Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poista WinShare virus (Ilmaiset Ohjeet) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mitä tiedetään WinShare viruksesta?

Haittaohjelma analyytikot kuuvavat WinShare virusta mainosohjelmaksi. Tämä luokitus tarkoittaa, että se ei teknisesti ole virus, jotkut sen ominaisuudet huomioon ottaen, se ansaitsee tämän tittelin. Tällä potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla (PUP) on vain yksi tarkoitus, täyttää selaimet online mainoksilla, pop-upeilla, julisteilla, tekstiin sisällytetyillä mainoksilla tai erilaisilla tarjouskupongeilla. Valitettavasti ei yksikään suosittu nettiselain ole immuuni WinShare mainosohjelmalle. Kun se pääsee tietokoneelle, niin alkaa luomaan suuren määrän mainoksia ja keräämään tietoa sen käyttäjistä. Mainosohjelma haluaa tuntea sinut paremmin ja oppia selaustapasi. Kun se kerää tietoja selaushistoriasta, viimeksi vierailluista sivuista, hakusanoista, reaktioista online mainoksiin, IP-osoitteen, tietokoneen sijainnin ja vastaavat tiedot, niin se antaa sen rakentaa profiilia sinusta. Se on mainossovellus, joten kaikkia kerättyjä tietoja käytetään henkilökohtaisiin tai kohdistettuihin mainoksiin. WinShare mainokset voivat vaikuttaa tutuilta ja muistuttaa sinua aikaisemmista hauista. Esimerkki, jos olet etsinyt lomakohdetta, niin mainosohjelma voi näyttää sinulle pop-upin, joka ehdottaa määrätyssä kohteessa vierailemisen, ravintolan sillä alueelle, jne. Nämä mainokset eivät kovinkaan usein tarjoa oikeita tarjouksia ja kunnon mainoksia. Meidän pitää varoittaa, että niiden klikkaaminen voi saastuttaa tietokoneesi Troijalaisella tai haittaohjelmalla. Haittaohjelmien luojilla on tapana levittää verkkotartuntoja haittamainoksilla, ja ohjelmat kuten mainosohjelmat auttavat siinä.

Tämän lisäksi, WinShare mainokset voivat tarjota harhaanjohtavia varoituksia tietokoneen haavoittuvasta tilasta ja tarjota tekaistuja ohjelmia ostettavaksi. Yleensä ne promotoivat tuntemattomia antivirus ohjelmia tai PC optimointi työkaluja, joiden ei pitäisi päästä tietokoneellesi. Nämä mainokset ovat vain kiinnostuneita sinun klikkauksistasi. Mitä useampia mainoksia klikkaat, niin sitä parempi kehittäjille. Ne luovat maksu-klikkauksesta tuloja, se on pääsyy miksi nämä mainokset ovat niin ärsyttäviä ja aggressiivisia. Voit kuitenkin päästä niistä eroon suorittamalla WinShare poiston. Jos haluat nopeuttaa prosessia, niin anna ReimageIntego ohjelman auttaa tässä prosessissa. Jos sinulla on aikaa ja kärsivällisyyttä, niin voit koettaa suorittaa WinShare poiston manuaalisesti.

WinShare viruksen kuva

Kuinka suojella tietokoneita mainosohjelmilta?

Varovaisuus ja tarkkaavaisuus uusien ohjelmien asennuksessa on tärkein vihje PC suojaamiseksi WinShare hyökkäykseltä. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tunkeutuu tietokoneille muiden ilmaisohjelmien avulla, joita käyttäjä lataa netistä. Pidä mielessäsi, että useat ilmaisohjelmat, kuten PDF muuntimet, audio tai video striimerit, sisältävät usein ylimääräisiä komponentteja, jotka on piilotettu Pika tai Perus asennuksen alle. Jos siis valitset nämä asetukset, niin voit saada WinShare viruksen ja asentaa kaikki PUPit, jotka ovat siinä ohjelmisto paketissa. Me haluamme muistuttaa, että näihin asetuksiin luottaminen ei ole suositeltavaa vaikka asennat luotettavia ohjelmia luotettavista lähteistä. Valitse aina Edistynyt/Kustomoitu asennustapa ja älä vain paina ”Seuraava (Next) painiketta. Käy läpi kaikki askeleet ja älä ohita ennalta valittuja rukseja joissa on ylimääräisiä sovelluksia. Jos näet tämän listan, niin älä epäröi vaan poista kaikki merkinnät.

WinShare poistotavat

Meidän mielestämme on parasta jättää WinShare poisto ammattilaisille. Ei, sinun ei tarvitse viedä tietokonettasi IT-asiantuntijalle. On tarpeeksi asentaa haittaohjelman poistaja ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus. Löydät suositellut sovellukset alta, sinulla on kuitenkin oikeus valita myös muu ohjelma. Muista kuitenkin, että ilmaisohjelmat eivät ehkä ole tarpeeksi tehokkaita poistamaan kaikkia mainosohjelmaan liittyviä komponentteja. Me todella suosittelemme sijoittamaan tietokoneesi suojaukseen, sillä turvaohjelmat eivät vain poista nykyistä tartuntaa vaan suojaavat laitettasi uhilta myös tulevaisuudessa. Tämän lisäksi, voit uhrata hieman vapaa-aikaa ja poistaa WinShare ohjelman manuaalisesti. Meidän tiimimme on valmistanut yksityiskohtaiset ohjeet, seuraa siis niitä. Jos tämä ei kuitenkaan poista ärsyttäviä mainoksia, niin me suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan, koska koneessasi on vielä mainosohjelman komponentteja.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WinShare viruksen Poisto-ohje:

Poista WinShare Windows järjestelmistä

Mainosohjelma löytäminen tietokoneelta voi olla vaikeaa. Ennen kuin aloitat WinShare poiston, niin lue ohjeet alta. Kun poistat kaikki mainosohjelman komponentit tietokoneelta, niin tarkista myös kaikki nettiselaimet ja poista epäilyttävät laajennukset.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista WinShare sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi WinShare tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista WinShare Mac OS X järjestelmästä

Mainosohjelmat hyökkäävät vain harvoin Mac OS X järjestelmään, mutta jos olet kohdannut WinShare kaappauksen, niin nämä ohjeet auttavat sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi WinShare tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista WinShare Internet Explorer (IE) selaimelta

WinShare mainosohjelma voi asentaa useita liitteitä Internet Explorer selaimeen. Poista ne alla olevien ohjeiden mukaisesti.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi WinShare sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi WinShare poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista WinShare virus Microsoft Edge selaimesta

Nämä ohjeet auttavat sinua korjaamaan Microsoft Edge selaimen kaappauksen jälkeen.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin WinShare pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista WinShare Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista kaikki epäilyttävät selaimen laajennukset Mozilla Firefox selaimelta nöiden askeleiden avulla.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse WinShare sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita WinShare poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista WinShare Google Chrome selaimelta

Jos löydät joitain tuntemattomia laajennuksia, liitteitä tai työkalupalkkeja Google Chrome selaimelta, niin poista ne heti. Ne voivat olla vastuussa WinShare mainoksista.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse WinShare sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi WinShare poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista WinShare Safari selaimelta

Seuraa näitä askeleita korjataksesi Safari selaimen ja poista ärsyttävät mainokset.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi WinShare tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi WinShare poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-winshare-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta WinShare virus