Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto This website has been reported as unsafe browser warning (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

“This website has been reported as unsafe” on petollinen pop-up, joka promotoi epäilyttävää ohjelmaa

This website has been reported as unsafe virus

“This site has been reported as unsafe” on tekaistu pop-up ilmoitus, jonka levittäjänä toimivat huijarit, jotka koettavat myydä AV Security Suite haittaohjelmaa. Tämä sivusto on raportoitu vaaralliseksi pop-up hälytykseksi, joka on juuri laitettu kategoriaan Teknisen Tuen Huijaukseksi , koska se imitoi selainongelmia huijatakseen kokemattomat PC käyttäjät antamaan rahojaan pois.

Joskus sivusto, jossa on vaarallisen ohjelman varoitus voi ehdottaa, että uhrit soittavat teknikolle ja antavat hänen korjata tietokoneen etäyhteydellä. Seuraavalla kerralla voit saada varoituksen, joka kehottaa sinua ostamaan tekaistun korjausohjelman. Nämä tunkeilevat ilmoitukset ilmaantuvat aina, kun selaat nettiä ja vaikka ne eivät pelottele tai huijaa sinua, ne taatusti pilaavat nettiselaamisesi.

This website has been reported as unsafe ja vastaavat Teknisen Tuen Huijaus pop-upit, ovat tällä hetkellä yksi suosituimpia verkkorikollisten tekniikoita, koska se on kohtalaisen helppo levittää yhdessä mainosohjelmien kanssa. Siksi sinun kannattaa pitää se mielessä, kun suunnittelet “This website has been reported as unsafe” ilmoitusten poistamista, sinun pitää etsiä tietokoneeltasi mainoksiin perustuva PUP. Ohjelma, kuten ReimageIntego auttaa sinua etsimään sivuston, jossa on vaarallinen ohjelmavaroitus ja vastaavat ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Jos olet jo ladannut AV Security Suite ohjelman, niin sinun ei enää kannata käyttää sitä ja poistaa se tietokoneelta heti. Älä tule petetyksi! Kun tämä haittaohjelma käynnistetään, niin se laukaisee skannerinsa ja teeskentelee olevansa maineikas vakoiluohjelma työkalu. Tarkistus, varoitukset ja raportit ovat kuitenkin tekaistuja. Rikolliset luovat ne etukäteen ja siksi sinisilmäiset käyttäjät uskovat, että heidän PC:llä on Troijalainen, Vakoiluohjelma, Lunnasohjelma tai vastaava, siten heidät huijataan ostamaan tämän vaarallisen ohjelman lisenssi. Se ei todellakaan pysty pysäyttämään Unsafe Website Warning pop-up ilmoituksia ja muista ei toivottuja aktiviteetteja. 

Ennen kuin klikkaat This website has been reported as unsafe ja vastaavia mainoksia, niin sinun tulee muistaa, että useimmat niistä ovat tekaistuja ja niitä voidaan käyttää levittämään mainosohjelmia, selaimen kaappaajia, troijalaisia, lunnasohjelmia tai muita haittaohjelmia. 

This website has been reported as unsafe virusIlmoitukset jotka kertovat, että "This website has been reported as unsafe" ovat tekaistuja ja ehdottavat, että tietokoneesi voi olla mainosohjelma viruksen saastuttama. Voit nähdä esimerkkejä tästä huijauksesta yllä.

Tekaistut hälytykset kaappaavat PC:n mainosohjelmilla

Löytyy useita tapoja, joita huijarit käyttävät saastuttamaan Safari sivuston vaarallisen ohjelman varoituksilla. Tämä hälytys voidaan näyttää heti, kun mainosohjelman tyyppinen sovellus on asennettu järjestelmään. Kun tämä tapahtuu, niin mainosohjelma pudottaa laajennuksena nettiselaimille ja alkaa luomaan ennalta määrättyjä mainoksia. 

Siksi voit huomata, ettet voi välttää sivusto vaarallisella ohjelmalla varoituksella, kun mainosohjelma on asennettuna. Vaaralliset mainokset Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Google Chrome selaimilla PUPin kanssa ovat piilossa järjestelmässä. Helpoin tapa niiden poistamiseen on asentaa maineikas vakoiluohjelman poistaja ja suorittaa tarkistus sen kanssa.

Tämän lisäksi, sinun pitää alkaa tarkistamaan mitä ilmaisohjelmia olet asentamassa tietokoneellesi, koska löytyy useita ilmaisohjelmia, jotka ovat mukana mainosohjelmien sekä selaimen kaappaajien levityksessä. Päästäksesi käsiksi näihin valinnaisiin komponentteihin, sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ilmaisohjelmalle ja poistaa kaikki epäilyttävät ruksit, jotka suostuvat asentamaan selaimen liitteitä, laajennuksia ja työkalupalkkeja.

Asiantuntijat suosittelevat “This website has been reported as unsafe” automaattista poistoa

Kun PC:si on joutunut This website has been reported as unsafe viruksen kaappaamaksi, tämä varoitus palaa aina takaisin, jos et poista mainosohjelmaa PC:ltä. Sen tekemiseksi, me todella suosittelemme lataamaan maineikkaan ja ammattilaisten antivirus työkalun.

Voit tietenkin poistaa This website has been reported as unsafe mainokset manuaalisesti. Tässä tapauksessa sinun pitää löytää mainosohjelmaan liittyvät sivut, joissa on vaarallinen ohjelma varoitus pop-up, tietokoneeltasi. Etsi vain lähiaikoina asennettuja sovelluksia, joita et muista asentaneesi tietokoneelle ja poista ne suorittaaksesi This website has been reported as unsafe poiston loppuun.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen This website has been reported as unsafe browser warning Poisto-ohje:

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Windows järjestelmistä

Poista This website has been reported as unsafe mainosohjelma laitteeltasi manuaalisesti seuraamalla artikkelin alla olevia ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista This website has been reported as unsafe browser warning sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi This website has been reported as unsafe browser warning tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi This website has been reported as unsafe browser warning tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Internet Explorer (IE) selaimelta

Poista kaikki laajennukset, lisäosat ja laajennukset, jotka This website has been reported as unsafe virus on voinut lisätä selaimillesi ja jatka seuraavien askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi This website has been reported as unsafe browser warning sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi This website has been reported as unsafe browser warning poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin This website has been reported as unsafe browser warning pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Mozilla Firefox (FF) selaimelta

PUP ohjelma poisto on helppoa. Sinun pitää vain tietää mistä etsiä ja miten se voidaan poistaa. Meidän asiantuntijamme ovat valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet, jotka auttavat sinua sen tekemisessä.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse This website has been reported as unsafe browser warning sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita This website has been reported as unsafe browser warning poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse This website has been reported as unsafe browser warning sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi This website has been reported as unsafe browser warning poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista This website has been reported as unsafe browser warning Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi This website has been reported as unsafe browser warning tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi This website has been reported as unsafe browser warning poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-this-website-has-been-reported-as-unsafe-browser-warning.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta This website has been reported as unsafe browser warning