Vakavuus luokka:  
  (94/100)

Mac Defender. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Mac Defender?

Kuten turvallisuusasiantuntijat väittävät, Mac Defender on yksi ensimmäisistä ohjelmista joka on todistanut ettei Mac OS ole haavoittumaton. Tämä ohjelma on itseasassa leimattu ’vaaralliseksi haittaohjelman poistajaksi’, jonka ensimmäiset hyökkäykset on jäljitetty aina vuoteen 2011 asti. Useimmissa tapauksissa se tunkeutuu järjestelmään automaattisesti vaarallisen sivusto kautta, kun klikataan pop-uppia joka tajoaa ohjelmiston päivitystä (Java, Flash Player, Media Player) tai tietokoneen tarkistusta ilmaiseksi. Heti kun se ottaa järjestelmän haltuunsa niin se on asetettu käynnistymään automaattisesti joka kerta kun käynnistät tietokoneesi. Se voi tämän jälkeen aiheuttaa järjestelmän tarkistuksia ja näyttää tuloksia erilaisista tartunnoista jotka sinun pitää poistaa. Se voi ilmoittaa kymmenistä tiedostoista jotka ovat saastuneita ja vaavista viruksista jotka aiheuttavat vaaran sinulle ja verkkoturvallisuudellesi.

Kaikkein tärkein asia joka sinun pitää kuitenkin muistaa on, että Mac Defender virus ei pysty suorittamaan oikeaa järjestelmän tarkistusta. Se vain imitoi prosessia ja esittellee käyttäjille ennalta määrättyjä hakutuloksia voidakseen säikytellä heidät luulemaan tietokoneidensa olevan vakavasti saastuneita. Tällä tavalla Mac Defender koettaa pelotella käyttäjät ostamaan tämän ohjelman premium version. Jotta se voi tehdä tämän niin se kehottaa sinua klikkaamaan ’Rekisteröi’ painiketta, täten voit paljastaa luottokorttitietosi, koko nimesi ja muita henkilökohtaisia tietoja. Turvallisuusasiantuntijamme EIVÄT suosittele tämän lisenssin ostamista useasta syystä: 1) Mac Defenderillä ei ole virustietokantaa joten se ei voi poistaa mitään vaarallisia ohjelmia; 2) Voit antaa rahasi verkkorikollisislle; 3) Voit paljastaa arkaluontoisia tietojasi verkkohuijareille. Me myös suosittelemme Mac Defender poistamista koska se voi aiheuttaa uudelleenohjauksia pornosivuille, aiheuttaa hidastumisia, kaatumisia ja muita ongelmia jotta se saa sinut luulemaan tietokoneesi olevan saastunut. Me kuitenkin olemme kohtalaisen varmoja, että ainoa virus tietokoneellasi on Mac Defender. Jos se on jo aloittanut tekaistut tarkistuksensa, paras asia jonka voit tehdä on jäjestelmän tarkistus Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla, joka on erityisesty suunniteltu puhdistamaan Mac OS tietokoneita.

Mac Defender

Kuinka Mac Defender voi kaapata tietokoneeni?

Mac Defender on yksi sadoista vaarallisista haittaohjelman poistajista, kuten Antivirus Pro 2017, Protective Antivirus 2015, Zorton Win 8 Antivirus 2014 sekä useat muut. Se eroaa kaikista muista koska sen kohteena on juuri Mac OS. Turvallisuusasiantuntijat ovat jäljittäneet päätavat joilla tämä virus leviää. Ensimmäiseksi, sinun pitää olla todella varovainen pop-up mainosten kanssa jotka väittävät olevansa online skannereita. Jos ihmiset huijataan käyttämään tätä skanneria, he saavat ennalta määrättyjä tuloksia erilaisista PC tartunnoista ja siten he aktivoivat tämän vaarallisen haittaohjelman poistajan. Pidä aina mielessäsi, että sellaista asiaa kuin EI OLE kuin online skannaus. Joten jos klikkaat korjaa tai joitan muuta painiketta joka pop-upissa on niin voit saada Mac Defender viruksen tietokoneellesi. Sitä voidaan myös levittää ammattimaisten roskapostien, tekaistujen päivityshälytysten ja vastaavien asioiden avulla. Pidä siis nämä kaikki levitystavat mielessäsi ja koetta ohittaa kaikki epäilyttävä materiaali joka nettiselaamisesi aikana ilmaantuu.

Kuinka poistaa Mac Defender virus?

Jos epäilet, että olet juuri asentanut Mac Defender viruksen koska se näyttää jatkuvasti pop-uppeja ja tekee valheellisia skannauksiaan vähän väliä niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa se välittömästi. Tämän tekemiseksi on suositeltavaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, se ei poista vain tätä virusta mutta poistaa myös sen jäämät ja muut epäilyttävät sovellukset. Mac Defender poistoon me suosittelemme käyttämään Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmaa, se on tehokas työkalu joka on erityisesti suunniteltu Mac OS tietokoneille.

Jotta voit ladata tämän ohjelman niin sinun pitää sulkea ehkä Mac Defender ikkuna ensin. Voit tehdä sen klikkaamalla (X) painiketta tai pakottaa prosessin lopetuksen. Lataa sitten Webroot SecureAnywhere AntiVirus ja aktivoi se.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Mac Defender kuvankaappaus
Mac Defender kuvankaappausMac Defender kuvankaappausMac Defender kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mac-defender.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä