Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! lunnasohjelman virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! Lunnasohjelma – mikä se on?

Uusi versio CryptoLocker viruksesta on ilmaantunut markkinoille ja se tunnetaan nimellä Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! virus. Englanniksi tämä nimi tarkoittaa “Sinun tietokoneesi on saastuttanut CryptoLocker.” Lunnasohjelma vaikuttaa olevan suunniteltu Italian kielisille käyttäjille, koska koko lunnasviesti on kirjoitettu Italiaksi. Lunnasviesti ilmaantuu punaisena ruutuna, joka näyttää ohjelmalta. Siinä on tietoja salauksesta ja tietoa salauksen poistosta. Kuten mikä tahansa lunnasohjelma, Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! haittaohjelma haluaa rahaa, joten se pyytää uhreiltaan Bitcoineja 130 Euron arvosta (tämä on viruksen pyytämä lunnasmaksu), ja se haluaa lunnaat määrättyyn Bitcoin lompakkoon. Kun maksu on suoritettu, niin uhrin pitäisi saada salauksen poistoavain ja aloittaa tiedostojen pelastus yksi kerrallaan.

Koske meillä ei ole paljoakaan tietoa Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! crypto-lunnasohjelmasta, niin me emme suosittele lunnaiden maksamista, salauksen poistaja ei ehkä toimi ollenkaan. On selvää, että me emme koskaan suosittele lunnaiden maksamista, mutta me ymmärrämme, että on syitä miksi jotkut yritykset päättävät maksaa lunnaat. Jos käyttäjä on valmis taistelemaan ja jättämään viruksen vaatimukset huomiotta, niin hänen kannattaa asentaa haittaohjelman poistaja, kuten Reimage ja poistaa Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! lunnasohjelma heti. Täydelliset Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker poisto-ohjeet ovat tämän artikkelin alla.

Italian Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker ransomware virus

Kuinka tämä virus pääsee tietokoneen järjestelmään?

Lunnasohjelmien uhrit usein kysyvät itseltään, miksi minä? Mitä minä tein väärin? Tähän kysymykseen ei ole tarkkaa vastausta, mutta me uskomme, että uhrit eivät seuraa turvallista selaamista ja heillä ei ehkä ollut haittaohjelman poistajaa tai se on päivittämätön. Lunnasohjelma on luultavasti yksi kaikkein pelottavimmista tietokone tartunnoista ja niiden kehittäjät käyttävät erilaisia tekniikoita saamaan tämän verkkouhan uhrien tietokoneille. Tämän tekemiseen he käyttävät Troijalaista hevosta – he piilottavat vaarallisen skriptin tavallisen ja turvallisen näköiseen dokumenttiin tai arkistoon. Kuka koskaan olisi ajatellut, että lunnasohjelma voisi olla piilotettuna vaikka Word tiedostossa? Tämä on itseasiassa kaikkein suosituin tapa levittää lunnasohjelma viruksia nykyisin. Jos saat joskus pyynnin käynnistää Makrot juuri ladattuun dokumenttiin, älä tee sitä. Tällä tavalla tulet aktivoimaan vaarallisen skriptin, joka salaa kaikki tiedostosi. Tämän lisäksi, löytyy useita tapoja miten lunnasohjelma voi päästä sisälle tietokoneellesi. Ole hyvä ja lue vastaavista lunnasohjelman estotavoista täältä.

Kuinka poistaa Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! lunnasohjelma?

Poistaaksesi Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker viruksen, käytä todella tehokasta haittaohjelman poistajaa. Älä luota halpaan ja kyseenalaiselta näyttävältä haittaohjelman poistajaan, on aina parempi luottaa tunnettuun ohjelmaan, joka on jo saanut suosiota tietokoneen käyttäjien keskuudessa ja useat ihmiset luottavat jo siihen. Siksi me suosittelemme seuraamaan Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker poisto-ohjeita alla ja poistamaan haittaohjelman tietokoneelta. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, ole hyvä ja katso näitä tiedoston palautus ohjeita:

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! lunnasohjelman virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! lunnasohjelman virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! viruksen Poisto-ohje:

Poista Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker!

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Tällä hetkellä ei ole tunnettua Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! salauksen poistotyökalua, joka voi salata tiedostot ilmaiseksi. Tästä huolimatta, lunnaita ei kannata maksaa, koska ne vain auttavat rikollisia tekemään ilkeitä toimiaan ja laajentamaan niitä. Meillä on kuitenkin muutamia tiedostojen poisto-ohjeita sinulle:

Jos tiedostosi ovat joutuneet Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kokeile Data Recovery Pro ohjelmaa – se voi auttaa palauttamaan tiedostosi

Data Recovery Pro on todella tunnettu työkalu, joka voi palauttaa saastuneita, salattuja ja vahingoittuneita tiedostoja. Vaikka se ei voi parantaa kaikkia vahinkoja, niin me uskomme, että sitä kannattaa kokeilla. Löydät helpot ohjeet alta:

 • Lataa Data Recovery Pro (https://virukset.fi/download/data-recovery-pro-setup.exe);
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions tiedostojen palauttamiseen

Windows Previous Versions on upea ominaisuus, joka voi auttaa palauttamaan tiedostot jos ne on poistettu, salattu tai saastutettu. Sinulla pitää kuitenkin olla järjestelmän palautus käytössä ennen tartuntaa, muuten tämän tiedostojen palautus on hyödytön. Alla löydät ohjeet sen käyttöön.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä