Webroot SecureAnywhere AntiVirus arvostelu, ilmainen lataus

Webroot SecureAnywhere AntiVirus on tehokas antivirus, joka luotiin taistelemaan PC:lle ja MAC:lle suunnattuja haittaohjelmia ja muita verkkouhkia vastaan. Sen kehittäjän, Webrootin mukaan, se on nopea ja kevyt sovellus joka voidaan asentaa sekunneissa. Jos olet joskus kuullut ohjelmasta nimeltä Spy Sweeper, sitten tiedät tämän ohjelman kehittäjät. He lupaavat, että Webroot SecureAnywhere AntiVirus skannaus kestää alle 2 minuuttia, ohjelmisto itsessään ei aiheuta keskeytyksiä ja se paljastaa haitalliset linkit Safarissa sekä muissa nettiselaimissa, he puhuvat myös muista tämän antiviruksen upeista ominaisuuksista. He lupaavat myös sen tulevan haittaohjelma suojalla, Real Time Threat Shield ominaisuudella sekä muilla toiminnoilla. Sen palomuuri toiminto itseasiassa nostaa tämän ohjelman korkeammalle tasolle koska on todella vaikeaa löytää MAC antivirusta jolla tämä ominaisuus on. Vaikuttaa siltä ettei meillä ole mitään syytä epäillä mitä Webroot kertoo koska se on yksi markkinajohtajista Pilvi ja reaaliaikaisen Internetuhkien tunnistajien valmistuksessa kuluttajille, liiketoiminnalle sekä yrityksille. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä emme valitettavasti voi löytää Webroot SecureAnywhere AntiVirus ilmaista versiota. MAC järjestelmien suojaus on uusi alue ja se on taatusti vaatinut suuren määrän yrityksen resursseja testaamiseen ja parhaiden ratkaisujen löytämiseen. Voit onneksi saada mahdollisuuden säästää rahaa. Sinulla on tilaisuus ladata Webroot SecureAnyWhere AntiVirus maksullinen versio 3:lle laitteelle (Mac sekä PC) hintaan $19.19 / vuosi.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus arvostelu Virukset.fi tutkimuskeskukselta:

Vaikka ihmiset yhä uskovat että heidän ei tarvitse huolehtia antiviruksista koska MAC on liian pieni ollakseen hakkereiden ja verkkorikollisten kohde, tämä ei ole enää totta. Turvallisuusasiantuntijoina meidän pitää varoittaa sinua, että Windows PC, Mac OS X on jo tullut haavoittuvaksi verkkourkinta hyökkäyksille sekä identiteettivarkauksille. Joten ei ole mitään epäilystä, että tämä käyttöjärjestelmä vaatii suojelua. Kuten aina, Virukset.fi tiimi ei voinut vastustaa kiusausta tarkistaa Webroot SecureAnywhere AntiVirus sovelluksen toimintaa ja päättää minkä arvoinen se on. Me asensimme tämän antiviruksen kahdelle tietokoneelle, Mac sekä PC, ja aloimme tekemään tutkimusta. Kuten luvattua, tämä ohjelma asentui näille laitteille vain sekunneissa. Tämä johtuu siitä, että se on pienoinen 731Kb tiedosto. Yksi testikoneista oli jo saastunut ja heti kun Webroot SecureAnywhere AntiVirus skanneri lopetti tarkistuksen, se varoitti meitä ongelmasta ja korjasi sen. Pääasia joka meidät yllätti oli, että tällä sovelluksella on Sosiaalisen Median Suojaus toiminto joka sallii Twitterin sekä Facebookin suojauksen. Se väittää tämän lisäksi, että se ’kovettaa’ nettiselaimen kun tehdään online ostoksia tai vieraillaan rahalaitoksilla. Tässä kohtaa meidän on mainittava, että me emme huomanneet minkäänlaista hidastumista kun tämä ohjelma toimi tietokoneella. Jopa silloin kun suoritimme Webroot SecureAnywhere AntiVirus tarkistuksen, tietokoneemme toimi täydellisesti. Tämän ohjelman käyttöliittymä on todella upea ja me uskomme että jopa he joilta tietokonetaidot puuttuvat voivat käyttää tätä ohjelmaa ongelmitta.

Miksi minun siis kannattaa valita Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

Meidän on pakko sanoa, että Webroot SecureAnyWhere AntiVirus on vaikuttava työkalu joita voidaan käyttää tarpeidesi mukaan. Se on yksi tehokkaimissta 100% pilvessä toimivista turvallisuusohjelmista joka suorittaa todella nopean tarkistukseen, ei aiheuta hidastumisia ja on täynnä upeita ominaisuuksia.  Sitä voidaan myös käyttää suojaamaan kolmea eri tietokonetta, MAC ja PC, ja tämä on meidän mielestämme todella upea asia. Mac antivirus tällaisilla ominaisuuksilla tulisi maksamaan vähintään kaksinkertaisen hinnan.

Virallinen verkkosivu on www.webroot.com; Kaikki ostokset tehdään turvatun yhteyden kautta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Webroot SecureAnywhere AntiVirus tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Webroot SecureAnywhere AntiVirus tyytyväisyys
Taattu
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Webroot SecureAnywhere AntiVirus, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Webroot SecureAnywhere AntiVirus tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä