Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Vipasana virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Minulla on Vipasana virus. Mitä tämä tarkoittaa minulle?

Uusien lunnasohjelmien joukossa, jotka ovat aiheuttaneet ja aiheuttavat yhä ongelmia nettiyhteisössä, Vipasana lunnasohjelma virus ei jää jälkeen vahinkojen ja vaaran saralla. Vaikka alkuperäinen termi “Vipasana” tarkoittaa meditointimuotoa niin virus herättää tunteita jotka ovat kaukana rauhallisuudesta. Virus voi salata henkilökohtaisia tietoja matemaattisesti upean algorytmin avulla. Tämän uhan vaarat eivät kuitenkaan jää tähän. Sitä pidetää yhtenä harvoista viruksista jotka voivat salata tiedostosi offline tilassa. Joten vaikka onnistut katkaisemaan nettiyhteytesi niin se ei suojaa sinua tämän lunnasohjelman hyökkäykseltä. Jos satut olemaan yksi uhreistä niin keskity Vipasanan poistoon. Yksi tavoista sen tekemiseen on asentaa haittaohjelman poistaja.

Kun otetaan lunnasoviestin teksti huomioon niin virus vaikuttaa tartuttavan Venäjää puhuvia käyttäjiä. Jos kuitenkin elät Itä-Euroopan ja Aasian ulkopuolella niin älä luota, että olet turvassa tältä uhalta. On hyvin tiedossa, että virus käyttää suosittua AES salaustekniikkaa, se koostuu julkisesta ja yksityisestä avaimesta. Algorytmi on auttanut useita lunnasohjelmien kehittäjiä salaamaan käyttäjien yksityisiä tietoja. Siksi sinun ei kannata herpaantua. Tämän lisäksi, Vispana haittaohjelmaa pidetään vieläkin vaarallisempana koska se voi suorittaa toimensa oflline tilassa. Kun vaarallinen tiedosto, jossa virus on, pääsee tietokoneelle niin se aktivoi itsensä vaikka katkaiset Internet yhteytesi.

Tthe note of Vipasana virus

Tämä virus kuuluu myös surullisen kuuluisan virusryhmään joilla on sama sähköpostiosoite yhteydenottoon. On ollut useita uhkia, kuten vegclass@aol.com ja gerkaman@aol.com.xtbl, jotka toimivat samalla tavalla. Kun puhutaan tästä viruksesta niin on tuntematonta millaisia lunnaita se kysyy. Uhrien pitää ottaa yhteyttä hakkereihin vipasana@aol.com sähköpostiin. Uhreille annettaa aikaa yksi viikko siirtää rahat hakkereille. Sen jälkeen heille annetaa ohjeet kuinka he voivat luoda Bitcoin lompakon ja lähettää maksun tiedostojaan vastaan. Me haluamme muistuttaa, että et nosta toiveitasi tiedostojen palauttamisesta vaikka maksu on suoritettu. Verkkorikolliset eivät tunne omantunnon tuskia tiedostojen palauttamisesta sinulle. Voit sen sijaan kokeilla tiedostojen palautusohjelmaa. Ennen tämän tekemistä sinun pitää poistaa tämä virus kokonaan.

Kuinka Vipasana saastuttaa tietokoneet?

Aivan kuten muut samanlaiset uhat, Vipasana lunnasohjelmalla on tapana saastuttaa PC:t roskapostin liitteinä. Älä kiirehdi avaamaan sähköposteja jotka on lähetetty verohallinnolta, kuljetusyhtiöiltä tai jopa oikeudelta. Hakkerit ovat tulleet todella taitaviksi suostuttelussa. Yleensä tekaistut sähköpostit sisältävät kielioppi- tai kirjoitusvirheitä. Voit myös huomata joitain virheitä logon kopiossa. Ole tarkkana kun saat tällaisia sähköposteja. Hakkereilla on myös tapana vakuuttaa sinut avaamaan liitteet joissa on Vipasana tartunta tai jokin muu lunnasohjelma. Jos olet epäileväinen niin ota lähettäjään yhteyttä suoraan. Huolimaton sähköpostien avaaminen voi johtaa vakaviin ja pitkäaikaisiin ongelmiin. Lopuksi, pidä mielessäsi että haittaohjelma voi hyökätä tietokoneellesi myös Troijalaisen avulla. Tarvitset siis tehokkaan haittaohjelman poistajan, kuten ReimageIntego, se huomaa uhat ajoissa ennen kuin uhka purkaa itsensä ja päästää lunnasohjelman valloilleen.

Vipasana poisto-ohjeet:

Me suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan. Haittaohjelman poistaja löytää viruksen ja poistaa Vipasanan muutamassa minuutissa. Se takaa myös sen, että virukseen liittyviä tiedostoja ei ole jäljellä järjestelmässä. Kun uhka on poistettu lopullisesti niin voit alkaa miettimään salauksen poistoa tiedostoistasi. Kuten olemme maininneet, voit koettaa tiedostojen palautusohjelmia. Paras tapa palauttaa tiedot on varmuuskopiot. Koeta myös etsiä kopioita kovalevyiltä. Jos sinulla ei ole yhtään niin on korkea aika varmuuskopioida tiedostosi. Voit myös tallentaa tärkeät tiedostot useille kannettaville laitteille. Lopuksi, muista pysyä tarkkana kun selaat nettiä ja lataat uusia ohjelmia. Et voi koskaan tietää missä tämä virus voi odottaa uhrejaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Vipasana viruksen Poisto-ohje:

Poista Vipasana käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Vipasana

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Vipasana poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Vipasana käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Vipasana pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Vipasana on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Vipasana ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä