Poista Diablo6 virus (Poisto-opas) - Salauksen Poistotavat Mukana

Diablo6 viruksen Poisto-ohje

Mikä on Diablo6 lunnasohjelma virus?

Diablo6 lunnasohjelma virus on uusi Locky

Diablo6 lunnasohjelma virus

Diablo6 virus on viimeisin Locky lunnasohjelman versio. Se salaa tiedostot uhrien tietokoneilla RSA-2048 ja AES-128 salausten yhdistelmällä ja lisää .diablo6 tiedoston päätteen jokaiseen tiedostoon. Kun kaikki tiedostot on salattu, niitä ei voida käyttää. Lopuksi virus luo lunnasviestin, nimeltä diablo6.htm ja korvaa työpöydän taustakuvan diablo6.bmp kuvalla. Tämä vaarallinen tiedostoja salaava lunnasohjelma ei ole mitään sukua Diablo pelille.

Vaarallinen ohjelma saapuu .ZIP sähköpostin liitteenä, jossa on VBS lataaja. Lataaja yhdistää yhteen vaarallisista sivuista, lataa sekä käynnistää Locky Diablo6 lunnasohjelman.

Salauksen aikana, Locky virus nimeää kaikki tiedostot uudelleen vaihtamalla alkuperäisen nimen sarjaksi numeroita. Uusi tiedostonimi luodaan tällaisella kaavalla: [8 ensimmäistä merkkiä uhrin ID numerosta]-[seuraavat 4 merkkiä uhrin ID numerosta]-seuraavat 4 merkkiä uhrin ID numerosta]-[4 satunnaista merkkiä]-[12 satunnaista merkkiä].diablo6.

Kun tiedostojen salaus on suoritettu, virus laukaisee heti lunnasviestin uhrin ensisijaisella selaimella. Lunnasohjelma aloittaa suorasukaiselle selityksellä siitä mitä on tapahtunut:

!!! IMPORTANT INFORMATION !!!!
All of your files are encrypted with RSA-2048 and AES-128 ciphers.

Virus kehottaa uhria asentamaan Tor selaimen ja vierailemaan annetulla .onion sivuilla päästäkseen käsiksi Locky Decryptor sivulla. Diablo6 salauksen poistotyökalulla on hintaa 0.5 Bitcoia, joka on noin 1642 US dollaria.

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä ei ole mahdollisuutta poistaa tämän viruksen salaamien tiedostojen salausta. Kun puhutaan kehittyneisyydestä, se on kohtalaisen samanlainen kuin Cerber. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun kannattaa maksaa lunnaat. Lunnaiden maksu ei takaa tiedostojen palautusta. Huijatuksi joutumisen mahdollisuus on suuri ja tämän lisäksi, kiristäjien vaatimusten tottelu motivoi heitä luomaan lisää haittaohjelmia.

Jos tiedostosi ovat saastuneet viimeisimmän Locky lunnasohjelman toimesta, poista Diablo6 FortectIntego tai Malwarebytes ohjelmalla. Tietokoneesi pitää olla Vikasietotilassa Verkolla, jotta poisto voidaan suorittaa onnistuneesti.

Kun olet suorittanut Diablo6 poiston, käytä varmuuskopioita palauttamaan saastuneet tiedostot. Useilla ihmisillä ei ole varmuuskopioita, jos olet yksi heistä, niin et ehkä koskaan saa tiedostojasi takaisin. Koeta miettiä tapoja, miten löytäisit saastumattomat tiedostojen kopiot (USB, CD, sähköposti tai muu paikka) ja siirrä ne tietokoneellesi, kun olet poistanut viruksen. Voit löytää vaihtoehtoiset tiedoston palautustavat artikkelin alta.

Locky Diablo6 virusDiablo6 on uusi versio Locky lunnasohjelmasta, joka lisää .diablo6 päätteen salattuihin tiedostoihin. Virus vaatii 0.5 Bitcoinin lunnaita.

Viimeisin Locky lunnasohjelman versiota levitetään massiivisella roskaposti kampanjalla

Locky viruksen Diablo6 versiota levitetään roskaposti kampanjalla, joka toimittaa sähköposteja, kuten E [päivämäärä] (satunnainen numero).docx. Vaarallisessa sähköpostissa on liite nimeltä E [päivämäärä] (satunnainen numero).zip. Viestissä ei ole mitään selitystä ja siinä on vain kolme sanaa:


Files attached. Thanks

ZIP tiedosto sisältää VBS skriptin, joka käyttää uhrien nettiyhteyttä lataamaan haittaohjelman saastuneelta sivustolta. Skriptissä voi olla useita sivustoja, joihin ottaa yhteyttä, jos jokin niistä ei vastaa. Skripti suunniteltiin lataamaan Diablo6 lunnasohjelma %TEMP% kansioon ja sen käynnistämiseen välittömästi.

Suojellaksesi itseäsi Locky Diablo virukselta, seuraa näitä vihjeitä:

 • Älä koskaan avaa sähköpostin liitteitä, jotka on lähetetty sinulle tuntemattoman henkilön toiminta. Jos viesti näyttää epämääräiseltä tai hämärältä, niin älä klikkaa siinä olevia linkkejä tai tiedostoja;
 • Turvaa tietokoneesi haittaohjelman poistajalla. Pidä se käynnissä aina;
 • Käytä aikaa varmuuskopioiden luomiseen. Se on ainoa tehokas keino, joka auttaa palauttamaan tiedostot, jotka lunnasohjelma on salannut;
 • Salli automaattiset ohjelmiston päivitykset ja hanki aina viimeisimmät ja kaikkein turvallisimmat ohjelmaversiot PC:lle.

Asiantuntijoiden mukaan, lunnasohjelman ensimmäinen aalto iski Saksaan ja Yhdysvaltoihin. Jos olet Saksankielinen PC käyttäjä, niin vieraile DieViren.de sivulla avun saamiseksi.

Poista Locky Diablo6 virus ja palauta saastuneet tiedostot

Tietokoneen on turvassa vain, jos poistat Diablo6 viruksen ammattimaisesti. Anna meidän muistuttaa, että olet tekemisissä yhden vaarallisimman lunnasohjelman kanssa, joka jää toiseksi vain todella pahamaineiselle Cerber lunnasohjelmalle.

Se muuttaa koko ajan hyökkäystapaa ja omaa rakennettaan, on siis parasta antaa Diablo6 poisto ammattilaisten haittaohjelman poistajalle, jonka kehittäjiä ovat haittaohjelma analyytikot. Sinun pitää aina päivittää turvaohjelma sen viimeisimpään versioon, jotta se voi poistaa lunnasohjelman kokonaan. Kun olet poistanut viruksen, ala kokeilemaan mahdollisia tiedostojen salauksen poistotekniikoita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Diablo6 viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askeleet Diablo6 lunnasohjelma viruksen poistamiseksi:

 • Käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla;
 • Lataa tai päivitä haittaohjelman poistaja;
 • Käynnistä järjestelmän täysi tarkistus löytääksesi vaaralliset tiedostot ja poista ne lopullisesti.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Diablo6 käyttäen System Restore

Jos tapa 1 ei auttanut sinua poistamaan lunnasohjelmaa, niin koeta toista vaihtoehtoa.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Diablo6 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Diablo6 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Diablo6 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Tällä hetkellä ei ole mahdollista palauttaa tiedostoja, jotka Locky on salannut, kolmansien osapuolien työkaluilla. Ainoa tapa ratkaista ongelma on varmuuskopiot. Voit koettaa tiedostojen palautusta seuraavilla tavoilla.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Diablo6 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Ensimmäinen tapa: Käynnistä Data Recovery Pro

Voit kokeilla Data Recovery Pro ohjelmaa palauttamaan joitain .diablo6 päätteisiä tiedostoja. Työkalu ei ehkä palauta kaikkia tiedostojasi – ole siis valmis siihen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Diablo6 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Toinen tapa: Koeta palauttaa tiedostoja Previous Versions ominaisuudella

Tämä tapa toimii vain, jos sinulla on järjestelmässä aikaisempia palautuspisteitä. Voit palauttaa yksittäisiä tiedostoja näiden ohjeiden avulla.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kolmas tapa: Kokeile ShadowExplorer ohjelmaa

ShadowExplorer on työkalu, joka auttaa löytämään mahdolliset Varjokopiot (Volume Shadow Copies) ja käyttää niitä tiedostojen palauttamiseen. Jos virus ei poista niitä, niin tämä ohjelma auttaa niiden palauttamisessa.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Locky Decryptor

Me emme suosittele ostamaan Locky Decryptor ohjelmaa, koska se on verkkorikollisten luoma työkalu. Siinä voi olla vakoilutyökaluja, pankkitroijalaisia tai muita haittaohjelmia. Tämän lisäksi se ei ehkä palauta tiedostojasi. Vaikka virallista salauksen poistotyökalua ei ole vielä luotu, niin emme suosittele lunnaiden maksua verkkorikollisille.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Diablo6 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä