Poisto ”The Requested Resource is in Use” error (Ilmaiset Ohjeet) - Opas

”The Requested Resource is in Use” error Poisto-ohje

Mikä on "The Requested Resource is in Use" virhe?

Mitä sinun tulee tietää ”The Requested Resource is in Use” virheestä?

”The Requested Resource is in Use” virheen näkeminen Windows Käyttöjärjestelmässä ei ole hyvä merkki. Tämä varoitus kertoo, että Troijalainen hevonen on onnistunut luikertelemaan tietokoneelle. Jos et ole varma mikä se on, Troijalaiset ovat vaarallisia ohjelmia, joita käytetään usein PC:lle hyökkäyksiin. Netistä löytyy todella monia Troijalaisia. Yksi joka on vastuussa tämän virheen laukaisemisesta, on nimeltään SmartService Troijalainen. Tämä verkkotartunta on todella vaarallinen ja se voi olla vaikea poistaa. Se pystyy blokkaamaan antivirus ohjelmat ja estämään käyttäjiltä pääsyn turvaohjelmiin. Jos päätit tarkistaa tietokoneesi turvaohjelmalla, kun olet saanut ”The Requested Resource is in Use” varoituksen, niin et voi tehdä sitä. Vikaviesti ilmaantuu aina, kun käyttäjä koettaa käynnistää turvaohjelman tietokoneella. Tämä pieni vikaviesti kertoo minkä ohjelman Troijalainen on blokannut ja antaa polun blokattuun käynnistystiedostoon. Sen lisäksi että se blokkaa antivirus ohjelman, tämä haittaohjelma suojaa myös eri prosesseja saastuneella järjestelmällä ja antaa potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pysyä tietokoneella. Siksi ”The Requested Resource is in Use” varoittaa, että tietokoneesi on suuressa vaarassa ja toimeen pitää tarttua heti.

”The Requested Resource is in Use” poisto vaatii SmartService Troijalaisen lopettamisen. Useimmat verkkouhat voidaan poistaa järjestelmästä turvaohjelmilla, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner. Tästä huolimatta, vaikka tämä verkkotartunta on suunniteltu blokkaamaan antivirus ohjelmat, niin sinun kannattaa kokeilla näitä haittaohjelman poistajia. Me ehdotamme käynnistämään PC:n Vikasietotilaan Verkolla. Tämän pitäisi auttaa asentamaan tai pääsemään käsiksi turvaohjelmaan. Pidä mielessäsi, että on todella vaarallista poistaa ”The Requested Resource is in Use” ongelma manuaalisesti. Yritykset poistaa Troijalainen itse voi johtaa täysin vahingoittuneeseen tietokoneen järjestelmään.

"The Requested Resource is in Use" virhe"The Requested Resource is in Use" virheen laukaisee vaarallinen Troijalainen hevonen nimeltä SmartService.

Kuinka tämä Troijalainen voi tunkeutua järjestelmään?

Kaikkein tavallisin tapa jolla SmartService Troijalainen pääsee järjestelmään on tekaistut ohjelman lataukset. Se voi tulla joiden ilmaisohjelmien mukana, jotka olet ladannut torrentilla, tiedostonjako sivulla tai muusta online lähteestä. Siksi on tärkeää valita luotettava lähde ohjelman asennukseen, jos haluat välttää SmartService kaappauksen. Tämän lisäksi, huomion kiinnittäminen asennukseen auttaa myös välttämään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tai vaarallisia sovelluksia. Ensimmäiseksi, kun lataat ohjelmia, niin muista varmistaa kehittäjien luotettavuus. Lue Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA) ja Yksityisyyden Suoja. Niistä löydät tiedot yhteistyöstä kolmansien osapuolien kanssa ja mitä muita ohjelmia suostut asentamaan. Jos valitsemasi ohjelma ei tarjoa näitä dokumentteja, niin se ei ole luotettava. Sen mukana voit asentaa Troijalaisen, joka on vastuussa ”The Requested Resource is in Use” virheestä. Toiseksi, valitse oikea asennustapa. Pika tai Perus asennuksen sijaan, valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Kolmanneksi, Edistyneen tai Kustomoidun asennustavat valinta asennusvelhossa ei riitä. Sinun pitää seurata jokaista askelta huolellisesti ja poistaa ruksi kaikista kolmansien osapuolien sovelluksista, joita asennettavaksi tarjotaan.

Kuinka kohdella ”The Requested Resource is in Use” virhettä?

”The Requested Resource is in Use” poisto tulee poistaa samalla kuin Troijalainen hevonen, joka on siitä vastuussa. Me haluamme muistuttaa, että Troijalaiset ovat vaarallisia verkkouhkia, jotka voivat aiheuttaa useita tietokoneongelmia tai varastamaan henkilökohtaisia tietoja. Kuten jo tiedät, SmartService Trojan suojelee potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, siksi se voi myös asentaa muita ei toivottuja tai jopa vaarallisia sovelluksia. Siksi se pitää poistaa heti. Tästä huolimatta, voi olla vaikeaa poistaa ”The Requested Resource is in Use” virhe manuaalisesti. Sinun kannattaa kokeilla FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa. Koeta käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan ja poistaa Troijalainen. Sitten sinulla on mahdollisuus asentaa turvaohjelmat. Jos SmartService blokkaa edellä mainitut ohjelmat, niin kokeile Malwarebytesohjelmaa. Me haluamme varoittaa sinua, että Troijalaisen manuaalinen poisto voi johtaa peruuttamattomiin vahinkoihin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä