Poista Search.queryrouter.com virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty huhti 2017

Search.queryrouter.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.queryrouter.com virus?

Voinko luottaa Search.queryrouter.com virukseen?

Search.queryrouter.com virus (tai QueryRouter) on epäluotettava hakukone, joka on lisätty selaimen kaappaaja kategoriaan. Ole varuillasi, sillä sen omistajat ovat julkaisseet tämän työkalun vain parantaakseen tulojaan, näyttämällä sponsoroitua materiaalia käyttäjilleen ja näyttämällä linkkejä ennalta määrätyille sivuille ensimmäisellä paikalla. Kun uhri on huijattu klikkaamaan yhtä tällaista linkkiä, niin kehittäjät saavat mahdollisuuden luoda mainostuloja. Tällainen rahanteko strategia tunnetaan maksu-klikkauksesta liiketoimintana ja se tarkoittaa, että sivuston pitäjät saavat tuloja perustuen klikkaukseen joita he keräävät promotoidusta materiaalista. Et voi kuitenkaan tietää milloin Search.queryrouter.com linkint ovat vaarallisia ja milloin vaarattomia. Ole varuillasi, sillä voit saada ei toivottuja lisäosia, laajennuksia ja liitteitä heti vaarallisella sivulla vierailun jälkeen.

Parantaakseen mahdollisuuksia onnistuneisiin uudelleenohjauksiin, Search.queryrouter.com korvaa ensisijaisen hakukoneen ja kotisivun kohde selaimella. Yleensä se kaappaa Mozilla Firefox ja Google Chrome selaimet, joten muut selaimet voivat vaikuttaa turvallisilta. Ole kuitenkin varuillasi, että tällaiset huijarit päivittävät ohjelmia kohtalaisen usein, joten Safari ja IE selaimet voivat myös olla haavoittuvia. Selaimen kaappaajat on suunniteltu estämään käyttäjiä palauttamaan selaimia niiden alkuperäiseen tilaan. Siksi käyttäjille syötetään sponsoroitua materiaalia pakolla. Search.queryrouter.com kaappaaja asettaa ennalta määrätyn hakukoneen latautumaan joka kerta, kun selain käynnistetään, tämä tapahtuu myös uudessa välilehdessä tai selaimen ikkunassa. Suoraan sanoen, metahaku ominaisuus jota sivun luojat kehuvat menettää arvonsa, koska et voi suorittaa kunnollisia nettihakuja. Me emme suosittele päästämään tätä virusta tietokoneelle ja jos huomaat tuttuja oireita, poista Search.queryrouter.com laitteelta heti.

Search.queryrouter.com selaimen kaappaajan kuvaSearch.queryrouter.com viruksen pääsivu vaikuttaa yksinkertaiselta. Hakujen suorittaminen voi kuitenkin johtaa uudelleenohjauksiin ja haittaohjelman tunkeutumiseen.

Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelma ”Tietoja Meistä” osiossa, sivuston luojat mainitsevat ”Työkalupalkit & Liitteet”, kun olet sivulla, niin näitä latauksia ei ole missään. Tämä antaa ymmärtää, että nämä komponentit asennetaan käyttäjän selaimelle, kun Search.queryrouter.com kaappaus on suoritettu. Haluatko lisää ei toivottua materiaalia laitteellesi? Me emme usko niin. Et voi myöskään koskaan tietää, jos näitä selaimen lisäosia ei laitettaisi vaarallisiin tarkoituksiin, lisäämään pop-uppeja ja mainoksia tai vakoilemaan sinua . Ei ole parempaa tapaa estää tätä, kuin käyttämällä aikaa Search.queryrouter.com poistoon. Erikoistunut haittaohjelman poistaja, kuten FortectIntego voi helpottaa tätä, tarkistamalla koko tietokoneen järjestelmän ja poistamalla kaikki vaaralliset liitännät ja prosessit.

Kuinka selaimen kaappaajat leviävät?

Tämä on kysymys, jonka turvallisuusasiantuntijat ovat ratkaisseet jo kauan sitten, mutta käyttäjät eivät ymmärrä sitä ihan vielä. Ensimmäiseksi, potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat eivät tunkeudu tietokoneille itse ja ne tarvitsevat luvan tulla kohdelaitteelle ja aloittaa Search.queryrouter.com uudelleenohjaukset. On sanomattakin selvää, että haittaohjelman kehittäjät koettavat saada luvan herättämättä epäilyksiä. Tämän tekemiseen he yleensä niputtavat ohjelmisto paketteja liittämällä potentiaalisesti vaarallisia luomuksia laillisten mukaan. Tämä tarkoittaa, että valinta asentaa Search.queryrouter.com virus voi piileskellä laillisen ohjelman asennuksessa: PDF luojat, video/audio editorit, jne. Onneksi, “Edistynyt” asennustapa voi tehdä muutoksen. Jos valitset tämän yksityiskohtaisen asennustavan, sinulle annetaan mahdollisuus tarkistaa ohjelmisto paketin sisältö ja poistaa potentiaalisesti vaaralliset.

Mistä aloittaa Search.queryrouter.com poisto?

Ei voida kieltää, että Search.queryrouter.com virus on ärsyttävä tartunta, joten se ei jätä epäilyksiä, että se tulee poistaa niin pian kuin mahdollista. Jos olet kokenut virusten poistossa, voit koettaa Search.queryrouter.com manuaalista poistoa. Vaikka pidät itseäsi asiantuntijana, niin sinun kannattaa silti tarkistaa tietokone automaattisella skannerilla, kun sinulla on mahdollisuus. Muistatko mitä sanoimme ylimääräisistä ohjelmista joita tämä kaappaaja asentaa? Tämä on pääsyy miksi ei kannata poistaa Search.queryrouter.com virusta manuaalisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.queryrouter.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos olet kärsinyt Search.queryrouter.com uudelleenohjauksista ja vastaavista ongelmista, sinun pitää poistaa Search.Queryrouter ja vastaavat merkinnät, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä Tehtävien Hallinnassa. Muista myös resetoida nettiselaimesi.

Poistaaksesi Search.queryrouter.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.queryrouter.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.queryrouter.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.queryrouter.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Search.queryrouter.com on jälleen yksi kaappaaja, joka jättää jotain ylijäämä tiedostoja saastuneelle tietokoneelle, siksi muokatut nettiselaimet pitää tutkia potentiaalisesti ei toivottujen lisäosien, laajennusten tai työkalupalkkien varalta. Tässä tapauksessa, muista poistaa QueryRouter ja vastaavat lisäosat samalta kehittäjältä.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Firefox selaimesi on joutunut tämän PUPin kaappaamaksi, muista poistaa kaikki ei toivotut/epäilyttävät lisäosat tältä selaimelta. Sinun pitää poistaa QueryRouter ja vastaavat PUPit.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.queryrouter.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.queryrouter.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.queryrouter.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Varmistaaksesi, että Google Chrome on virus vapaa, tarkista tämä selain Queryrouter viruksen ja vastaavien lisäosien varalta, jotka on voitu asentaa ilman sinun tietämystäsi. Voit korjata nämä muutokset resetoimalla myös selaimesi.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.queryrouter.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.queryrouter.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä