Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista yeabests.cc virus (Poisto-ohjeet) - elo 2017 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Yeabests.cc virus sekä TopYea Search. Mitkä niiden erot ovat?

yeabests.cc virus

Aivan kuten TopYea Search, Yeabests.cc virus vaikuttaa perinteiseltä hakusivulta. Se voi helposti uskotella sinulle, että se on hyödyllinen hakukone joka on täynnä linkkejä suosikki sivuillesi.

Oletko koskaan miettinyt, että tätä hakukonetta voidaan käyttää promotoimaan vaarallisia sivustoja ja kyseenalaisia ohjelmia? Me voimme arvata, että vastauksesi on ”ei.” Yeabests.cc uudelleenohjaus ongelman jälkeen voit joutua ei henkilökohtaisten tietojen urkinnan kohteeksi.

Seuraamalla tietoa ihmisten useimmiten vierailluista sivuista, heidän hakusanoista ja vastaavista tiedoista, tämä selaimen kaappaaja saa tietoonsa kiinnostuksen kohteesi ja valitsee sinua kiinnostavat mainokset. Ole varuillasi koska näiden mainosten takia sinut voidaan huijata vierailemaan vaarallisilla sivuilla jotka koettavat asentaa haittaohjelmia tietokoneellesi. Siksi virukset.fi tutkimustiimi suosittelee välttämään Yeabests.cc virusta. Jos haluat poistaa sen niin tarkista PC:si ReimageIntego ohjelmalla.

Jos olet tarkkaavainen Internetin käyttäjä niin olet ehkä huomannut, että yeabests.cc tarjoaa sinulle pääsyn ostos- ja pelisivuille suoraan kotisivulta. Tällainen ominaisuus voi kuitenkin paljastua enemmän vahingolliseksi kuin hyödylliseksi. Tämä johtuu siitä, että selaimen kaappaaja halveksutaan sen yeabests.cc uudelleenohjaus kyvyn takia.

Jos olet houkuteltu menemään sivuille sovelluksen kotisivun kautta niin voi olla, että pääset haluamallesi sivulle usean uudelleenohjauksen jälkeen mainos-, peli- tai jopa pornosivuille. Vaikka ensimmäiset sivut ovat kohtalaisen harmittomia niin viimeinen voi aiheuttaa tuhoa tietokoneellasi. Jotkut uudelleenohjaus sivustot johtavat muille sivuille joita on ”paranneltu” tuhoisilla haittaohjelmilla ja viruksilla..

Kysymyksiä kohteesta

yeabests.cc virusYeabests.cc virus

Tämän lisäksi, yeabests.cc kaappajaa voi olla vahingollinen koska se kerää ei-henkilökohtaisia tietoja. Se kerää hakusanasi, vieraillut sivustot, käyttöjärjestelmän tiedot sekä sijainnin. Nämä tiedot voivat joutua kolmansien osapuolien käsiin, jotka näyttävät mainoksia sinulle.

Kun he saavat nämä tiedot niin he analysoivat tiedot. Tämän lisäksi huijarit luovat uusia mainoksia jotka on suunniteltu sopimaan käyttäjän kiinnostuksiin. Sen jälkeen, näiden mainosten klikkauksista riippuen sen kehittäjät keräävät kohtalaisen mukavat tulot. Jos sinä kaiken kaikkiaan et pidä siitä, että sinua seurataan niin sinun kannattaa poistaa yeabests.cc heti.

Kuinka Yeabests saastuttaa tietokoneeni?

Jos et vieraillut tämä PUPin virallisella kotisivulla niin se on luultavasti päässyt tietokoneellesi ilmaisohjelman kautta. Koeta muistaa oletko asentanut uuden audio soittimen. Sitten voit muistaa, että sen mukana oli pieni lisäosa nimeltä “yeabests.cc.”

Kun asennusprosessi on suoritettu loppuun niin selaimen kaappaaja on asettunut tietokoneellesi. Lukemattomat käyttäjät toistavat tämän virheen kaikkialla. Useimmat voivat sanoa, että heillä ei ole aikaa lukea asennusohjeita. Kuten voit huomata niin haittaohjelmien poistaminen jälkeenpäin vie huomattavasti enemmän aikaa.

Loppujen lopuksi, jos haluat estää selaimen kaappajien pääsyn tietokoneelle, pidä nämä vihjeemme mielessä. Ensimmäiseksi, valitse “Kustomoitu” asennustapa “Suositellun” asennustavan sijaan. Muista sen jälkeen poistaa ruksi kaikista valmiiksi merkityistä sovelluksista.

Yeabests.cc poisto-ohjeet.

Jos ole kiinnostunut kaikista poisto mahdollisuuksista niin voit ensin tarkistaa manuaaliset poisto-ohjeet. Älä ohita yhtään yksityiskohtaa. Muussa tapauksessa jotkut yeabests.cc viruksen tiedostoista voivat jäädä koneelle. Sen jälkeen kaappauksen mahdollisuus tämän PUPin kautta lisääntyy. Voit vaihtoehtoisesti asentaa haittaohjelman poistajan jolla poistaa yeabests.cc.

Tämä takaa, että kaappaaja on poistettu kokonaan. Tällainen ohjelma ei ole vain kätevä tämän ongelman poistamisessa vaan se poistaa myös muut haittaohjelmat. Lopuksi meidän on pakko sanoa, että sinun kannattaa luottaa Google tai Bing hakukoneisiin eikä valita uusia vaarallisia vaihtoehtoja.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen yeabests.cc viruksen Poisto-ohje:

Poista yeabests.cc Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista yeabests.cc sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi yeabests.cc tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista yeabests.cc selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista yeabests.cc Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi yeabests.cc tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista yeabests.cc Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi yeabests.cc sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi yeabests.cc poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista yeabests.cc virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin yeabests.cc pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista yeabests.cc Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse yeabests.cc sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita yeabests.cc poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista yeabests.cc Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse yeabests.cc sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi yeabests.cc poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista yeabests.cc Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi yeabests.cc tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos yeabests.cc on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi yeabests.cc poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-yeabests-cc-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta yeabests.cc virus