Vakavuus luokka:  
  (100/100)

'You steal music I lock your PC' virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

’You steal music I lock your PC’ virus on vaarallinen lunnasohjelma, joka sulkee järjestelmän heti kun se tartuttaa kohde PC:n. Olet varmasti kuullut tämän lunnasohjelman muista varianteista, Kuten FBI virus, UK Police virus sekä vastaavat, jotka toimivat samalla tavalla. Kuitenkin, tämä variantti ei väitä toimivansa valtion laitoksen nimissä joka raportoi useista lakirikkomuksista ja sitten pyytää sinua maksamaan sakon Ukash, Moneypak taai muun maksutavan välityksellä. ’You steal music I lock your pc’ sulkee koko järjestelmän valtavalla erikoismerkkisellä huomautuksella ja jättää sen siihen tilaan. Jos olet tämän lunnasohjelman tartuttama eikä järjestelmäsi ole fyysisesti saavuttamattomissa, sinun tulee seurata alla annettua yksityiskohtaista ohjetta ja poistaa ’You steal music I lock your PC’ virus tietokoneeltasi.

KUINKA VOIN SAADA ’You steal music I lock your PC’ virus TARTUNNAN?

’You steal music I lock your PC’ virus leviää aivan kuten aikaisemmat lunnasohjelman variantit. Jos haluat välttää sen tunkeutumisen tietokoneelle, pysy erossa laittomilta sivuilta sekä pop-up mainoksista jotka usein ilmaantuvat niillä vierailtaessa. Lisäksi, turvallisuus asiantuntijat raportoivat haitallisista sähköposteista joita on myös käytettä kyseisten uhkien levittämiseen. Kuitenkin, kuten sen nimi jo vihjaa, suurin vaara ’You steal music I lock your PC’ viruksen saamiseen on kun lataat niin Freeware kuin Shareware ohjelmia tietokoneellesi. Heti kun se pääsee tietokoneelle, virus muokkaa joitain PC:n parametrejä ja sulkee järjestelmän. Jos yrität käynnistää tietokoneesi uudelleen, tulet huomaamaan että lukitusruutu ilmestyy 2 sekuntia sen jälkeen kun järjestelmä on käynnistynyt. Ole hyvä, pysy erossa haitallisista sivustoista jotka ovat mukana näiden lunnasohjelmien levityksessä ja, jos olet saanut tartunnan, poista ’You steal music I lock your PC’ virus.

KUINKA POISTAA ’You steal music I lock your PC’ virus?

Kun Yrität poistaa ’You steal music I lock your PC’ virusta, sinun tulisi poistaa lukitus tietokoneeltasi. Tarkista jos voit käynnistää tietokoneesi vikasietotilaan verkolla tai vikasietotilaan komentorivillä ja seuraa näitä askeleita:

1. Ota käyttöösi toinen tietokone ja lataa Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai muu luotettava haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai sitten CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä tietokoneesi uudelleen Vikasietotilaan komentorivillä ja laita USB tikku paikalleen.
4. Käynnistä tietokone joka on infektoitunut ’You steal music I lock your PC’ viruksella vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkastus.

* Käyttäjät jotka ovat tämän lunnasohjelman tartuttamia voivat yhä käyttää muita tilejään Windows järjestelmässä. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun tulisi pystyä laukaisemaan haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash muisti pysäyttääksesi lunnasohjelman suunniteltu toiminta. ottaaksesi Flash muistin poi käytöstä, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suoritaa järjestelmän tarkastus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen ’You steal music I lock your PC’ viruksen poisto:

  • Käynnistä tartutettu PC ’Vikasietotilaan komentorivillä’ ottaaksesi Ukash viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikissa versioissa)
  • Suorita Regedit
  • Etsi WinLogon merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki merkinnät jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe merkinnällä.
  • Etsi tiedostot jotka kirjoitit muistiin rekisteristä ja poista rekisteri avaimet jotka osoittavat niihin.
  • Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkastus Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla poistaaksesi loput viruksen tiedostoista.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-you-steal-music-i-lock-your-pc--virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä