Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Your personal files are encrypted virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

’Your personal files are encrypted’ virus on lunnasohjelma joka aiheuttaa useita ongelmia tietokoneiden käyttäjille. Aikaisemmista lunnasohjelmista poiketen tämä virus ei ole rajoittunut yhteen tarkkaan maahan. Asiantuntijoiden mukaan se leviää ympäri maailman, joten sinun tulee olla todella varovainen kun selaat nettiä. Heti kun tämä ohjelma pääseen järjestelmään, ’Your personal files are encrypted’ piilottaa kaikki tiedostot jotka järjestelmässä ovat ja näyttää harhaanjohtavaa viestiä työpöydän taustakuvan sijaan. Voit olla varma että tämä kaikki tehdään jotta saadaan käyttäjät maksamaan lunnaita tiedostojensa salauksensa poistamiseksi. Ennen sanot hyvästi rahoillesi, sinun tulee tietää ettei tämä poista ’Your personal files are encrypted’ virusta. Tähän tarkoitukseen sinun tulee käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa ja poistaa haitalliset tiedostot järjestelmästä.

KUINKA ’Your personal files are encrypted’ VIRUS PÄÄSEE SISÄLLE JÄRJESTELMÄÄN?

’Your personal files are encrypted’ leviää yleensä troijalaisen hevosen avulla, jonka tehtävä on päästä tietokoneelle täysin huomaamatta, ladata lunnasohjelman tiedostot ja tämän jälkeen lukita järjestelmä. Kun tämä on tehty, virus aloittaa toimintansa joka kerta kun uhri käynnistää tietokoneensa uudelleen. Ole hyvä ja ole hyvin varovainen ’Your personal files are encrypted’ viruksen kanssa sillä se koettaa vain varastaa rahasi. Tähän tarkoitukseen se näyttää tällaisia hälytyksiä:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Ole hyvä ja jätä ’Your personal files are encrypted’ varoitukset huomiotta sillä ne koettavat vain huijata rahasi. Tämä on laaja huijaus ja sitä ei pidä koskaan seurata.

KUINKA POISTAA ’Your personal files are encrypted’ VIRUS?

Poistaaksesi ’Your personal files are encrypted’ viruksen tietokoneeltasi, sinun tulee eliminoida tälle virukselle kuuluvat saastuneet tiedostot. Vaikka kaikki tietävät kuinka käynnistää haittaohjelman poistaja niin tämä lunnasohjelma blokkaa kaiken minkä se PC:ltä löytää joten et ehkä voi tarkistaa PC:tä. Seuraa tätä ohjetta PC:si lukituksen poistamiseksi:

* Manuaalinen ’Your personal files are encrypted’ viruksen poisto:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi nämä muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmalla poistaaksesi viruksen loput tiedostot.

* Flash metodi:

1. Ota toinen tietokone käyttöön ja lataa sen avulla Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai joku muu maineikas haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita lai USB/CD paikkaansa.
4. Käynnistä tietokoneesi joka on saastunut ’Your personal files are encrypted’ viruksella vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät joilla on ’Your personal files are encrypted’ virus voivat kirjautuaa muille Windows tileilleen. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet niin sinun tulisi pystyä suorittamaan järjestelmän täysi tarkistus.

* Koeta kieltää Flash jotta lunnasohjelma lopettaa aiotun toimintansa. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän niin tee järjestelmän täysi tarkistys haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Your personal files are encrypted virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-your-personal-files-are-encrypted-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä