Vakavuus luokka:  
  (58/100)

Poista Twitter virus (Poisto-opas) - loka 2020 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Twitter virus on vakava cyber infektio, josta on tullut todella aktiivinen viime aikoina

Twitter virus

Jos se onnistuu vaikuttamaan yhden käyttäjän tiliin, se alkaa lähettämään spämmi viestejä kyseisen tilin kontakteille. Saadakseen ihmisten huomion, sellaiset Twiitit usein sanovat jotain tällaista ‘OMG I can’t believe that’ tai ‘OMG look what they’re saying about you’ sekä ne sisältävät linkin.

Periaatteessa, tämä linkki on pääasiallinen tapa jolla tämä virus leviää. Jos haluat välttää Twitter virusta, sinun tulisi jättää huomiotta kaikki yksityisviestit jotka selvästi eivät ole lähettäjän kirjoittamia. Lisäksi, ota yhteyttä näihin ihmisiin ja kerro heille, että heidän tämä ilkeä virus on hakkeroinut heidän tilinsä.

Kuinka twitter virus voi tartuttaa minut?

Twitter virus leviää yksityisviestien välityksellä. Suojellaksesi itseäsi, sinun tulisi jättää kaikki spammia muistuttavat viestit huomiotta jotka yleensä kertovat uskomattomista uutisista ta mainostavat erilaisia tuotteita, kuten lääkkeet, älypuhelimet ja vastaavat tuotteet.

Twitter virusTwitter virus

Sanomalla ‘jätä huomiotta’, tarkoitamme että sinun ei koskaan tulisi klikata linkkiä joka näiden Twiittien sisältä löytyy. Jos olet Twitter viruksen tartuttama, sinä tulet olemaan mukana sen levittämisessä ja se alkaa lähettämään samaa spämmi viestiä automaattisesti kaikille seuraajillesi. Tässä tapauksessa, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan seurata alla olevaa opasta:

Kuinka poistaa twitter virus?

Jos luulet että olet Twitter viruksen tartuttama, seuraa tätä ohjetta:

 • Vaihda Twitter salasanasi VÄLITTÖMÄSTI (sinun tulisi vaihtaa se muillakin tileilläsi, jos käytät niillä samaa salasanaa).
 • Katso Twitter tilisi Logit ja poista kaikki spammilta näyttävät viestit.
 • Lopuksi, skannaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poisto-ohjelmalla ja varmista että tietokoneesi on vapaa haitallisista tiedostoista. Tätä varten me suosittelemme käyttämään ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Twitter virus kuvankaappaus
Twitter virus kuvankaappaus

Manuaalinen Twitter viruksen Poisto-ohje:

Poista Twitter käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Twitter

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Twitter poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Twitter käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Twitter pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Twitter on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Twitter ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-twitter-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Twitter virus