Poista Ykcol virus (Poisto-opas) - Viruksen Poisto-ohjeet

Ykcol viruksen Poisto-ohje

Mikä on Ykcol lunnasohjelma virus?

Locky virusta levitetään tällä hetkellä Ykcol lunnasohjelma viruksena – suojaa tietokoneesi nyt!

Ykcol lunnasohjelma virus

Ykcol on viimeisin version pahamaineisesta Locky lunnasohjelmasta. Se seuraa aikaisemmin julkaistuja Lukitus sekä Diablo6 versioita ja käyttää RSA-2048 sekä AES-128 salauksia uhrien tiedostojen lukitsemiseksi. Virus lisää .ykcol tiedoston päätteen jokaiseen salattuun tiedostoon ja pudottaa ykcol.bmp ja ykcol.htm tiedostot työpöydälle.

Locky viruksen kehittäjät valitsivat uuden nimen lunnasohjelmalla kirjoittamalla viruksen nimen vain takaperin. Vaarallista ohjelmaa levitetään tällä hetkellä vaarallisen roskapostin avulla, joka toimittaa saastuneen liitteen, jossa on skripti, joka lataa ja käynnistää Ykcol viruksen järjestelmään.

Kun se on kaapannut järjestelmän, niin vaarallinen virus pudottaa edellä mainitut tiedostot, jotka toimivat lunnasviestinä. BMP tiedosto asetetaan työpöydän taustakuvaksi, kun taas HTM tiedosto avataan nettiselaimen kautta ja tarjoaa linkin käyttäjän henkilökohtaiselle maksusivulle (sinne pääsee vain Tor selaimen kautta). Jotta voit katsoa henkilökohtaisen maksusivun sisältöä, niin uhrin pitää ladata edellä mainittu selain ja mennä sen kanssa .onion sivulle.

Tor verkon maksusivu esittelee “Locky decryptorin”, joka on salauksen poistotyökalu, jonka lunnasohjelman tekijät tarjoavat. Kun viruksen aikaisemmat versiot vaativat puolta Bitcoinia, niin Ykcol haittaohjelma vaatii 0.25 Bitcoinia.

Koska Bitcoinin arvo on noussut, niin tämä summa on tällä hetkellä noin 1000 US dollaria, joka on suuri summa tiedostojen salauksen poistosta.

Verkkoturvallisuuden asiantuntijat suosittelevat jättämään rikollisten vaatimuksen huomiotta ja käyttämään saatavilla olevia tiedoston palautuskeinoja rikollisille maksamisen sijaan. Tällä hetkellä ei ole uutisia onnistuneesta tiedostojen palautus yrityksistä, joten ainoa tehokas tapa palauttaa tiedostot voi olla varmuuskopiot.

Locky virus kutsuu itseään nyt nimellä YkcolYkcol virus on uusi nimi pahamaineiselle Lucky lunnasohjelmalle. Virus käyttää yksinkertaisesti käännettyä nimeä salattujen tiedostojen merkitsemiseksi.

NoVirus.uk todella suosittelee poistamaan Ykcol viruksen tietokoneelta niin pian kuin mahdollista. Palautus lunnasohjelman hyökkäyksen voi ottaa aikaa, ja jotta voit käyttää PC:tä jälleen turvallisesti, niin sinun pitää poistaa haittaohjelma ennen kuin teet mitään muuta. Käytä luotettavaa ohjelmaa, kuten FortectIntego tai Malwarebytes puhdistamaan PC:si. Tämän lisäksi, sinun pitää käynnistää PC:si Vikasietotilaan Verkolla, jotta voit poistaa uuden Locky version.

Aloita Ykcol poisto lukemalla artikkelin alla olevat ohjeet. Kun opit miten valmistella PC:si tähän tehtävään, sinun tulee tehdä se heti. Kun PC:si on vikasietotilassa haittaohjelman poistoon, käynnistä haittaohjelman poistaja löytääksesi vaaralliset tiedostot ja poistaaksesi ne. Me haluamme muistuttaa myös, että sinun pitää päivittää turvaohjelmasi ennen PC:si tarkistamista haittaohjelmien varalta.

Tällä hetkellä käytetyt levitystavat Locky lunnasohjelmalle

Kaikkia Locky versioita levitetään yleensä roskaposteilla, ja Ykcol virus ei eroa tästä. Viimeisin lunnasohjelman versio leviää roskaposti kampanjalla, joka toimittaa tekaistun 7Zip liitteen .vbs tiedostona. Vaaralliset sähköpostit perustuvat jälleen tekaistuun laskun teemaan. Sähköposti vaarallisella liitteellä pyytää uhria ystävällisesti tarkistamaan ”liitetyn laskun” ja kertoa lähettäjälle sen tila.

Saastuneen liitteen nimessä on satunnaisia merkkejä ja sisältää VBS tiedoston, joka avattuna yhdistää yhteen etäpalvelimeen ja lataa Locky haittakuorman sieltä. Onnistuneen lunnasohjelman latauksen jälkeen, VBS tiedosto käynnistää sen. Tämän seurauksena uhri menettää kaikki tiedostonsa välittömästi ja kohtaa verkkorikollisten lunnasviestin.

Tämän virtuaalisen kiristystyökalun tekijät ovat käyttäneet useita haittaohjelman levitystapoja, mutta vaikuttaa siltä, että verkkourkinta ja vaaralliset roskapostit ovat suosituin yhdistelmä, joiden he uskovat harhauttavan uhrit. Locky kehittäjät harvoin vaihtavat levitystapojaan, koska heidän tapansa toimii kohtalaisen hyvin

Poista Ykcol virus heti

Jos viimeisin Locky versio on hyökännyt PC:lle ja saastuttanut tiedostosi, niin sinun pitää ensimmäiseksi poistaa Ykcol virus järjestelmästä. On valitettavaa, mutta vaarallinen ohjelma voi estää poistonsa todella helposti, joten sinun pitää käyttää IT-asiantuntijoiden kehittämään työkalua sen tunnistamiseksi ja poistamiseksi.

Ykcol poisto voi olla monimutkainen, koska tämä vaarallinen ohjelma koettaa välttää tunnistuksen, käyttämällä ammattimaisia piiloutumiskeinoja. Jos turvaohjelmasi ei estänyt tiedostojesi salausta, niin sinun pitää päivittää se ja poistaa Locky lunnasohjelman jäänteet heti. Tämä turvaa ja suojaa tietokonettasi laittomilta aktiviteeteilta, joita virus koettaa suorittaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ykcol viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Kun sinulla on Locky virus, niin sinun pitää toimia nopeasti. Ensimmäiseksi sinun pitää poistaa Ykcol tiedoston pääte virus PC:ltä ja varmistella se haittaohjelman poistoon ja poista sitten lunnasohjelman jäänteet ammattilaisten haittaohjelman poistajalla.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Ykcol käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Ykcol pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Ykcol on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Ykcol tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat vahingoittuneet Ykcol lunnasohjelman toimesta, niin sinun pitää etsiä .ykcol pääte niistä. Näitä tiedostoja ei voida palauttaa ilman varmuuskopioita, vaikka turvallisuusasiantuntijat aina suosittelevat koettamaan vaihtoehtoisia tiedostojen palautuskeinoja, jotka me olemme listanneet alla.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Ykcol salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Palauta tiedosto Data Recovery Pro ohjelmalla

Voit koettaa peruuttaa Ykcol lunnasohjelman suorittamat vahingot käyttämällä ohjelmaa nimeltä Data Recovery Pro. Me olemme lisänneet yksinkertaiset ohjeet tämän työkalun käyttöön, jotta voit koettaa palauttaa joitain tiedostojasi. HUOMIO. Ei valitettavasti ole mitään takuuta, että tämä ohjelma auttaa sinua palauttamaan tiedostosi. Kun pidetään mielessä lunnasohjelman kehittyneisyys, niin tämä ohjelma voi olla voimaton.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Ykcol lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Locky salauksen poistotyökalu

Kaikki turvallisuusasiantuntija neuvovat, ettet maksa lunnaita verkkorikollisille. Ensimmäiseksi, he pyytävät valtavia summia rahaa, eikä tiedostojen palautus ole siltikään todennäköistä. Ei ole mitään takuuta, että huijarit auttavat sinua palauttamaan tiedostosi. Tämän lisäksi, me todella uskomme, että lunnaiden maksu kiristäjille motivoi heitä jatkamaan toimiaan, ja siksi me emme suosittele niiden maksamista.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Ykcol ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä