Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Poista RedBoot virus (Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

RedBoot lunnasohjelma tekee tuhoa järjestelmässä

Kuva, joka näyttää tiedostot, jotka RedBoot virus on salannut

RedBoot viruksella hybridin käytös molemmista, lunnasohjelmasta ja wiper ohjelmasta. Se salaa tiedostot, lisää .locked tiedoston päätteen, ja uudelleen kirjoittaa kokonaan Master Boot Record (MBR) osion. Jälkimmäinen on vastaus siihen, miten järjestelmän osiot, joissa on tiedostojärjestelmiä, toimivat.

Vaikka virus salaa tiedostot, niin sillä ei vaikuta olevan palvelua, josta käyttäjä voi ostaa Redboot Decrypter ohjelman. Ellei rikollisilla ole työkalua, joka liittyy jokaisen uhrin tietokoneeseen, salauksen poisto on turhaa. Haittaohjelma toimittaa myös 5 tiedosto järjestelmään:

 • assembler.exe
 • boot.asm
 • boot.bin
 • overwrite.exe
 • main.exe
 • protect.exe

Joitain tiedostoja käytetään toimittamaan toisia, sekä valmistelemaan MBR uudelleen kirjoitusta. Sen tehtävä piilee overwrite.exe tiedostossa. Tämän lisäksi, haittaohjelman kehittäjät ovat ohjelmoineet haittaohjelman sillä tavalla, ettei käyttäjä voi keskeyttää tiedostojen aktiviteetteja. Protect.exe tiedosto estää käyttäjää käynnistämästä Tehtävien Hallintaa ja ProcessHackeria.

Tästä huolimatta on tärkeää poistaa RedBoot virus niin pian kuin mahdollista. ReimageIntego tai Malwarebytes avustaa sinua tässä prosessissa. Alla olevat ohjeet kertovat miten ohittaa haittaohjelman väliin tulo. Kuva, joka näyttää RedBoot lunnasviestinIT-asiantuntijat arvioivat, että RedBoot lunnasohjelma voi olla viallinen lunnasohjelma virus

Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia

Kun se on suorittanut pakolliset valmistelut, main.exe alkaa toimintansa. Se etsii potentiaalisesti tärkeät tiedostot ja salaa ne. Se lisää yleisen tiedoston päätteen, jota useat lunnasohjelma ryhmät käyttävät.

Prosessi suorittamisen jälkeen, haittaohjelma lataa järjestelmän uudelleen ja näyttää punaisen ruudun tavallisen Windows kirjautumisen sijaan. Lyhyt viesti sanoo:

This computer and all of its files have been locked! Send an email to redboot@memeware.net containing your ID key for instructions on how to unlock them. Your ID key is…

On kiinnostavaa, että jotkin haittaohjelman elementit ovat saaneet IT-asiantuntija pitämään sitä Bitcoin louhijana. Toisin sanoen, vaikka sen tunnistusaste on alhainen, niin nyt se löydetään nimillä Win32.Trojan.Mbrmodifier.Auto, Win32:Malware-gen, jne. Siksi on tärkeää poistaa RedBoot heti.

Tapoja saada lunnasohjelma tartunta

Haittaohjelma etsii luultavasti uusia uhreja roskaposteilla tai saastuneilla torrent tiedostoilla. Voidakseen maksimoida saastuneiden sähköpostien määrän, sen käyttää hyväkseen bottiverkkoja. Ykcol (Locky) tapauksessa, joka käyttää Necurs botnet, RedBoot lunnasohjelma voi käyttää samaa.

Käyttäjien pitää varoa myös saastuneita sovelluksia sekä selaimen laajennuksia. Tällä hetkellä, Google Chrome Verkkokauppa on ollut hyökkäysten kohteena. Sen sijaan, että asennat jatkuvasti uusia sovelluksia ja laajennuksia, vahvista PC:n suojausta usealla haittaohjelman poistajalla ja antivirus työkalulla. Jos se on päivitetty, niin se auttaa välttämään RedBoot tyyliset kaappaukset tulevaisuudessa.

Poista RedBoot haittaohjelma

Voit poistaa RedBoot viruksen haittaohjelman poistajalla. Tämän haittaohjelman omituisuuksista johtuen, et luultavasti onnistu käyttämään sitä normaalissa tilassa. Voidaksesi ohittaa määrätyt haittaohjelman ominaisuudet, sinun pitää käynnistää laitteesi Vikasieto Tilassa tai suorittaa Järjestelmän Palautus.

Koska haittaohjelma sekoittaa boottiasetuksia, niin sinun pitää käyttää Windows asennuslevyä päästäksesi Vikasieto Tilaan, sekä Järjestelmän Palautus ominaisuuteen. Kun olet käynnistänyt tietokoneen Vikasietotilaan, sinun pitäisi pystyä suorittamaan RedBoot poisto. Pidä mielessäsi, että haittaohjelma voi tarttua keneen tahansa, asut sitten Iso-Britanniassa tai Kreikassa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RedBoot viruksen Poisto-ohje:

Poista RedBoot käyttäen Safe Mode with Networking

Löytyy myös kolmansien osapuolien työkalu, joka auttaa sinua pääsemään Vikasieto Tilaan.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto RedBoot

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita RedBoot poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista RedBoot käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen RedBoot pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että RedBoot on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan RedBoot tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet RedBoot salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Mikä on Data Recovery Pro?

Kun olet onnistuneesti käynnistänyt Vikasieto Tilan ja poistanut RedBoot lunnasohjelman Windows järjestelmästä, niin voit käyttää tämän työkalun palveluita tiedostojen palauttamiseksi. Vaikka ei ole 100% varmaa, että tämä työkalu auttaa palauttamaan vahingoittuneet tiedostot,

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka RedBoot lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

RedBoot Decrypter

Älä tule houkutelluksi lataamaan ohjelmia, joita hakkerit promotoivat, sillä voit auttaa tulevia hyökkäyksiä.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi RedBoot ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-redboot-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta RedBoot ransomware virus