Poista Newtab.today virus (Ilmaiset Ohjeet) - Helpot Poisto-ohjeet

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Newtab.today viruksen Poisto-ohje

Mikä on Newtab.today virus?

Newtab.today virus kaappaa selaimesi viekkaasti

Newtab.today virus

Newtab.today on tekaistu hakukone, joka tuhoaa online hakukokemuksesi. Ensisilmäyksellä se voi vaikuttaa täysin kunnolliselta ja samanlaiselta kuin muut hakukoneet, kuten Google, Yahoo tai Bing. Älä kuitenkaan anna sen ulkonäön pettää sinua, koska sen poistoprosessi voi olla monimutkainen. Kokeneen PC-asiantuntija itseasiassa kertovat, että tämä kaappaaja on kohtalaisen samanlainen kuin Launchpage.org virus.

Kun se on asennettu, tämä selaimen kaappaaja muuttaa kotisivun, ensisijaisen selaimen sekä uuden välilehden sivuksi hxxp://newtab.today sivun. Muutokset eivät ehkä ole merkittäviä, mutta potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) ja lisäosat, jotka ladataan salaa, voivat ohjata yllä mainitut asetukset Newtab.today sivulle takaisin, kun käyttäjä koettaa muuttaa ne itselleen sopiviksi.

Yleensä sen kohteena ovat Internet Explorer, Google Chrome, Safari sekä Mozilla Firefox selaimet. Kaappaaja voi asentaa myös muita “helper objecteja,” jotka voivat vahingoittaa selaintasi ja aiheuttaa uudelleenohjauksia aikuisviihde, uhkapeli ja muille vaarallisille sivuille.

Tämä virus promotoi epäilyttäviä kolmansien osapuolien mainoksia ja kerää jatkuvasti selaamiseen liittyviä tietoja, jotka voivat olla henkilökohtaisia, ja voi aiheuttaa vakavia ongelmia yksityisyydessä.

Yleistä Newtab.today käytöstä:

 1. Asettaa Newtab.today sivun ensisijaiseksi kotisivuksi.
 2. Muuttaa ensisijaiseksi hakulaatikoksi Newtab.today.
 3. Muuttaa uuden välilehden osoitteeksi Newtab.today.
 4. Asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP) ja muita liitteitä ilman käyttäjän lupaa.

Haittaohjelman poista voi olla monimutkaista, siksi me suosittelemme käyttämään ReimageIntego turvaohjelmaa poistamaan saastuneet tiedostot tietokoneeltasi. Jos kuitenkin haluat poistaa Newtab.today viruksen manuaalisesti, voit tehdä sen artikkelin alla olevien ohjeiden avulla. VirusActivity asiantuntijat sanovat, että tämä selaimen kaappaaja voi muokata selaimesi kuvakkeita, muista siis tarkistaa myös ne.

Valitettavasti jotkin selaimen kaappaajat ovat hankalia ja ne eivät lähde tietokoneen järjestelmästä helposti. Tällaisessa tilanteessa, automaattinen Newtab.today poisto voi auttaa sinua säästämään aikaa.

Newtab.today uudelleenohjaus viruksen kuvaNewtab.today hakusivu on petollinen sivusto, joka on samanlainen kuin Launchpage.org. Se koettaa esittää tavallista hakukonetta, kun se samalla antaa petollisia hakutuloksia, jotka ovat täynnä linkkejä kyseenalaisille ulkoisille sivustoille.

Newtab.today voidaan asentaa muiden ilmaisohjelmien mukana

Virusta levitetään suositulla markkinointitavalla nimeltä ”niputus”. Toisin sanoen, siinä asennettaan ylimääräisiä ohjelmia, kun ladataan tavallisia sovelluksia.

Kehittäjät eivät ole täysin rehellisiä asennuksen/latauksen aikana ja piilottavat tiedot potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista tavallisen ohjelmat ”valinnaisiin komponentteihin”.

Yleensä ne nähdään vain, jos käyttäjä valitsee Kustomoidun/Edistyneet asennuksen. Jos valitset Pika/Suositellun asennuksen, niin on riski saada Newtab.today tai vastaava virus. Siksi sinun kannattaa välttää näitä asetuksia, kun lataat ja asennat ohjelmia.

Jos törmäät mihin tahansa uudelleenohjaukseen hxxp://newtab.today sivulle, niin me neuvomme poistamaan kaikki epäilyttävät PUPit ja olla koskaan menemättä sille sivulle.

Selaimen kaappaajan poistoprosessi

Sinulla on valittavana kaksi tapaa, kun haluat poistaa Newtab.today viruksen tietokoneeltasi — manuaalinen ja automaattinen poistotapa. Me todella suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan ReimageIntego tai Malwarebytes turvaohjelmalla, koska tietokoneesi voi olla saastunut muilla vaarallisilla ohjelmilla, joista et edes ole tietoinen.

Jos kuitenkin päätät poistaa sen manuaalisesti, niin sinun pitää ensin lukea ohjeet artikkelin alta ja varmistaa, että ymmärrät ne täysin. Jos onnistuit suorittamaan Newtab.today poiston manuaalisesti, niin mieti vaarallisempia tietokoneuhkia ja asenna luotettava turvaohjelma, jotta tietokoneesi on vakaa ja aina suojattu.

Newtab.today virus voi estää turvaohjelman asennuksen, siksi sinun kannattaa käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan ja antaa turvaohjelman tarkistaa tietokoneesi kokonaan.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Newtab.today viruksen Poisto-ohje

Poista Newtab.today Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Newtab.today sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Newtab.today tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Newtab.today Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Newtab.today tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Newtab.today virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Newtab.today pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Newtab.today Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Newtab.today sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Newtab.today poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Newtab.today Google Chrome selaimelta

Poista kaikki laajennukset, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä. Koeta etsiä niitä, jotka lupaavat upeita ”uuden välilehden” ominaisuuksia jota et tarvitse.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Newtab.today sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Newtab.today poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Newtab.today Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Newtab.today tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Newtab.today poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Newtab.today rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä