Poisto TechGenie

TechGenie Poisto-ohje

Mikä on TechGenie?

Mikä on TechGenie?

TechGenie on kyseenalainen ohjelma joka tulisi asentaa järjestelmään vain kun asiaa on mietitty tarkkaan ja kun käytetty hieman aikaa tarkistamaan mitkä ovat tämän ohjelman positiiviset ja negatiiviset puolet. Sen kehittäjä on iYogi ja se voidaan ladata järjestelmään AntiViruksena tai PC Optimoijana. Jos olet jo ladannut TechGenie PC Optimizerin niin tärkein asia joka sinun tulee muistaa on, että tämä ohjelma tuskin pystyy parantamaan PC:si nopeutta. Kyllä, se tulee poistamaan satoja vanhoja rekisterimerkintöjä mutta tällä ei ole kovinkaan suurta vaikutusta tietokoneesi toimintaan. Muista myös, että jotkut sen raportit voivat sisältää tekaistuja tartuntoja joita löytyy jokaiselta PC järjestelmältä. Tämän lisäksi, sinun ei myöskään tule yllättyä kun huomaat, että useimmat TechGenie PC Optimizer ominaisuudet ovat poissa käytöstä. Myöhemmin voit alkaa vastaanottamaan ärsyttäviä pop-up mainoksia jotka koettavat vakuuttaa sinut ostamaan sen Lisensoidun version joka on täynnä työkaluja, kuten kaksoistiedostojen etsijä, varmuuskopiointi, palautus, vanhempien kontrolli, palomuuri jne. Ennen kuin annat luottokorttitietosi ja maksat näistä työkaluista, etsi ne Internetistä. Me takaamme että pystyt löytämään nämä päivitykset täysin ilmaiseksi. Lopuksi, voit alkaa huomaamaan mainoksia jotka tarjoavat sinulle soittoa iYogi:n asiakaspalveluun, joka ei tietenkään ole ilmainen. Jos et halua saada valtavaa puhelinlaskua, sinun pitää pysyä erossa tällaisista tarjouksista.

Kuinka TechGenie voi kaapata tietokoneeni?

Aivan kuten muutkin PC optimointi työkalut, tämä ohjelma voidaan ladata sen viralliselta verkkosivulta sekä muilta lataussivustoilta. Se on jo asennettu satoihin tietokoneisiin sen käyttäjäystävällisen ulkonäön sekä lupaavien ominaisuuksien takia. Kun olet asentanut tämän ohjelman PC:llesi niin voit alkaa huomaamaan selkeitä PC järjestelmän hidastumisia, ärsyttäviä pop-up mainoksia, harhaanjohtavia raportteja PC:si tilasta sekä muita epämukavuuksia. Tämän lisäksi, löytyy useita PC Optimointi työkaluja jotka leviävät kyseenalaisen metodin avulla joka tunnetaan nimellä ’niputus’. Vaikka me emme voi taata, että TechGenie PC Optimizer leviää tällä tavalla, sinunt kannattaa pysyä erossa epäilyttävistä hälytyksistä jotka tarjoavat tietokoneesi ilmaista tarkistusta. Useimmissa tapauksissa sellaisten mainosten klikkaaminen johtaa epäilyttävien ohjelmien asennukseen tietokoneellesi. Jos olet jo ladannut TechGenie PC Optimizerin tietokoneellesi, on sinusta kiinni onko se pitämisen arvoinen vai ei. Monet turvallisuusasiantuntijat kuitenkin (PC World, BurnWorld.com sekä muut) ovat sitä mieltä, että käyttäjien tulisi välttää tätä ohjelmaa. Jos haluat poistaa TechGenie PC Optimizer viruksen tietokoneeltasi, voit tehdä sen näiden ohjeiden avulla:

Kuinka poistaa TechGenie?

Teknisesti, TechGenie PC Optimizerilla ei ole mitään tekemistä virusten kanssa, joten voit pitää sen jos niin haluat. Me emme kuitenkaan suosittele tätä jos haluat välttää ärsyttäviä pop-up mainoksia, kyseenalaisia raportteja sekä vastaavia epämukavuuksia. Voidaksesi poistaa tämän ohjelman järjestelmästä, voit joko tarkistaa sen FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla tai seurata näitä ohjeita:

  • Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi TechGenie.
  • Poista se sekä muut kyseenalaiset ohjelmat.
  • Paina OK tallentaaaksesi nämä muutokset.

Jos olet Windows 8 käyttäjä niin klikkaa hiiren oikealla napilla näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmaantuu, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Sovellus.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä