

Papershorty on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka kuuluu selaimen kaappaajiin

Search.papershorty.com kuva

Papershorty on hämärä hakukone, joka koettaa kaapata Mac järjestelmän ja muokata ensisijaisen hakukoneen ja vastaavat asetukset kaikilla asennetuilla nettiselaimilla. Tätä selaimen kaappaaja voidaan mainostaa myös Search.Papershorty.com nimellä, joka yleensä esitellään ohjelmana, joka voi parantaa käyttäjän nettiselaamista. Sinun ei kannata odottaa, että nettiselaamisesi parantuu, kun käytät tätä potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa (PUP).

Yllättävästi, Papershorty virus ei vaikuta Windows käyttäjiin, jotka ovat normaali selaimen kaappaajien kohde. Tällä kertaa Mac OS X on PUP kehittäjien tähtäimessä.

Heti kun Search.papershorty.com virus pääsee laitteelle, se muokkaa selainten asetuksia. On aivan sama käytätkö Chrome, Firefox tai Safari selainta, näet nämä muutokset, kun avaat selaimesi:

 • korvattu kotisivu;
 • muutettu ensisijainen ja sisäänrakennettu hakukone;
 • muokattu uuden välilehden URL;
 • hakujen uudelleenohjaus Yahoo sivulle;
 • tuntemattomien selaimen lisäosien asennus;
 • muutosten palauttaminen ei onnistu.

Vaikka Search.papershorty.com näyttää tavalliselta hakukoneelta, siinä voi piillä vaaroja. Tämä hakukone voi laukaista uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivuille ja siten se voi pakottaa sinut kyseenalaisille sivuille.

Kaappaaja ohjaa haut Yahoo sivulle. Se voi kuitenkin laukaista muita uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivuille, kun klikkaat hakutuloksia. Tämä Search.papershorty.com uudelleenohjaus ongelma ei ole vain ärsyttävä, se voi olla myös vaarallinen. PUP voi huijata sinut vierailemaan saastuneilla tai petollisilla sivuilla.

Me haluamme huomauttaa, että on tärkeää lukea Yksityisyyden Suoja. Siellä kehittäjät kertovat, että he eivät kerää henkilökohtaisia tietoja. He kuitenkin seuraavat joitain yksityiskohtia online aktiviteeteista:

We may collect none personal identifiable information on an aggregated basis, such as country/region, installed applications etc. in order to improve Papershorty operation and services and to present You with Offers which are better suited for You.

Se tarkoittaa, että selaimesi voidaan hukuttaa mainoksilla, pop-upeilla, uudelleenohjauksilla ja muulla kaupallisella materiaalilla, joka voi johtaa selaimen ongelmiin. Sinun selaimesi voi hyytyä tai kaatua, et ehkä pääse käsiksi haluamaasi materiaaliin, koska mainokset peittävät sen. Päästäksesi normaaliin selaukseen, sinun pitää poistaa Papershorty.

Papershorty poisto vaatii järjestelmän tarkistuksen haittaohjelman poistajalla tai järjestelmän tutkimisen itse. Jos haluat poistaa kaappaajan nopeasti, sinun kannattaa käyttää FortectIntego ohjelmaa. Muussa tapauksessa, luen manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin lopussa.

Kuva Search.papershorty.com viruksestaSearch.papershorty.com on hämärä selaimen kaappaaja, jonka kohteena on Mac OS X.

Asenna ilmaisohjelmat viisaasti PUPin välttääksesi

Tällä sovelluksella ei ole lataussivua. On siis täysin selvää, että se tulee järjestelmään täysin salaa. Kehittäjät käyttävät hyväkseen suositeltua niputustekniikkaa, joka antaa piilottaa PUPit Pika-/Perusasetuksen alle.

Jos käytät niitä, niin sinulle kerrotaan ei toivotun sovelluksen tunkeutumisesta. Jos et kuitenkaan halua asentaa hyödyttömiä PUPeja, sinun kannattaa vaihtaa Edistyneeseen/Kustomoituun asennustapaan ja poistaa kaikki “valinnaiset lataukset.”

NoVirus.uk turvallisuusasiantuntijat kertovat myös, että luotettavan latauslähteen valinta ja laittomien sivujen välttäminen auttaa minimoimaan hyökkäyksen riskin.

Poista Papershorty ja sen loput komponentit selaimeltasi

Tämän PUPin poistamiseen, kaappaajan virallinen sivusto tarjoaa uhreille ladattavaksi erityisen ”poistotyökalun”. Me emme suosittele sen lataamista, koska se voi tuoda lisää PUP ohjelmia, vakoiluohjelmia tai jopa haittaohjelmia tietokoneelle. Korjataksesi tietokoneesi, sinun pitää käyttää luotettavaa Papershorty poistotapaa, jonka asiantuntijamme ovat suunnitelleet.

Ensimmäiseksi, sinun pitää käyttää tiimimme tarjoamia ohjeita ja poistaa Papershorty virus Mac laitteelta manuaalisesti. Muista kuitenkin seurata ohjeita tarkasti, jotta voit poistaa tämän kaappaajan kokonaan. Jos et halua seurata yksityiskohtaisia ohjeita tämän ei toivotun ohjelman poistamiseksi, sinun kannattaa luottaa haittaohjelman/vakoiluohjelman poistajaan ja puhdistaa laite automaattisesti. Ohjelmat, jotka voivat suorittaa tämän prosessin, ovat alla.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.papershorty.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Search.papershorty.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.papershorty.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.papershorty.com Mac OS X järjestelmästä

Seuraa näitä ohjeita ja poista kaikki kaappaajan merkinnät Mac OS X laitteelta:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.papershorty.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista Papershorty sekä muut kyseenalaiset Firefox laajennukset:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.papershorty.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.papershorty.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.papershorty.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista Search.papershorty.com poistamalla tuntemattomat lisäosat ja nollaamalla Chrome:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista epäilyttävät Safari laajennukset ja nollaa selain alla näytetyllä tavalla:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.papershorty.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.papershorty.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä