Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Search.queryrouter.com virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Voinko luottaa Search.queryrouter.com virukseen?

Search.queryrouter.com virus (tai QueryRouter) on epäluotettava hakukone, joka on lisätty selaimen kaappaaja kategoriaan. Ole varuillasi, sillä sen omistajat ovat julkaisseet tämän työkalun vain parantaakseen tulojaan, näyttämällä sponsoroitua materiaalia käyttäjilleen ja näyttämällä linkkejä ennalta määrätyille sivuille ensimmäisellä paikalla. Kun uhri on huijattu klikkaamaan yhtä tällaista linkkiä, niin kehittäjät saavat mahdollisuuden luoda mainostuloja. Tällainen rahanteko strategia tunnetaan maksu-klikkauksesta liiketoimintana ja se tarkoittaa, että sivuston pitäjät saavat tuloja perustuen klikkaukseen joita he keräävät promotoidusta materiaalista. Et voi kuitenkaan tietää milloin Search.queryrouter.com linkint ovat vaarallisia ja milloin vaarattomia. Ole varuillasi, sillä voit saada ei toivottuja lisäosia, laajennuksia ja liitteitä heti vaarallisella sivulla vierailun jälkeen.

Parantaakseen mahdollisuuksia onnistuneisiin uudelleenohjauksiin, Search.queryrouter.com korvaa ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun kohde selaimella. Yleensä se kaappaa Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimet, joten muut selaimet voivat vaikuttaa turvallisilta. Ole kuitenkin varuillasi, että tällaiset huijarit päivittävät ohjelmia kohtalaisen usein, joten Safari ja IE selaimet voivat myös olla haavoittuvia. Selaimen kaappaajat on suunniteltu estämään käyttäjiä palauttamaan selaimia niiden alkuperäiseen tilaan. Siksi käyttäjille syötetään sponsoroitua materiaalia pakolla. Search.queryrouter.com kaappaaja asettaa ennalta määrätyn hakukoneen latautumaan joka kerta, kun selain käynnistetään, tämä tapahtuu myös uudessa välilehdessä tai selaimen ikkunassa. Suoraan sanoen, metahaku ominaisuus jota sivun luojat kehuvat menettää arvonsa, koska et voi suorittaa kunnollisia nettihakuja. Me emme suosittele päästämään tätä virusta tietokoneelle ja jos huomaat tuttuja oireita, poista Search.queryrouter.com laitteelta heti.

Search.queryrouter.com selaimen kaappaajan kuvaSearch.queryrouter.com viruksen pääsivu vaikuttaa yksinkertaiselta. Hakujen suorittaminen voi kuitenkin johtaa uudelleenohjauksiin ja haittaohjelman tunkeutumiseen.

Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelma ”Tietoja Meistä” osiossa, sivuston luojat mainitsevat ”Työkalupalkit & Liitteet”, kun olet sivulla, niin näitä latauksia ei ole missään. Tämä antaa ymmärtää, että nämä komponentit asennetaan käyttäjän selaimelle, kun Search.queryrouter.com kaappaus on suoritettu. Haluatko lisää ei toivottua materiaalia laitteellesi? Me emme usko niin. Et voi myöskään koskaan tietää, jos näitä selaimen lisäosia ei laitettaisi vaarallisiin tarkoituksiin, lisäämään pop-uppeja ja mainoksia tai vakoilemaan sinua . Ei ole parempaa tapaa estää tätä, kuin käyttämällä aikaa Search.queryrouter.com poistoon. Erikoistunut haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego voi helpottaa tätä, tarkistamalla koko tietokoneen järjestelmän ja poistamalla kaikki vaaralliset liitännät ja prosessit.

Kuinka selaimen kaappaajat leviävät?

Tämä on kysymys, jonka turvallisuusasiantuntijat ovat ratkaisseet jo kauan sitten, mutta käyttäjät eivät ymmärrä sitä ihan vielä. Ensimmäiseksi, potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat eivät tunkeudu tietokoneille itse ja ne tarvitsevat luvan tulla kohdelaitteelle ja aloittaa Search.queryrouter.com uudelleenohjaukset. On sanomattakin selvää, että haittaohjelman kehittäjät koettavat saada luvan herättämättä epäilyksiä. Tämän tekemiseen he yleensä niputtavat ohjelmisto paketteja liittämällä potentiaalisesti vaarallisia luomuksia laillisten mukaan. Tämä tarkoittaa, että valinta asentaa Search.queryrouter.com virus voi piileskellä laillisen ohjelman asennuksessa: PDF luojat, video/audio editorit, jne. Onneksi, “Edistynyt” asennustapa voi tehdä muutoksen. Jos valitset tämän yksityiskohtaisen asennustavan, sinulle annetaan mahdollisuus tarkistaa ohjelmisto paketin sisältö ja poistaa potentiaalisesti vaaralliset.

Mistä aloittaa Search.queryrouter.com poisto?

Ei voida kieltää, että Search.queryrouter.com virus on ärsyttävä tartunta, joten se ei jätä epäilyksiä, että se tulee poistaa niin pian kuin mahdollista. Jos olet kokenut virusten poistossa, voit koettaa Search.queryrouter.com manuaalista poistoa. Vaikka pidät itseäsi asiantuntijana, niin sinun kannattaa silti tarkistaa tietokone automaattisella skannerilla, kun sinulla on mahdollisuus. Muistatko mitä sanoimme ylimääräisistä ohjelmista joita tämä kaappaaja asentaa? Tämä on pääsyy miksi ei kannata poistaa Search.queryrouter.com virusta manuaalisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.queryrouter.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Search.queryrouter.com Windows järjestelmistä

Jos olet kärsinyt Search.queryrouter.com uudelleenohjauksista ja vastaavista ongelmista, sinun pitää poistaa Search.Queryrouter ja vastaavat merkinnät, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä Tehtävien Hallinnassa. Muista myös resetoida nettiselaimesi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.queryrouter.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.queryrouter.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Search.queryrouter.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Search.queryrouter.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.queryrouter.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.queryrouter.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.queryrouter.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.queryrouter.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.queryrouter.com virus Microsoft Edge selaimesta

Search.queryrouter.com on jälleen yksi kaappaaja, joka jättää jotain ylijäämä tiedostoja saastuneelle tietokoneelle, siksi muokatut nettiselaimet pitää tutkia potentiaalisesti ei toivottujen lisäosien, laajennusten tai työkalupalkkien varalta. Tässä tapauksessa, muista poistaa QueryRouter ja vastaavat lisäosat samalta kehittäjältä.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.queryrouter.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.queryrouter.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos Firefox selaimesi on joutunut tämän PUPin kaappaamaksi, muista poistaa kaikki ei toivotut/epäilyttävät lisäosat tältä selaimelta. Sinun pitää poistaa QueryRouter ja vastaavat PUPit.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.queryrouter.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.queryrouter.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.queryrouter.com Google Chrome selaimelta

Varmistaaksesi, että Google Chrome on virus vapaa, tarkista tämä selain Queryrouter viruksen ja vastaavien lisäosien varalta, jotka on voitu asentaa ilman sinun tietämystäsi. Voit korjata nämä muutokset resetoimalla myös selaimesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.queryrouter.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.queryrouter.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.queryrouter.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.queryrouter.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Search.queryrouter.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.queryrouter.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-search-queryrouter-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Search.queryrouter.com virus