Poisto Super Optimizer (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Super Optimizer Poisto-ohje

Mikä on Super Optimizer?

Mikä on Super Optimizer?

Super Optimizer

Super Optimizer on PC Optimoija joka väittää pystyvänsä poistamaan tarpeettomat merkinnät tietokoneeltasi ja täten parantavan järjestelmän suorituskykyä. Käyttäjä voivat ladata sen vapaaehtoisesti sillä sitä mainostetaan erilaisten kolmansien osapuolien verkkosivujen avulla todella hyödyllisenä työkaluna.

Useimmissa tapauksissa kuitenkin Super Optimizer pääsee tietokoneille muiden ohjelmien kautta ilman käyttäjän suoranaista lupaa. Tästä syystä se on on jo laitettu kategoriaan Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Kun se on sisällä, tämä kyseenalainen sovellus voi aiheuttaa useita epäilyttäviä aktiviteetteja kun se koettaa harhauttaa uhrejaan.

Vaikka tämän ohjelman kehittäjät sekä levittäjät kuvaavat tätä ohjelmaa positiivisin sanoin niin sinun tulee miettiä kahdesti ennen kuin lataast sen. Tässä on ote yhdeltä lataussivustolta joka mainostaa tätä sovellusta:

”Super Optimizer tarkistaa tietokoneesi tunnistaakseen ongelmat jotka hidastavat konettasi, ennen kuin se ottaa käyttöönsä laajan ja tehokkaan valikoiman työkaluja jotka optimoivat järjestelmäsi suoritukyvyn. Vialliset rekisterimerkinnät poistetaan sekä hyödyttömät prosessit otetaan pois käytöstä jotta parannetaan järjestelmän toimivuutta. Tuloksena on tehokkaampi sekä nopeampi tietokone”(“Super Optimizer scans your computer to identify any issues hindering speed, before wielding a powerful range of tools to optimize your system for improved performance. Invalid registry entries are removed and unused processes deactivated to improve system responsiveness. The result is a computer that works faster and better.”)

On valitettavaa, että todellisuudessa Super Optimizer ei tee mitään mitä se lupaa. Välittömästi asennuksen jälkeen se iskee juurensa syvälle järjestelmään ja aloittaa rekisterin tarkistuksen joka kerta kun käynnistät järjestelmäsi uudelleen. Sen pitäisi väittämän mukaan etsiä vanhoja rekisteri merkintöjä jotka aiheuttavat järjestelmän hidastumista.

Tämän seurauksena se palauttaa käyttäjälle pitkän listan rekisterimerkintöjä joiden se väittää olevan vanhoja sekä turhia. Ole todella varovainen sillä useimmissa tapauksissa listalla on joko laillisia tai keksittyjä tiedostoja. Jos päätät poistaa ne parantaaksesi koneesi suorituskykyä niin sinulle tarjotaan sen sijaan Super Optimizer lisensoidun version ostamista. Ihmiset jotkaa on huijattu ostamaan tämä lisenssi valittavat ohjelman olevan täysin hyödytön.

Se voi poistaa muutama sata turhaa merkintää mutta tämä tuskin saa tietokoneesi toimimaan nopeammin. Tämän lisäksi, Super Optimizer voi poistaa tärkeitä rekisteri merkintöjä jotka eivät aiheuta mitään ongelmia tietokoneellasi Tästä syytä, ÄLÄ luota siihen ja ÄLÄ KOSKAAN maksa tästä sovelluksesta sillä menetät vain rahasi ja asetat henkilökohtaiset tietosi ihmisten haltuun joita et tunne.

Tämän lisäksi, Super Optimizer voi myös näyttää tekaistuja pop-up ilmoituksia jotka ilmoittavat sinulle vanhoista ja vaarallisista tiedostoista. Pidä aina mielessäsi, että nämä ilmoitukset toimivat samalla tavoin kuten rekisteri skannerit ja koettavat huijata sinut ostamaan sen lisenssin. Tämän toimintamallin takia se on leimattu pelotteluohjelmaksi ja se suositellaan poistettavaksi niin nopeasti kuin mahdollista.

Super Optimizer

Kuinka Super Optimizer voi päästä tietokoneelleni?

Koska Super Optimizer ohjelmaa mainostetaan laillisena sekä hyödyllisenä PC Optimoijana niin sitä mainostetaan useiden lataus verkkosivujen avulla ja se voidaan ladata vapaaehtoisesti ja ilmaiseksi. Useimmissa tapauksissa kuitenkin käyttäjät löytävät tämän ohjelman tietokoneeltaan täysin tyhjästä ja eivät muista ladanneensa sitä.

Tämä johtuu siitä, että se tulee koneelle usein nipussa muiden ohjelmien mukana ja se myös asentuu tämän ohjelman mukana. Yleensä se piileskelee Pika (QUick) tai Suositun (Recommended) asennustavan alla ja jos valitset yhden niistä niin Super Optimizer voidan asentaa automaattisesti kysymättä sinulta suoranaista lupaa.

Tulet luultavasti huomaamaan sen olemassaolon kun se alkaa tarkistamaan tietokonettasi. Välttääksesi tämän, älä valitse nopeinta asennustapaa. Valitse sen sijaan Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja seuraa asennuksen jokaista askelta voidaksesi kieltää Super Optimizer viruksen tai vastaavien ohjelmien asennuksen. Älä hyväksy tuntemattomien ohjelmien asennusta jotka tulevat haluamasi ohjelman mukana.

Voit huomata ehdotuksia asentaa erilaisia laajennuksia, liitteitä ja lisäosia, kuten myös kotisivusi sekä ensisijaisen hakukoneesi vaihtamisesta, sinun ei tule koskaan hyväksyä tällaisia ehdotuksia, erityisesti kun asennat tuntemattomia sovelluksia. Jos olet jo huomannut Super Optimizer skannaukset PC:lläsi ja tekaistut hälytykset niin sinun tulee jättää ne huomiotta ja välttää sen palveluita.

Kuinka voin poistaa Super Optimizerin tietokoneeltani?

Vaikka Super Optimizer ei ole virus tai haittaohjelma, tulet luultavasti löytämään sen Lisää/Poista Sovellus listalta. On myös hyvin todennäköistä, että se on asentanut rekisteri merkintänsä jotka auttavat sitä pysymään aktiivisena vaikka se on poistettu. Tästä syystä on parasta poistaa se automaattisesti käyttäen luotettavaa haittaohjelman poistajaa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Super Optimizer Poisto-ohje

Poista Super Optimizer Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Super Optimizer sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Super Optimizer tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Super Optimizer Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Super Optimizer tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Super Optimizer Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Super Optimizer pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Super Optimizer Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Super Optimizer sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Super Optimizer poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Super Optimizer Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Super Optimizer sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Super Optimizer poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Super Optimizer Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Super Optimizer tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Super Optimizer poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Super Optimizer rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä