Poisto This website has been reported as unsafe browser warning (Poisto-ohjeet) - maalis 2018 päivitys

This website has been reported as unsafe browser warning Poisto-ohje

Mikä on This website has been reported as unsafe selainvaroitus?

“This website has been reported as unsafe” on petollinen pop-up, joka promotoi epäilyttävää ohjelmaa

This website has been reported as unsafe virus

“This site has been reported as unsafe” on tekaistu pop-up ilmoitus, jonka levittäjänä toimivat huijarit, jotka koettavat myydä AV Security Suite haittaohjelmaa. Tämä sivusto on raportoitu vaaralliseksi pop-up hälytykseksi, joka on juuri laitettu kategoriaan Teknisen Tuen Huijaukseksi , koska se imitoi selainongelmia huijatakseen kokemattomat PC käyttäjät antamaan rahojaan pois.

Joskus sivusto, jossa on vaarallisen ohjelman varoitus voi ehdottaa, että uhrit soittavat teknikolle ja antavat hänen korjata tietokoneen etäyhteydellä. Seuraavalla kerralla voit saada varoituksen, joka kehottaa sinua ostamaan tekaistun korjausohjelman. Nämä tunkeilevat ilmoitukset ilmaantuvat aina, kun selaat nettiä ja vaikka ne eivät pelottele tai huijaa sinua, ne taatusti pilaavat nettiselaamisesi.

This website has been reported as unsafe ja vastaavat Teknisen Tuen Huijaus pop-upit, ovat tällä hetkellä yksi suosituimpia verkkorikollisten tekniikoita, koska se on kohtalaisen helppo levittää yhdessä mainosohjelmien kanssa. Siksi sinun kannattaa pitää se mielessä, kun suunnittelet “This website has been reported as unsafe” ilmoitusten poistamista, sinun pitää etsiä tietokoneeltasi mainoksiin perustuva PUP. Ohjelma, kuten FortectIntego auttaa sinua etsimään sivuston, jossa on vaarallinen ohjelmavaroitus ja vastaavat ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Jos olet jo ladannut AV Security Suite ohjelman, niin sinun ei enää kannata käyttää sitä ja poistaa se tietokoneelta heti. Älä tule petetyksi! Kun tämä haittaohjelma käynnistetään, niin se laukaisee skannerinsa ja teeskentelee olevansa maineikas vakoiluohjelma työkalu. Tarkistus, varoitukset ja raportit ovat kuitenkin tekaistuja. Rikolliset luovat ne etukäteen ja siksi sinisilmäiset käyttäjät uskovat, että heidän PC:llä on Troijalainen, Vakoiluohjelma, Lunnasohjelma tai vastaava, siten heidät huijataan ostamaan tämän vaarallisen ohjelman lisenssi. Se ei todellakaan pysty pysäyttämään Unsafe Website Warning pop-up ilmoituksia ja muista ei toivottuja aktiviteetteja.

Ennen kuin klikkaat This website has been reported as unsafe ja vastaavia mainoksia, niin sinun tulee muistaa, että useimmat niistä ovat tekaistuja ja niitä voidaan käyttää levittämään mainosohjelmia, selaimen kaappaajia, troijalaisia, lunnasohjelmia tai muita haittaohjelmia.

This website has been reported as unsafe virusIlmoitukset jotka kertovat, että "This website has been reported as unsafe" ovat tekaistuja ja ehdottavat, että tietokoneesi voi olla mainosohjelma viruksen saastuttama. Voit nähdä esimerkkejä tästä huijauksesta yllä.

Tekaistut hälytykset kaappaavat PC:n mainosohjelmilla

Löytyy useita tapoja, joita huijarit käyttävät saastuttamaan Safari sivuston vaarallisen ohjelman varoituksilla. Tämä hälytys voidaan näyttää heti, kun mainosohjelman tyyppinen sovellus on asennettu järjestelmään. Kun tämä tapahtuu, niin mainosohjelma pudottaa laajennuksena nettiselaimille ja alkaa luomaan ennalta määrättyjä mainoksia.

Siksi voit huomata, ettet voi välttää sivusto vaarallisella ohjelmalla varoituksella, kun mainosohjelma on asennettuna. Vaaralliset mainokset Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Google Chrome selaimilla PUPin kanssa ovat piilossa järjestelmässä. Helpoin tapa niiden poistamiseen on asentaa maineikas vakoiluohjelman poistaja ja suorittaa tarkistus sen kanssa.

Tämän lisäksi, sinun pitää alkaa tarkistamaan mitä ilmaisohjelmia olet asentamassa tietokoneellesi, koska löytyy useita ilmaisohjelmia, jotka ovat mukana mainosohjelmien sekä selaimen kaappaajien levityksessä. Päästäksesi käsiksi näihin valinnaisiin komponentteihin, sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ilmaisohjelmalle ja poistaa kaikki epäilyttävät ruksit, jotka suostuvat asentamaan selaimen liitteitä, laajennuksia ja työkalupalkkeja.

Asiantuntijat suosittelevat “This website has been reported as unsafe” automaattista poistoa

Kun PC:si on joutunut This website has been reported as unsafe viruksen kaappaamaksi, tämä varoitus palaa aina takaisin, jos et poista mainosohjelmaa PC:ltä. Sen tekemiseksi, me todella suosittelemme lataamaan maineikkaan ja ammattilaisten antivirus työkalun.

Voit tietenkin poistaa This website has been reported as unsafe mainokset manuaalisesti. Tässä tapauksessa sinun pitää löytää mainosohjelmaan liittyvät sivut, joissa on vaarallinen ohjelma varoitus pop-up, tietokoneeltasi. Etsi vain lähiaikoina asennettuja sovelluksia, joita et muista asentaneesi tietokoneelle ja poista ne suorittaaksesi This website has been reported as unsafe poiston loppuun.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen This website has been reported as unsafe browser warning Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poista This website has been reported as unsafe mainosohjelma laitteeltasi manuaalisesti seuraamalla artikkelin alla olevia ohjeita:

Poistaaksesi This website has been reported as unsafe selainvaroitus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät This website has been reported as unsafe selainvaroitus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi This website has been reported as unsafe browser warning tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

PUP ohjelma poisto on helppoa. Sinun pitää vain tietää mistä etsiä ja miten se voidaan poistaa. Meidän asiantuntijamme ovat valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet, jotka auttavat sinua sen tekemisessä.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy This website has been reported as unsafe selainvaroitus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos This website has been reported as unsafe selainvaroitus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa This website has been reported as unsafe selainvaroitus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy This website has been reported as unsafe selainvaroitus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan This website has been reported as unsafe browser warning rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä