Poisto Super PC Cleaner (Helpot Poisto-ohjeet) - Opas

Super PC Cleaner Poisto-ohje

Mikä on Super PC Cleaner?

Kuinka Super PC Cleaner voi satuttaa tietokonettasi?

Super PC Cleaner virus ei ole tyypillinen verkkotartunta ja, teknisesti, se ei ole edes virus. Sen kyseenalaiset toiminnot ovat kuitenkin saaneet asiantuntijat leimaamaan sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi. Tämän ohjelma virallinen sivusto kertoo erilaisen tarinan. Se esittelee Super PC Cleanerin kätevänä ja tehokkaana turvallisuusohjelmana, jonka tulisi pitää Windows järjestelmäsi ojennuksessa ja suojata sitä haittaohjelmilta. On täysin sinusta kiinni kenen arviokykyyn luotat, mutta me neuvomme sinua lukemaan tämän artikkelin ennen kuin päädyt ohjelman luojien ”asiantuntijoiden” puolella. Jos päädyt poistamaan Super PC Cleaner ohjelman, niin pidä huolta että sinulla on oikeat työkalut sen tekemiseen.

Ensimmäiseksi, Super PC Cleanerin luottamus tuhoutuu ennen kuin ohjelma edes ehtii käyttäjän koneelle. Vaikka sillä on virallinen sivusto, niin ohjelma leviää myös muiden, usein huonomaineisten ohjelmiston jako sivujen avulla . Kaikkein tärkeintä on, että Super PC Cleaner ohjelmaa ei promotoida yksin, vaan usein se pääsee tietokoneille paketissa muiden suosittujen ohjelmien mukana . Kun se on luikerrellut järjestelmääsi, niin se näyttää pop-uppeja ja hälytyksiä jotka sanovat, että sinun pitää testata tietokoneesi turvallisuus välittömästi. On myös todella kyseenalainen tosiasia, että sen ”tarkistus” kestää vain 10-15 sekuntia ja järjestelmän tarkistus niin nopeasti on yksinkertaisesti mahdotonta. Kun tarkistus on tehty, niin ohjelma kertoo että tietokoneesi on vakavasti saastunut. Se ei näytä mitään määrättyjä uhkia, se näyttää vain valtavan määrän ongelmia tietokoneellasi. Tällaiset hämärät tarkistustulokset herättävät vain epäilyksiä ja antavat meidän miettiä onko tämä ohjelma hyödyllinen turvatyökalu vai ärsyttävä haittaohjelma . On hyvin todennäköistä, että sovellus vain teeskentelee olevansa kekseliäs puhdistaja, vaikka sen ainoa tavoite on saada sinut ostamaan Super PC Cleaner lisenssiavain sen täyteen versioon.

Tämä petollinen ohjelma koettaa pelotella sinua ja saada sinut murehtimaan PC ongelmista joita ei ole olemassa. Se voi myös blokata lailliset sivustot ja estää sinua lataamasta laillisia ja luotettavia haittaohjelman poistajia . Tämä loinen tekee kaikkensa saadakseen sinut luulemaan, että täyden version ostaminen on ainoa tapa pelastaa tietokoneesi. ÄLÄ kuitenkaan mene paniikkiin ja ÄLÄ usko mitä tämä ohjelma väittää järjestelmästäsi, me olemme melko varmoja, että ”uhat ja vaarat” joita tämä on löytänyt eivät edes ole tietokoneellasi. Me suosittelemme Super PC Cleaner poistoa tunnetulla ja laillisella haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

En asentanut tätä ohjelmaa. Miten se päätyi PC:lle?

Super PC Cleaner on saatavilla sen viralliselta sivulta, mutta tämä ei ole yleinen tapa jolla käyttäjät asentavat tämän ohjelman. Sinun kannattaa pitää mielessäsi, että jotkut ilmaisohjelmat Internetissä voivat sisältää erilaisia liitteitä joista ei kerrota sinulle. Se johtuu siitä, että potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUPien) kehittäjät liittävät tuotteensa sopiviin ohjelmiin ja levittävät tällaista ohjelmanippua verkossa. Ainoa tapa estää valinnaiset lataukset ja selvittää onko haluamassasi ohjelmassa mitään liitteitä, on tutkia asennus tarkasti. Käytä muutama minuutti ja lue Käyttöehdot ja Yksityisyyden Suoja . Tämä on ainoa tapa selvittää miten sovellus toimii ja kenen kanssa se tekee yhteistyötä. Sen jälkeen sinun pitää valita asetukset jotka ovat turvallisia, me emme todellakaan tarkoita ”perus” ja ”ensisijaista” tapaa. Sinun kannattaa aina valita ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa ja pystyt hallitsemaan mitä ohjelma nipun tiedostoja haluat asentaa ja mitä et. Sitten poistat vain ruksin epäilyttävistä ohjelmista, kuten Super PC Cleaner ja voit suorittaa asennuksen loppuun.

Kuinka poistaa Super PC Cleaner ja saada tietokone jälleen hallintaan?

Super PC Cleaner virus ei ole kovinkaan vaikea poistaa. Ohjelma tunnistetaan haittaohjelmana useimpien turvaohjelmien toimesta ja se voidaan poistaa saastuneelta järjestelmältä automaattisesti. Muista, että suorittaaksesi Super PC Cleaner täydellisen poiston, sinun pitää päivittää haittaohjelman poistajasi uusimpaa versioon. Muussa tapauksessa, päivittämätön työkalu ei ehkä tunnista uhkaa ja jättää sen huomiotta. Siten sinulle voi jäädä ärsyttävä loinen pidemmäksi aikaa. Tämän lisäksi, kun poistat Super PC Cleaner ohjelman PC:ltä, niin muista puhdistaa ja resetoida selaimesi sen varalta, että virus on asentanut joitain komponentteja niille.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Super PC Cleaner Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Super PC Cleaner Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Super PC Cleaner (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Super PC Cleaner Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Super PC Cleaner tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Puhdistaaksesi tietokoneesi Super PC Cleaner haittaohjelmalta kokonaan, poista potentiaaliset viruksen jämät selaimelta ja resetoi se alla annettujen ohjeiden mukaan.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Super PC Cleaner ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Super PC Cleaner ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Super PC Cleaner poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Jos Google Chrome selaimelle on ilmaantunut uusia laajennuksia, lisäosia tai työkalupalkkeja vasten sinun tahtoasi, niin se voi olla Super PC Cleanerin ilkeää jälkeä. Jos näin on käynyt, niin sinun kannattaa poistaa komponentit epäröimättä ja siirry resetoimaan selaimesi.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Super PC Cleaner ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Super PC Cleaner rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä