Poisto Windows Warding Module

Windows Warding Module Poisto-ohje

Mikä on Windows Warding Module?

Windows Warding Module on vaarallinen valeviruksentorjuntaohjelma, joka kuuluu ns. FakeVim-virusten ryhmään (lisää tietoa uusimmista FakeVim-viruksista löytyy kirjoituksen lopussa olevasta linkistä). Sinun pitää olla hyvin varovainen tämänkaltaisten virusten kanssa, sillä niiden ainoa tarkoitus on sinun rahojesi varastaminen. Windows Warding Module näyttää tekaistuja virusvaroituksia ja sen virusskanneri ilmoitaa löytäneensä kymmeniä viruksia tietokoneestasi. Haittaohjelma näyttää sinulle ’virusten’ tarkat sijainnit ja tarjoutuu poistamaan ne, mutta kuten arvata saattaa, se maksaa. Jos erehdyit ostamaan Windows Warding Module -lisenssin, rahasi ovat vaarassa. Parasta on vain jättää ohjelman varoitukset huomioimatta ja poistaa se tietokoneestasi.

MITEN WINDOWS WARDING MODULE VOI PÄÄSTÄ TIETOKONEESEENI?

Windows Warding Module -virusta levitetään troijalaisten mukana. Huijarit käyttävät troijalaisia, koska ne voivat helposti tunkeutua huonosti suojattuihin järjestelmiin ja tehdä niissä muutoksia sinun huomaamattasi. Troijalaisille tyypillistä on rekisteriarvojen muokkaaminen, mikä mahdollistaa Windows Warding Modulen kaltaisten ohjelmien suorittamisen tietokoneen käynnistämisen yhteydessä. Järjestelmään päästyään Windows Warding Module pistää valeskannerinsa pyörimään ja alkaa näyttämään tekaistuja virusvaroituksiaan. Ohjelman hälytykset ovat lähes poikkeuksetta tällaisia:

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:windowssystem32iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Muista, että Windows Warding Modulen ainoa tarkoitus on saada sinut ostamaan sen ohjelmalisenssi. Tämän haittaohjelman hälytykset ovat täysin tekaistuja, joten älä edes vaivaudu kiinnittämään niihin huomiota. Jos sinut huijattiin ostamaan Windows Warding Modulen lisenssi, ota välittömästi yhteyttä pankkiisi tai luottokorttiyhtiöösi. Lisäksi sinun pitää poistaa virus tietokoneestasi.

KUINKA POISTAA WINDOWS WARDING MODULE -VIRUS?

Tarkista tietokoneesi käyttäen jotain seuraavista: SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego tai Malwarebytes. Ota huomioon, että virus voi estää nämä ohjelmat, jolloin sinun täytyy käynnistää tietokoneesi vikasietotilassa ja yrittää uudestaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä