Poista Launchpage.org virus (Poisto-opas) - heinä 2017 päivitys

Launchpage.org viruksen Poisto-ohje

Mikä on Launchpage.org virus?

Launchpage.org virus jatkaa PC käyttäjien saastuttamista

Launchpage.org virus

Launchpage.org virus on selaimen kaappaaja, joka voi ottaa selaimesi haltuun ilman sinun lupaasi. Kun kaappaus on päättynyt, niin se aloittaa päätehtävänsä, se näyttää sponsoroituja hakutuloksia normaalien joukkoon ja uudelleenohjaa uhrit kolmansien osapuolien sivuille. Voit löytää myös Launchpage.org sivun asetettuna aloitussivuksi ja ensisijaiseksi hakukoneeksi, sekä uuden välilehden sivuksi.

Jos tämä URL vilkkuu silmissäsi, joka kerta kun avaat selaimesi, niin virtuaaliturvallisuuden vaistosi tulisi sanoa, että kaikki ei ole OK. Ensimmäiseksi, tämä hakukone näyttää aivan samalta kuin Chromen ensisijainen kotisivu, jossa on kahdeksan pikakuvaketta, jotka linkittävät sinut useimmiten vierailluille sivuille. Ainoa ero on, että Launchpage.org uudelleenohjaus virus tarjoaa pikakuvakkeen kaikkein suosituimmille Internetin sivuille.

Selaimen kaappaaja matkii jopa menu valikkoa, joka on saatavilla Google Chrome kotisivulla, mutta täyttää sen kuvakkeilla, jotka osoittavat sivuihin, kuten Facebook, Youtube, Amazon, sekä muut tunnetut sivut. Vaikka tämä ”paranneltu” Google kopio voi vaikuttaa hyödylliseltä, niin meidän pitää varoittaa, että on todella vaarallista luottaa tällaisiin hakukoneisiin. Launchpage.org poisto on todella suositeltava, tulevien ongelmien estämiseksi.

Launchpage.org virusTutkijat näyttävät miltä Launchpage.org sivu näyttää. Se on melkein samanlainen kuin Google Chrome kotisivu.

Vaikuttaa siltä, että kuvattua hakukonetta käytetään vain promotoimaan sen yhteystyökumppaneita ja tekemään rahaa sen luojille. Vaikuttaa siltä, että hakukone täyttää hakutulokset sponsoroiduilla linkeillä ja odottaa ihmisten klikkaavan niitä. Tällä tavalla se haluaa parantaa määrättyjen sivujen liikennettä.

Tällaisen hakukoneen kehittäjät tuskin välittävät heidän asiakkaistaan ja valitettavasti eivät kokeile tehdä heidän kokemuksestaan miellyttävää. Mikä pahempaa, ne yleensä eivät edes kannata sisältöä, jota niiden mainostamat sivut näyttävät. Tämän tuloksena, käyttäjä voi vapaasti vierailla vaarallisilla sivuilla ja ei huomata, että ne ovat epäluotettavia, kun käyttävät Launchpage.org virusta.

Me todella suosittelemme, että et luota tähän hakukoneeseen, koska se on luotu tulojen tekemiseksi. Jos haluat luotettavia hakutuloksia, niin on parasta käyttää erilaista hakukonetta ja poistaa Launchpage.org järjestelmästä. Jos epäilet, että selaimen kaappaajan poisto on vaikeaa, niin voit muuttaa mielesi, kun käytät FortectIntego ohjelmaa tai alla olevia manuaalisia ohjeita.

Kuinka selaimen kaappaajat pääsevät tietokoneen järjestelmään?

Selaimen kaappaajat ovat epäluotettavia ohjelmia, jotka ottavat tietokoneen nettiselaimet haltuunsa. Niiden kehittäjät etsivät tietenkin tapoja saada ne tietokonejärjestelmiin laillisilla levitystavoilla. Tämä on missä niputus levitystapa tulee käteväksi, kun koetetaan suorittaa Launchpage.org kaappaus.

Se antaa ohjelman kehittäjien niputtaa tuotteita yhteen pakettiin ja saada käyttäjät asentamaan kaikki ohjelmat huomaamatta. Voit ladata ohjelma nipun huomaamatta, koska melkein kaikki netin ilmaisohjelmat sisältävät muutamia kolmansien osapuolien sovelluksia. Purkaaksesi ohjelmisto nipun, sinun pitää valita Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja poistaa ruksi kaikista ehdotetuista kolmansien osapuolien ohjelmista. Sitten voit suorittaa asennuksen loppuun. Seuraat vain asennusvelhon ohjeita, kunnes pääset asennuksen viimeisen askeleeseen.

Launchpage.org kaappaajan poisto järjestelmästä

Jos et voi sietää tätä selaimen kaappaajaa tai olet etsinyt keinoa korjata selaimesi kaappauksen jälkeen, niin me ehdotamme että luet meidän valmistelemat ohjeet. Selaimen kaappaajat, toisin kuin vakavat virukset, ovat kohtalaisen helppoja poistaa, älä siis ohita tilaisuutta poistaa kaappaaja.

Löydät Launchpage.org poisto-ohjeet alta. Jos sinulla ei ole aikaa lukea ja kokeilla näitä ohjeita, niin voit korjata koneesi automaattisesti. Tässä tapauksessa, muista päivittää haittaohjelman poistajasi ennen kuin annat sen poistaa Launchpage.org viruksen vain yhdellä klikkauksella.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Launchpage.org viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraa tässä annettuja ohjeita ja poista kaikki ohjelmat, jotka liittyvät Launchpage virukseen, PC:ltä. Viimeisten uutisten mukaan, tämä virus voi olla yhteydessä ilitil.com, teeion.com, zhinku.info, ja vastaaviin selaimen kaappaajiin. On sanomattakin selvää, että sinun pitää poistaa nämä epäilyttävät ohjelmat.

Poistaaksesi Launchpage.org virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Launchpage.org virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Launchpage.org Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Launchpage.org tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Launchpage.org virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Launchpage.org virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Launchpage.org virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Avaa Chrome, mene Asetuksiin ja Laajennukset välilehteen. Jos et löydä tätä välilehteä, niin seuraa kuvallisia ohjeita alla ja löydät sen. Poista epäilyttävät laajennukset, kuten launchpage.org, ilitil.com, teeion.com, zhinku.info, jne. sieltä. Voit myös resetoida Chrome selaimen.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Launchpage.org virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Launchpage.org rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä