Poista Workno.ru virus (Poisto-opas) - päivitetty elo 2017

Workno.ru viruksen Poisto-ohje

Mikä on Workno.ru virus?

Mitä on raportoitu Workno.ru viruksesta?

Workno.ru virus

Workno.ru virus on selaimen kaappaaja joka enimmäkseen levinnyt Venäjää puhuvissa maissa. Se voi kuitenkin tunkeutua melkein jokaiseen tietokoneeseen koska se leviä ilmaisohjelmien valinnaisena komponenttina. Jotta voit nähdä tällaiset komponentit niin sinun pitää olla todella tarkkana kun lataat tällaisia ilmaisohjelmia, kuten latausmanagerit, PDF luojat, videoiden striimerit ja vastaavat ohjelmat. Askel-askeleelta suositukset jotta voit välttää Workno.ru viruksen ovat tämän julkaisun toisessa osassa. Voit myös löytää tarkat poisto-ohjeet joilla voit poistaa tämän kaappaajan.

Kun tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee järjestelmään niin se muokkaa joitain sen asetuksia omiin tarpeisiinsa. Esimerkki, se asettaa itsensä käynnistymään automaattisesti kun tietokone käynnistyy ja se lisää rekisterimerkinnät estämään poistonsa. Kun käyttäjä käynnistää järjestelmän ja laukaisee nettiselaimen niin vaarallinen prosessi avaa Workno.ru sivun.

Mielenkiintoinen tosiasia on, että kun se on kaapannut järjestelmän ja muuttanut selainten asetuksia niin tämä selaimen kaappaaja ei lisää omaa URL osoitetta kotisivun ja uuden välilehden paikalle. Oman osoitteen sijaan se käyttää muita URL osoitteita (esim., dcubege.ru tai iztiwe.ru) jotka uudelleenohjaavat ihmiset automaattisesti vaaditulle sivulle. Jos tällaiset uudelleenohjaukset ovat häirinneet sinua jo jonkin aikaa niin voit lopettaa ne poistamalla Workno.ru viruksen. Sen tekemiseen me suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa.

Workno.ru virus

Nopeasti katsottuna voi vaikuttaa siltä, että tämä hakusivu näyttää erilaisia artikkeleita, uutisia, sääennusteita sekä tarjoaa hakukoneen. On suositeltavaa, että et tee hakuja tämän sivun kautta, sen uskotaan sisältävän epäluotettavia linkkejä. Tämän lisäksi, sinun ei kannata luottaa hakukoneeseen jonka se tarjoaa sillä on huomattu, että se suorittaa joskus uudelleenohjauksia kyseenalaisille sivuille.

Workno.ru uudelleenohajus ongelma voi pakottaa sinut vaarallisille sivuille ja tällaiset sivut voivat olla täynnä vaarallista materiaalia. Sinun tulee tietää, että vaaralliset sivustot voivat mainostaa haittaohjelmia tai kehottaa sinua antamaan henkilökohtaisia tietoja. Huono uutinen on, että vaaralliset sivut on suunniteltu näyttämään luotettavilta ja kokemattomat tietokoneen käyttäjät usein eivät tajua mitkä sivut ovat luotettavia ja mitkä eivät ole.

On sanomattakin selvää, että on parempi olla varovainen. Jos uskot, että sinulla on tämä selaimen kaappaaja niin me todella suosittelemme poistamaan Workno.ru viruksen niin pian kuin mahdollista. Kuten me olemme jo maininneet niin se voidaan tehdä haittaohjelman poistajalla. Asenna sellainen PC:lle ja tarkista koko järjestelmä uhkien varalta.

Kuinka voin saada tartunnan?

Sellaisten ilkeiden aktiviteettien ymmärtäminen joita Workno.ru kaappaaja aiheuttaa ei ole helppo tehtävä. Tämä voi kuitenkin auttaa sinua suojelemaan tietokonettasi ja välttää tällaisten ei toivotun ohjelman pääsyn tietokoneelle. Kaikkein suosituin tapa joilla ei toivottuja ohjelmia levitetään on ”niputus”.

Tämä tekniikka antaa PUPien ja vastaavien kyseenalaisten sovellusten levitä muiden ilmaisohjelmien mukana huomaamatta. Ne on lisätty niihin ja merkitty ”suosituiksi latauksiksi”, sinun kannattaa siis pysyä erossa tällaisista harhaanjohtavista ”suosituksista”. Ensimmäinen asia joka sinun tulee tehdä on poistaa ruksi näistä lisäosista ennen kuin teet asennuksen. Muussa tapauksessa ne asennetaan ilman erillistä ilmoitusta. Voidaksesi poistaa ruksin niistä, sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja poistaa ruksi kaikista valinnaisista komponenteista jotka on lisätty valitsemaasi ohjelmaan.

Kuinka poistaa Workno.ru tietokoneelta?

Sinun pitää olla tietoinen, että kolmannen osapuolen ohjelmat voivat tehdä ei toivottuja muutoksia tietokoneen järjestelmään ilman sinun lupaasi. Jos siis huomaat jotain epäilyttäviä aktiviteetteja tietokoneellasi niin sinun kannattaa tarkistaa se luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego ja katsoa mitä vakoiluohjelmia tai haittaohjelmia järjestelmässä on.

Kun puhutaan Workno.ru viruksesta niin se on hieman monimutkaisempi ohjelma kun verrataan muihin kaappaajiin. Jos olet joskus koettanut poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia manuaalisesti niin se voi vaikuttaa vaikealta tehtävältä. Älä kuitenkaan ole turhan ankara itsellesi, useat tietokoneen käyttäjät eivät tiedä miten se tehdään, siksi me olemme valmistelleet Workno.ru manuaaliset poisto-ohjeet.

Niiden mukana on kuvia ja me uskomme, että ne ovat sinulle hyödyllisiä kun koetat löytää kaikki tämän kaappaajan komponentit. Jos et halua kuitenkaan hukata aikaa ohjeiden ymmärtämiseen ja haluat mieluummin ratkaista ongelman automaattisesti niin voit käynnistää haittaohjelman poistajan ja antaa sen poistaa Workno.ru viruksen sinun puolestasi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Workno.ru viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Kuten me mainitsimme aikaisemmin, Workno.ru virus uudelleenohjaa uhrinsa dcubege.ru, iztiwe.ru, ja vastaaville sivuille. Ne pitää myös poistaa jos haluat poistaa sen ilman, että sillä on mahdollisuus päästä takaisin. Siksi me todella suosittelemme tarkistamaan kaikki juuri asennetut ohjelmat ja poistaa epäilyttävät merkinnät.

Poistaaksesi Workno.ru virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Workno.ru virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Workno.ru Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Workno.ru viruksen ilman, että siitä jää mitään jäljelle niin muista poistaa dcubege.ru, iztiwe.ru, sekä muut samanlaiset epäilyttävät ohjelmat ja URL osoitteet.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Workno.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Workno.ru virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Workno.ru virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Workno.ru virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Workno.ru virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Workno.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä