Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Launchpage.org virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Launchpage.org virus jatkaa PC käyttäjien saastuttamista

Launchpage.org virus

Launchpage.org virus on selaimen kaappaaja, joka voi ottaa selaimesi haltuun ilman sinun lupaasi. Kun kaappaus on päättynyt, niin se aloittaa päätehtävänsä, se näyttää sponsoroituja hakutuloksia normaalien joukkoon ja uudelleenohjaa uhrit kolmansien osapuolien sivuille. Voit löytää myös Launchpage.org sivun asetettuna aloitussivuksi ja ensisijaiseksi hakukoneeksi, sekä uuden välilehden sivuksi.

Jos tämä URL vilkkuu silmissäsi, joka kerta kun avaat selaimesi, niin virtuaaliturvallisuuden vaistosi tulisi sanoa, että kaikki ei ole OK. Ensimmäiseksi, tämä hakukone näyttää aivan samalta kuin Chromen ensisijainen kotisivu, jossa on kahdeksan pikakuvaketta, jotka linkittävät sinut useimmiten vierailluille sivuille. Ainoa ero on, että Launchpage.org uudelleenohjaus virus tarjoaa pikakuvakkeen kaikkein suosituimmille Internetin sivuille.

Selaimen kaappaaja matkii jopa menu valikkoa, joka on saatavilla Google Chrome kotisivulla, mutta täyttää sen kuvakkeilla, jotka osoittavat sivuihin, kuten Facebook, Youtube, Amazon, sekä muut tunnetut sivut. Vaikka tämä ”paranneltu” Google kopio voi vaikuttaa hyödylliseltä, niin meidän pitää varoittaa, että on todella vaarallista luottaa tällaisiin hakukoneisiin. Launchpage.org poisto on todella suositeltava, tulevien ongelmien estämiseksi. 

Launchpage.org virusTutkijat näyttävät miltä Launchpage.org sivu näyttää. Se on melkein samanlainen kuin Google Chrome kotisivu.

Vaikuttaa siltä, että kuvattua hakukonetta käytetään vain promotoimaan sen yhteystyökumppaneita ja tekemään rahaa sen luojille. Vaikuttaa siltä, että hakukone täyttää hakutulokset sponsoroiduilla linkeillä ja odottaa ihmisten klikkaavan niitä. Tällä tavalla se haluaa parantaa määrättyjen sivujen liikennettä.

Tällaisen hakukoneen kehittäjät tuskin välittävät heidän asiakkaistaan ja valitettavasti eivät kokeile tehdä heidän kokemuksestaan miellyttävää. Mikä pahempaa, ne yleensä eivät edes kannata sisältöä, jota niiden mainostamat sivut näyttävät. Tämän tuloksena, käyttäjä voi vapaasti vierailla vaarallisilla sivuilla ja ei huomata, että ne ovat epäluotettavia, kun käyttävät Launchpage.org virusta.

Me todella suosittelemme, että et luota tähän hakukoneeseen, koska se on luotu tulojen tekemiseksi. Jos haluat luotettavia hakutuloksia, niin on parasta käyttää erilaista hakukonetta ja poistaa Launchpage.org järjestelmästä. Jos epäilet, että selaimen kaappaajan poisto on vaikeaa, niin voit muuttaa mielesi, kun käytät ReimageIntego ohjelmaa tai alla olevia manuaalisia ohjeita.

Kuinka selaimen kaappaajat pääsevät tietokoneen järjestelmään?

Selaimen kaappaajat ovat epäluotettavia ohjelmia, jotka ottavat tietokoneen nettiselaimet haltuunsa. Niiden kehittäjät etsivät tietenkin tapoja saada ne tietokonejärjestelmiin laillisilla levitystavoilla. Tämä on missä niputus levitystapa tulee käteväksi, kun koetetaan suorittaa Launchpage.org kaappaus.

Se antaa ohjelman kehittäjien niputtaa tuotteita yhteen pakettiin ja saada käyttäjät asentamaan kaikki ohjelmat huomaamatta. Voit ladata ohjelma nipun huomaamatta, koska melkein kaikki netin ilmaisohjelmat sisältävät muutamia kolmansien osapuolien sovelluksia. Purkaaksesi ohjelmisto nipun, sinun pitää valita Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja poistaa ruksi kaikista ehdotetuista kolmansien osapuolien ohjelmista. Sitten voit suorittaa asennuksen loppuun. Seuraat vain asennusvelhon ohjeita, kunnes pääset asennuksen viimeisen askeleeseen.

Launchpage.org kaappaajan poisto järjestelmästä

Jos et voi sietää tätä selaimen kaappaajaa tai olet etsinyt keinoa korjata selaimesi kaappauksen jälkeen, niin me ehdotamme että luet meidän valmistelemat ohjeet. Selaimen kaappaajat, toisin kuin vakavat virukset, ovat kohtalaisen helppoja poistaa, älä siis ohita tilaisuutta poistaa kaappaaja.

Löydät Launchpage.org poisto-ohjeet alta. Jos sinulla ei ole aikaa lukea ja kokeilla näitä ohjeita, niin voit korjata koneesi automaattisesti. Tässä tapauksessa, muista päivittää haittaohjelman poistajasi ennen kuin annat sen poistaa Launchpage.org viruksen vain yhdellä klikkauksella.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Launchpage.org viruksen Poisto-ohje:

Poista Launchpage.org Windows järjestelmistä

Seuraa tässä annettuja ohjeita ja poista kaikki ohjelmat, jotka liittyvät Launchpage virukseen, PC:ltä. Viimeisten uutisten mukaan, tämä virus voi olla yhteydessä ilitil.com, teeion.com, zhinku.info, ja vastaaviin selaimen kaappaajiin. On sanomattakin selvää, että sinun pitää poistaa nämä epäilyttävät ohjelmat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Launchpage.org sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Launchpage.org tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Launchpage.org selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Launchpage.org Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Launchpage.org tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Launchpage.org Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Launchpage.org sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Launchpage.org poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Launchpage.org virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Launchpage.org pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Launchpage.org Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Launchpage.org sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Launchpage.org poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Launchpage.org Google Chrome selaimelta

Avaa Chrome, mene Asetuksiin ja Laajennukset välilehteen. Jos et löydä tätä välilehteä, niin seuraa kuvallisia ohjeita alla ja löydät sen. Poista epäilyttävät laajennukset, kuten launchpage.org, ilitil.com, teeion.com, zhinku.info, jne. sieltä. Voit myös resetoida Chrome selaimen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Launchpage.org sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Launchpage.org poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Launchpage.org Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Launchpage.org tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Launchpage.org on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Launchpage.org poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-launchpage-org-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Launchpage.org virus