Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Cerber virus (Poisto-ohjeet) - kesä 2018 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   Cerber Ransomware | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cerber virus lukitsee tiedostosi ja vaatii maksua!

Cerber virus

Cerber on vaarallinen tietokonevirus joka käyttää AES salausalgorytmiä joka salaa uhrin tiedostot. Aivan kuten mikä tahansa 'lunnasohjelma', se voidaan ladata vaarallisesta roskapostista joissa on vaarallinen asennustiedosto. Kiinnostava yksityiskohta tässä viruksessa on, että se ei hyökkää tietokoneellesi jos asut yhdessä näistä maista Aserbaizen, Armenia, Georgia, Valko-Venäjä, Kirgistan, Kazahstan, Moldova, Turkmenistan, Tajikistan, Venäjä, Uzbekistan, Ukraina.

Jos et siis asu yhdessäkään näistä maista niin tämä virus voi valitettavasti hyökätä tietokoneellesi. Se asettaa itsensä käynnistymään kun tietokone käynnistetään. Kun tietokone aktivoituu niin tämä virus lähettää vikaviestin ja käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Sen jälkeen virus käynnistää tietokoneesi uudelleen normaaliin tilaan ja aloittaa salausprosessin.

Cerber ransomware

Kun salauprosessi on valmis, Cerber lunnasohjelma pudottaa lunnasviestin jokaiseen kansioon joissa on salattuja tiedostoja. Nämä Cerber lunnasviestit ovat nimeltään DECRYPT MY FILES. Tiedoston pääte voi vaihdella, se voi olla .html, .txt, tai .vbs tiedosto. .vbs tiedosto soittaa ääniviestiä, joka sanoo:

Attention. Attention. Attention. Your documents, photos, databases and other important files have been encrypted!

Lunnasviesti selittää mitä tietokoneellesi on tapahtunut ja antaa ohjeet tiedostojesi palauttamiseen. Lyhyesti sanottuna, tämä virus pyytää lataamaan Tor selaimen jotta pääset verkkoo nimettömästi lunnaan maksamiseksi. Se pyytää 1.25 BitCoinia, joka on noin $512. Se uhkaa myös lunnaan tuplaamista jos et maksa sitä seitsemässä päivässä. Jos uhri maksaa lunnaan niin tämä lunnasohjelma antaa linkin josta voit ladata salauksen poistotyökalun. Tiedostojen salauksen poistaminen on valitettavasti mahdotonta ilmaiseksi. Cerber virusCerber virus

Onko mahdollista poistaa tiedostojen salaus maksamatta lunnaita?

On valitettavasti mahdotonta poistaa tiedostojen salaus ilman lunnaan maksamista. Me emme kuitenkaan suosittele sen maksamista koska se vain rohkaisee verkkorikollisia jatkamaan petollista toimintaansa ja luomaan enemmän tietokonevirulsia. Pidä tämän lisäksi mielessä, että EI OLE takeita, että verkkorikolliset auttaisivat sinua palauttamaan tiedostosi.

Voit palauttaa tiedostosi lataamalla ne varmuuskopio laitteelta. Me todella suosittelemme ETTET pidä varmuuskopioita online pilvissä, koska jotkut virukset pääsevät niihin käsiksi verkon kautta. Jos sinulla ei ole vaarmuuskopioita niin voit kokeillä näitä salauksen poistajia, Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities tai R-Studio. Pidä mielessäsi, että sinun pitää poistaa lunnasohjelma kokonaan ennen kuin koetat palauttaa tiedostosi. Voit poistaa sen haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego. Cerber virusCerber virus

Kuinka Cerber lunnasohjelma leviää?

Raporttien mukaan, Cerber haittaohjelma sallii muiden verkkorikollisten liittyä sen yhteistyöverkkoon ja antaa niiden levittää tätä virusta miten tahansa. Cerberin alkuperäiset kehittäjät ottavat osan voitoista ja sallivat yhteistyökumppanien pitää loput. Ole varuillasi sillä verkkorikolliset yleensä levittävät tätä virusta roskapostilla, älä siis avaa mitään epäilyttäviä sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä, erityisesti älä avaa mitään liitteitä jotka niiden mukana tulevat. Pysy myös erossa epäluotettavista lataussivuista koska voit ladata saastuneen tiedoston jossa voi olla vaarallinen virus liitteenä. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa myös välttää vaarallisia sivustoja.

Cerber virus

Kuinka poistaa Cerber virus?

Ei ole mitään epäilystä, että Cerber lunnasohjelma on yksi vaarallisimmista viruksista nykyisin. Tietokoneasiantuntijat kehittävät yhä salauksen poistajaa jolla Cerber uhrit voivat poistaa salauksen, tämän artikkelin kirjoitushetkellä ei ole keinoa poistaa salausta ilman lunnaan maksamista. Jos et kuitenkaan halua maksaa niin me suosittelemme poistamaan Cerber viruksen niin pian kuin mahdollista.

Se on vaarallinen ja hyvin rakennettu tietokoneuhka. Siksi turvallisuusasiantuntijat suosittelevat käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa sen poistamiseksi. Jos kuitenkin haluat poistaa tämän viruksen manuaalisesti, ole hyvä ja seuraa Cerber viruksen manuaalista poisto-ohjetta joka on alla:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Cerber virus kuvankaappaus
Cerber virus kuvankaappausCerber virus kuvankaappausCerber virus kuvankaappaus
Cerber virus kuvankaappaus

Manuaalinen Cerber viruksen Poisto-ohje:

Poista Cerber käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cerber

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cerber poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cerber käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cerber pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Cerber on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cerber ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cerber-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Cerber virus