Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Windows Warding Module. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Windows Warding Module on vaarallinen valeviruksentorjuntaohjelma, joka kuuluu ns. FakeVim-virusten ryhmään (lisää tietoa uusimmista FakeVim-viruksista löytyy kirjoituksen lopussa olevasta linkistä). Sinun pitää olla hyvin varovainen tämänkaltaisten virusten kanssa, sillä niiden ainoa tarkoitus on sinun rahojesi varastaminen. Windows Warding Module näyttää tekaistuja virusvaroituksia ja sen virusskanneri ilmoitaa löytäneensä kymmeniä viruksia tietokoneestasi. Haittaohjelma näyttää sinulle ’virusten’ tarkat sijainnit ja tarjoutuu poistamaan ne, mutta kuten arvata saattaa, se maksaa. Jos erehdyit ostamaan Windows Warding Module -lisenssin, rahasi ovat vaarassa. Parasta on vain jättää ohjelman varoitukset huomioimatta ja poistaa se tietokoneestasi.

MITEN WINDOWS WARDING MODULE VOI PÄÄSTÄ TIETOKONEESEENI?

Windows Warding Module -virusta levitetään troijalaisten mukana. Huijarit käyttävät troijalaisia, koska ne voivat helposti tunkeutua huonosti suojattuihin järjestelmiin ja tehdä niissä muutoksia sinun huomaamattasi. Troijalaisille tyypillistä on rekisteriarvojen muokkaaminen, mikä mahdollistaa Windows Warding Modulen kaltaisten ohjelmien suorittamisen tietokoneen käynnistämisen yhteydessä. Järjestelmään päästyään Windows Warding Module pistää valeskannerinsa pyörimään ja alkaa näyttämään tekaistuja virusvaroituksiaan. Ohjelman hälytykset ovat lähes poikkeuksetta tällaisia:

Firewall has blocked a program from accessing the Internet
c:windowssystem32iexplore.exe is suspected to have infected your PC.
This type of virus intercepts entered data and transmits themto a remote server.

Error
Attempt to run a potentially dangerous script detected.Full system scan is highly recommended.

Error
System data security is at risk!To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Muista, että Windows Warding Modulen ainoa tarkoitus on saada sinut ostamaan sen ohjelmalisenssi. Tämän haittaohjelman hälytykset ovat täysin tekaistuja, joten älä edes vaivaudu kiinnittämään niihin huomiota. Jos sinut huijattiin ostamaan Windows Warding Modulen lisenssi, ota välittömästi yhteyttä pankkiisi tai luottokorttiyhtiöösi. Lisäksi sinun pitää poistaa virus tietokoneestasi.

KUINKA POISTAA WINDOWS WARDING MODULE -VIRUS?

Tarkista tietokoneesi käyttäen jotain seuraavista: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Ota huomioon, että virus voi estää nämä ohjelmat, jolloin sinun täytyy käynnistää tietokoneesi vikasietotilassa ja yrittää uudestaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Windows Warding Module kuvankaappaus
Windows Warding Module kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-warding-module.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä