Poista Vipasana virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty heinä 2016

Vipasana viruksen Poisto-ohje

Mikä on Vipasana lunnasohjelma virus?

Minulla on Vipasana virus. Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Uusien lunnasohjelmien joukossa, jotka ovat aiheuttaneet ja aiheuttavat yhä ongelmia nettiyhteisössä, Vipasana lunnasohjelma virus ei jää jälkeen vahinkojen ja vaaran saralla. Vaikka alkuperäinen termi “Vipasana” tarkoittaa meditointimuotoa niin virus herättää tunteita jotka ovat kaukana rauhallisuudesta. Virus voi salata henkilökohtaisia tietoja matemaattisesti upean algorytmin avulla. Tämän uhan vaarat eivät kuitenkaan jää tähän. Sitä pidetää yhtenä harvoista viruksista jotka voivat salata tiedostosi offline tilassa. Joten vaikka onnistut katkaisemaan nettiyhteytesi niin se ei suojaa sinua tämän lunnasohjelman hyökkäykseltä. Jos satut olemaan yksi uhreistä niin keskity Vipasanan poistoon. Yksi tavoista sen tekemiseen on asentaa haittaohjelman poistaja.

Kun otetaan lunnasoviestin teksti huomioon niin virus vaikuttaa tartuttavan Venäjää puhuvia käyttäjiä. Jos kuitenkin elät Itä-Euroopan ja Aasian ulkopuolella niin älä luota, että olet turvassa tältä uhalta. On hyvin tiedossa, että virus käyttää suosittua AES salaustekniikkaa, se koostuu julkisesta ja yksityisestä avaimesta. Algorytmi on auttanut useita lunnasohjelmien kehittäjiä salaamaan käyttäjien yksityisiä tietoja. Siksi sinun ei kannata herpaantua. Tämän lisäksi, Vispana haittaohjelmaa pidetään vieläkin vaarallisempana koska se voi suorittaa toimensa oflline tilassa. Kun vaarallinen tiedosto, jossa virus on, pääsee tietokoneelle niin se aktivoi itsensä vaikka katkaiset Internet yhteytesi.

Tämä virus kuuluu myös surullisen kuuluisan virusryhmään joilla on sama sähköpostiosoite yhteydenottoon. On ollut useita uhkia, kuten vegclass@aol.com ja gerkaman@aol.com.xtbl, jotka toimivat samalla tavalla. Kun puhutaan tästä viruksesta niin on tuntematonta millaisia lunnaita se kysyy. Uhrien pitää ottaa yhteyttä hakkereihin vipasana@aol.com sähköpostiin. Uhreille annettaa aikaa yksi viikko siirtää rahat hakkereille. Sen jälkeen heille annetaa ohjeet kuinka he voivat luoda Bitcoin lompakon ja lähettää maksun tiedostojaan vastaan. Me haluamme muistuttaa, että et nosta toiveitasi tiedostojen palauttamisesta vaikka maksu on suoritettu. Verkkorikolliset eivät tunne omantunnon tuskia tiedostojen palauttamisesta sinulle. Voit sen sijaan kokeilla tiedostojen palautusohjelmaa. Ennen tämän tekemistä sinun pitää poistaa tämä virus kokonaan.

Kuinka Vipasana saastuttaa tietokoneet?

Aivan kuten muut samanlaiset uhat, Vipasana lunnasohjelmalla on tapana saastuttaa PC:t roskapostin liitteinä. Älä kiirehdi avaamaan sähköposteja jotka on lähetetty verohallinnolta, kuljetusyhtiöiltä tai jopa oikeudelta. Hakkerit ovat tulleet todella taitaviksi suostuttelussa. Yleensä tekaistut sähköpostit sisältävät kielioppi- tai kirjoitusvirheitä. Voit myös huomata joitain virheitä logon kopiossa. Ole tarkkana kun saat tällaisia sähköposteja. Hakkereilla on myös tapana vakuuttaa sinut avaamaan liitteet joissa on Vipasana tartunta tai jokin muu lunnasohjelma. Jos olet epäileväinen niin ota lähettäjään yhteyttä suoraan. Huolimaton sähköpostien avaaminen voi johtaa vakaviin ja pitkäaikaisiin ongelmiin. Lopuksi, pidä mielessäsi että haittaohjelma voi hyökätä tietokoneellesi myös Troijalaisen avulla. Tarvitset siis tehokkaan haittaohjelman poistajan, kuten FortectIntego, se huomaa uhat ajoissa ennen kuin uhka purkaa itsensä ja päästää lunnasohjelman valloilleen.

Vipasana poisto-ohjeet:

Me suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan. Haittaohjelman poistaja löytää viruksen ja poistaa Vipasanan muutamassa minuutissa. Se takaa myös sen, että virukseen liittyviä tiedostoja ei ole jäljellä järjestelmässä. Kun uhka on poistettu lopullisesti niin voit alkaa miettimään salauksen poistoa tiedostoistasi. Kuten olemme maininneet, voit koettaa tiedostojen palautusohjelmia. Paras tapa palauttaa tiedot on varmuuskopiot. Koeta myös etsiä kopioita kovalevyiltä. Jos sinulla ei ole yhtään niin on korkea aika varmuuskopioida tiedostosi. Voit myös tallentaa tärkeät tiedostot useille kannettaville laitteille. Lopuksi, muista pysyä tarkkana kun selaat nettiä ja lataat uusia ohjelmia. Et voi koskaan tietää missä tämä virus voi odottaa uhrejaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Vipasana viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Vipasana käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Vipasana pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Vipasana on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Vipasana ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä