Poista Workno.ru virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Workno.ru viruksen Poisto-ohje

Mikä on Workno.ru virus?

Mitä on raportoitu Workno.ru viruksesta?

Workno.ru virus

Workno.ru virus on selaimen kaappaaja joka enimmäkseen levinnyt Venäjää puhuvissa maissa. Se voi kuitenkin tunkeutua melkein jokaiseen tietokoneeseen koska se leviä ilmaisohjelmien valinnaisena komponenttina. Jotta voit nähdä tällaiset komponentit niin sinun pitää olla todella tarkkana kun lataat tällaisia ilmaisohjelmia, kuten latausmanagerit, PDF luojat, videoiden striimerit ja vastaavat ohjelmat. Askel-askeleelta suositukset jotta voit välttää Workno.ru viruksen ovat tämän julkaisun toisessa osassa. Voit myös löytää tarkat poisto-ohjeet joilla voit poistaa tämän kaappaajan.

Kun tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee järjestelmään niin se muokkaa joitain sen asetuksia omiin tarpeisiinsa. Esimerkki, se asettaa itsensä käynnistymään automaattisesti kun tietokone käynnistyy ja se lisää rekisterimerkinnät estämään poistonsa. Kun käyttäjä käynnistää järjestelmän ja laukaisee nettiselaimen niin vaarallinen prosessi avaa Workno.ru sivun.

Mielenkiintoinen tosiasia on, että kun se on kaapannut järjestelmän ja muuttanut selainten asetuksia niin tämä selaimen kaappaaja ei lisää omaa URL osoitetta kotisivun ja uuden välilehden paikalle. Oman osoitteen sijaan se käyttää muita URL osoitteita (esim., dcubege.ru tai iztiwe.ru) jotka uudelleenohjaavat ihmiset automaattisesti vaaditulle sivulle. Jos tällaiset uudelleenohjaukset ovat häirinneet sinua jo jonkin aikaa niin voit lopettaa ne poistamalla Workno.ru viruksen. Sen tekemiseen me suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa.

Workno.ru virus

Nopeasti katsottuna voi vaikuttaa siltä, että tämä hakusivu näyttää erilaisia artikkeleita, uutisia, sääennusteita sekä tarjoaa hakukoneen. On suositeltavaa, että et tee hakuja tämän sivun kautta, sen uskotaan sisältävän epäluotettavia linkkejä. Tämän lisäksi, sinun ei kannata luottaa hakukoneeseen jonka se tarjoaa sillä on huomattu, että se suorittaa joskus uudelleenohjauksia kyseenalaisille sivuille.

Workno.ru uudelleenohajus ongelma voi pakottaa sinut vaarallisille sivuille ja tällaiset sivut voivat olla täynnä vaarallista materiaalia. Sinun tulee tietää, että vaaralliset sivustot voivat mainostaa haittaohjelmia tai kehottaa sinua antamaan henkilökohtaisia tietoja. Huono uutinen on, että vaaralliset sivut on suunniteltu näyttämään luotettavilta ja kokemattomat tietokoneen käyttäjät usein eivät tajua mitkä sivut ovat luotettavia ja mitkä eivät ole.

On sanomattakin selvää, että on parempi olla varovainen. Jos uskot, että sinulla on tämä selaimen kaappaaja niin me todella suosittelemme poistamaan Workno.ru viruksen niin pian kuin mahdollista. Kuten me olemme jo maininneet niin se voidaan tehdä haittaohjelman poistajalla. Asenna sellainen PC:lle ja tarkista koko järjestelmä uhkien varalta.

Kuinka voin saada tartunnan?

Sellaisten ilkeiden aktiviteettien ymmärtäminen joita Workno.ru kaappaaja aiheuttaa ei ole helppo tehtävä. Tämä voi kuitenkin auttaa sinua suojelemaan tietokonettasi ja välttää tällaisten ei toivotun ohjelman pääsyn tietokoneelle. Kaikkein suosituin tapa joilla ei toivottuja ohjelmia levitetään on ”niputus”.

Tämä tekniikka antaa PUPien ja vastaavien kyseenalaisten sovellusten levitä muiden ilmaisohjelmien mukana huomaamatta. Ne on lisätty niihin ja merkitty ”suosituiksi latauksiksi”, sinun kannattaa siis pysyä erossa tällaisista harhaanjohtavista ”suosituksista”. Ensimmäinen asia joka sinun tulee tehdä on poistaa ruksi näistä lisäosista ennen kuin teet asennuksen. Muussa tapauksessa ne asennetaan ilman erillistä ilmoitusta. Voidaksesi poistaa ruksin niistä, sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja poistaa ruksi kaikista valinnaisista komponenteista jotka on lisätty valitsemaasi ohjelmaan.

Kuinka poistaa Workno.ru tietokoneelta?

Sinun pitää olla tietoinen, että kolmannen osapuolen ohjelmat voivat tehdä ei toivottuja muutoksia tietokoneen järjestelmään ilman sinun lupaasi. Jos siis huomaat jotain epäilyttäviä aktiviteetteja tietokoneellasi niin sinun kannattaa tarkistaa se luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego ja katsoa mitä vakoiluohjelmia tai haittaohjelmia järjestelmässä on.

Kun puhutaan Workno.ru viruksesta niin se on hieman monimutkaisempi ohjelma kun verrataan muihin kaappaajiin. Jos olet joskus koettanut poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia manuaalisesti niin se voi vaikuttaa vaikealta tehtävältä. Älä kuitenkaan ole turhan ankara itsellesi, useat tietokoneen käyttäjät eivät tiedä miten se tehdään, siksi me olemme valmistelleet Workno.ru manuaaliset poisto-ohjeet.

Niiden mukana on kuvia ja me uskomme, että ne ovat sinulle hyödyllisiä kun koetat löytää kaikki tämän kaappaajan komponentit. Jos et halua kuitenkaan hukata aikaa ohjeiden ymmärtämiseen ja haluat mieluummin ratkaista ongelman automaattisesti niin voit käynnistää haittaohjelman poistajan ja antaa sen poistaa Workno.ru viruksen sinun puolestasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Workno.ru viruksen Poisto-ohje

Poista Workno.ru Windows järjestelmistä

Kuten me mainitsimme aikaisemmin, Workno.ru virus uudelleenohjaa uhrinsa dcubege.ru, iztiwe.ru, ja vastaaville sivuille. Ne pitää myös poistaa jos haluat poistaa sen ilman, että sillä on mahdollisuus päästä takaisin. Siksi me todella suosittelemme tarkistamaan kaikki juuri asennetut ohjelmat ja poistaa epäilyttävät merkinnät.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Workno.ru sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Workno.ru tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Workno.ru Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Workno.ru viruksen ilman, että siitä jää mitään jäljelle niin muista poistaa dcubege.ru, iztiwe.ru, sekä muut samanlaiset epäilyttävät ohjelmat ja URL osoitteet.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Workno.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Workno.ru virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Workno.ru pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Workno.ru Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Workno.ru sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Workno.ru poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Workno.ru Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Workno.ru sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Workno.ru poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Workno.ru Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Workno.ru tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Workno.ru poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Workno.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä