Poisto Security Warning (Fake) (Ilmainen Opas)

Security Warning (Fake) Poisto-ohje

Mikä on Security Warning (Fake)?

Mitä tapahtuu kun Security Warning (Tekaistu) liittyvä ohjelma kaappaa tietokoneesi järjestelmän?

Security Warning (Tekaistu) haittaohjelma liittyy OS Firewall ohjelmaan(OSFirewall.exe), joka on vaarallinen ja petollinen ohjelma joka kuuluu ’haittaohjelma’ kategoriaan. Ollaksemme tarkkoja, se toimii pelottuohjelman tavoi, koska kun se luikertelee uhrin tietokoneen järjestelmään, se alkaa välittömästi lähettämään pelottavia pop-uppeja jotka näyttävät aidoilta järjestelmävaroituksilta. Nämä varoitukset väittävät, että eppäilyttävä ja jopa vaarallinen virus löytyi PC:ltä ja OS Firewall ei voinut poistaa sitä automaattisesti, voidaksesi tallentaa sen tietokoneellesi, sinun pitää soittaa annettuun numeroon. Kuulostaa naurettavaalta, eikö? Useat tietokoneen käyttäjät kuitenkin pelästyvät kun he näkevät ilmoituksia, että heidän luottokorttitietonsa, kirjautumistietonsa, Facebool chat historiansa, Pankkitietonsa ja Skype chat tietonsa ovat vaarassa.

Haitallinen prosessi joka lähettää sinulle näitä varoituksia on nimeltään OSFirewall.exe. Sinun ei kannata uskoa mitä tämä harhaanjohtava sanoo sinulle. Älä lankea sen pelottelutaktiikoihin ja älä soita annettuun numeroon. Muussa tapauksessa nämä huijaukset tämän tekaistun teknisen tuen takana voivat alkaa puhumaan sinua antamaan henkilökohtaisia tietojasi, kuten pankkitiedot ta vain kysyvät joitain tietoja tietokoneestasi jotka antavat heille pääsyn sille. Tämä puhelinpalvelu voi myös olla todella kallis, se voi siis viedä sinulta paljon rahaa jo yhden puhelun aikana. Ole hyvä ja älä lankea tällaisiin huijauksiin ja älä anna niiden käyttää sinua hyväkseen. Hyvä uutinen on, että voit estää nämä tekaistut varoitukset lopullisesti poistamalla OSFirewall haittaohjelman. Me suosittelemme poistamaan sen ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Kuinka Security Warning (Tekaistu) saastutti tietokoneeni?

Haittaohjelmat, kuten OS Firewall voi levitä usealla eri tavalla. Useimmissa tapauksissa, se voidaan asentaa tekaistujen ohjelmien päivitysten kanssa joita levitetään vaarallisilla sivuilla. Me olemme varmoja, että olette nähneet joitan tekaistuja ehdotuksia asentaa Java päivityksiä, voit tunnistaa huijaukset asentaa päivityksiä helposti, ne ilmaantuvat yleensä pop-up ikkunoina, mainoksina tai julisteina epäluotettavilla sivuilla. Ohita tällaiset tarjoukset, sinun kannattaa asentaa ohjelmistojen päivitykset vain vahvistetulta ja turvalliselta sivulta tai kehittäjän viralliselta sivulta.
Tämän lisäksi, OS Firewall uhka voi tulla koneelle myös ohjelmisto nipuissa, jotka voidaan ladata vaarallisilta lataussivuilta. Voidaksesi välttää vaarallisia tai saastuneita ohjelmia, sinun pitää tarkistaa onko haluamallsi ohjelmalla joitain valinnaisia sovelluksia vai ei. Tämän tekemiseksi, sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Jos tämä asennustapa tarjoaa listan ’valinnaisia ohjelmia’ niin se tarkoittaa, että olet ladannut ohjelmistopaketin. Siksi sinun pitää poistaa ruksi paikoista jotka jotka sanovat sinun antavan luvan asentaa ’suositeltuja’ sovelluksia.

Jos epäilet, että tämä vaarallinen ohjelma on vallannut tietokoneesi, ole hyvä ja mene sivulle 2 ja etsi selitys miten voit poistaa sen tietokoneeltasi.

Kuinka poistaa OS Firewall?

Jos Security Warning (Tekaistu) hälytykset ovat jo alkaneet ärsyttämään sinua niin sinun kannattaa poistaa OS Firewall virus tietokoneelta niin pian kuin mahdollista. Tietokoneasiantuntijat suosittelevat poistamaan tällaiset haittaohjelmat automaattisesti. Voit käyttää yhtä seuraavista suosittelemistamme ohjelmista FortectIntego (Windows OS) tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows and Mac OS). Riippuen siitä, käytätkö Mac tai PC järjestelmää, valitse sopiva ohjelma, asenna se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä