Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Princess Locker virus (päivitetty tammi 2021) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Princess Locker lunnasohjelma kopioi Cerber tekniikoita

Princess Locker virus on jälleen yksi tiedostoja salaava lunnasohjelma. Tässä viruksessa ei ole mitään hienoa, se toimii kuten mikä tahansa vaarallinen tietokone virus ja yllättäen, jotka yksityiskohdat muistuttavat meitä Cerber lunnasohjelmasta. Se on antanut meille idean, että Princess Locker virus on Cerber viruksen pikkusisko, se ei kuitenkaan ole yhtään harmittomampi kuin sen isoveli. Kun se on saastuttanut järjestelmän, Princess Locker lunnasohjelma alkaa salaamaan kaikki uhrin tiedostot AES salauksella. Kun tiedostot on salattu niin tiedostot ovat hyödyttömiä ja ainoa tapa niiden palauttamiseen on saada ainutlaatuinen salauksen poistoavain. Virus luo ainutlaatuisen tiedosto päätteen jokaiselle uhrille ja lisää sen jokaiseen salattuun tiedostoon. Kun kaikki tiedostot on salattu niin lunnasohjelma luo ja tallentaa lunnasviestit kahdessa eri formaatissa:

 • !_HOW_TO_RESTORE_[the unique file extension].TXT;
 • !_HOW_TO_RESTORE_[the unique file extension].HTML.

Kun avattu niin nämä tiedostot tervehtivät uhria suurella viestillä: Tiedostosi on salattu! Tässä viestissä on seuraavat tiedot, uhrin tunnus, ainutkertainen tiedosto pääte jokaisessa salatussa tiedostossa ja selvitys miten voit poistaa tiedostojen salauksen. Virus tarjoaa perinteiset lunnasohjelma ohjeet, uhrin pitää asentaa Tor selain ja mennä määrätylle .onion sivulle, joka tunnetaan ”maksusivuna”. Tässä kohtaa asiat alkavat epäilyttämään. Maksusivu vaikuttaa olevan kopio Cerber viruksen maksusivusta, siinä on vain ”Princess” logo. Aivan kuten Cerber, se antaa 12 eri kieltä josta voit valita, pyytää antamaan uhrin tunnuksen jotta hän pääsee maksusivulle ja antaa sitten seuraavat tiedot:

Your files are encrypted!

It means that your files have been transformed on a structural level and became inaccessible. In order to be able to access them again, you have to transform them back to the original state. This can be done only with the help of special software – «Princess Decryptor» which can be purchased only on this website. Each copy of «Princess Decryptor» works individually for each pair ID + Extension. Therefore, you have to purchase your own one as any other user whose files have also been encrypted. We accept only Bitcoin.

Virus pyytää todella suurta rahasummaa – 3 Bitcoinia. Tämä summa on noin 1812 USD. Virus ei anna uhrin säästää rahoja, lunnaat tulee maksaa määrätyn ajan kuluessa, muuten salauksen poistajan hinta tuplaantuu. Princess Locker haluaa todistaa, että sen aikomukset ovat oikeat, joten se antaa uhrin kokeilla salauksen poistajaa lataamalla yhden salatun tiedoston. Sivusto poistaa salauksen ja antaa uhrille terveen tiedoston. Jos Princess Locker haittaohjelma on salannut sinun tiedostosi niin älä hukkaa rahaa lunnaiden maksamiseen. Tämä vain lisää rikollisten intoa ja antaa heidän jatkaa aktiviteettejaan. Tämän lisäksi, haittaohjelma tutkijat tekevät töitä voittaakseen tämän viruksen ja luodakseen salauksen poistajan pelastamaan uhrien tiedostot, ole siis kärsivällinen. Tällä välin, poista Princess Locker virus tehokkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego. Yksityiskohtaiset Princess Locker poisto-ohjeet ovat tämän artikkelin alla.

Image showing Princess Locker payment site

Kuinka Princess Locker virus leviää?

Aivan kuten Cerber tai mikä tahansa lunnasohjelma, Princess Locker viruksen uskotaan leviävän sähköpostin, haittamainosten ja exploit kittien avulla. Virus voi pudottaa haittakuormansa järjestelmään kun uhri avaa vaarallisen sähköpostiliitteen. Ole varuillasi sillä vaaralliset liitteet on tehty turvallisen näköiseksi, rikolliset nimeävät tiedostot, kute “invoice (lasku),” “speeding_ticket (ylinopeus sakko,” “test_results (koe tulos)” tai vastaava. Paras tapa estää lunnasohjelman hyökkäys on välttää epäilyttäviä sähköposteja tuntemattomilta henkilöiltä. Toinen tapa haittaohjelman lataamiseen on tekaistujen mainosten huoleton klikkaaminen ja kyseenalaisten sivujen selaaminen. Varo vaarallisia uudelleenohjauksia, jotka voivat heittää sinut vaarallisille sivuille joissa on exploit kittejä! Me kuitenkin ymmärrämme, että jopa kaikkein huolellisimmat käyttäjät voivat langeta verkkorikollisten ilkeisiin tekniikoihin. Kaikkein turvallisin tapa suojata tietokoneesi haittaohjelmilta on asentaa luotettava haittaohjelman poistaja.

Kuinka poistaa Princess Locker virus?

Princess Locker virus on todella vaarallinen tietokone tartunta, älä siis koeta poistaa sitä manuaalisesti. Me suosittelemme käynnistämään tehokkaan haittaohjelman poistajan ja antaa sen etsiä ja poistaa tämän viruksen tiedostot. Kun Princess Locker poisto on valmis niin etsi tiedostojen palautusohjeet alta. Vaikka ilmaista salauksen poistajaa ei ole niin nämä vihjeet voivat auttaa sinua palauttamaan ainakin osan tiedostoistasi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Princess Locker lunnasohjelma virus kuvankaappaus
Princess Locker lunnasohjelma virus kuvankaappaus

Manuaalinen Princess Locker viruksen Poisto-ohje:

Poista Princess Locker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Princess Locker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Princess Locker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Princess Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Princess Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Princess Locker on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Princess Locker tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Ole hyvä ja älä maksa lunnaita. Rikollisten tarjoamat salauksen poistot ovat todella kalliita ja niiden toimivuudesta ei ole mitään takuita. Tämän lisäksi, rikolliset voivat lähettää sinulle toisen vaarallisen ohjelman niin sanotun salauksen poistajan mukana. 

Jos tiedostosi ovat joutuneet Princess Locker salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Poista tiedostojen salaus Data Recovery Pro ohjelmalla

Voit koettaa palauttaa tiedostot, jotka Princess Locker lunnasohjelma salasi Data Recovery Pro ohjelmalla. Ohjeet tämän työkalun käyttöön ovat alla

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Princess Locker lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Princess Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-princess-locker-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Princess Locker ransomware virus