Turvallisuusasiantuntijat varoittavat Delta Homes viruksen uudelleen ilmaantumisesta!

Security experts warn about reappearance of Delta Homes virus!Delta-homes.com, hakukone joka luotiin alunperin luomaan tuloja mainostuksesta, on äskettäin uusinut aktiviteettinsa. Viimeisten uutisten mukaan, se on jo kaapannut tuhansia laitteita Venäjällä, Turkissa, Tanskassa, Puolassa sekä Yhdysvalloissa. On valitettavaa, että tämän uuden leviämisen vastuuhenkilöitä ei vielä tiedetä. Yleisesti uskotaan, että se on peräisin Venäjältä ja kuuluu hakkereille jotka käyttävät sitä muuntamaan hakukoneiden asetuksia ja uudelleenohjaamaan uhreja tarvittaville verkkosivuille. Ole hyvä ja pidä huolta, että sinulla on päivitetty haittaohjelman poistaja asennettuna tietokoneellesi jotta voit välttää Delta Homes viruksen sekä ongelmat joita tämä uhka yleensä aiheuttaa.

Tämä myös selaimen kaappaajana tunnettu ohjelma havaittiin ensimmäisen kerran vuoden 2013 keskivaiheilla. Aivan kuten sen viimeisin versio, se levisi useimmiten erilaisten ilmaisohjelmien avulla, kuten Babylon Työkalupalkki, Softonic, Any.Do, BeeLine Reader sekä muiden ilmaisohjelmien avulla. Se uusi aktiviteettinsa vuoden 2014 alussa, kun hakkerit paransivat sen rootkit ominaisuuksia, joka antoi sille kyvyn piiloutua syvälle käyttöjärjestelmään ja estää sen poisto.

Kun se on asennettu järjestelmään, Delta-homes.com yrittää muokata järjestelmän asetuksia ja blokata kotisivun ensisijaisella hakukoneella. Tämän tuloksena, uhri saadaan unohtamaan Google, Bing, Yahoo sekä muut hakukoneet. Tämän lisäksi, käyttäjää pommitetaan muunnelluilla hakutuloksilla sekä erilaisilla mainoksilla jotka ovat yleensä täynnä erilaisia linkkejä. Jos edes yksi näistä mainoksista onnistuu harhauttamaan uhrin, se uudelleenohjaa hänet liitoksissa olevalle verkkosivulle. Klikkaus klikkauksen jälkeen, hakkerit uudelleenohjaavat uhrit määrätyille verkkosivuille ja kohottavat niiden rankingia/myyntejä.

Vaikuttaa siltä, että 40% PC käyttäjistä jotka ovat kärsineet Delta-Homes.com viruksen uudesta versiosta asuvat Venäjällä. Vaikuttaa hassulta, varsinkin kun otetaan huomioon että tiedämme mistä virus on peräisin,

Jos luulet, että myös sinun järjestelmäsi on tämän selaimen kaappaajan saastuttama, sinun ei tulisi jättää sitä huomiotta sillä se voi helposti uudelleenohjata sinut sivustolle joka on haittaohjelmien saastuttama. Eliminoidaksesi tämän uhan, sinun tulisi tarkistaa PC:si haittaohjelman poistajalla sekä resetoida kaikki nettiselaimesi. Oppiaksesi mitkä ohjelmat on suunniteltu Delta-Homes.com poistoon ja kuinka voit resetoida kaikki nettiselaimesi, klikkaa linkkiä alla:

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lue muilla kielillä