Vakavuus luokka:  
  (97/100)

GC47 lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Voiko GC47 lunnasohjelma olla sukua Cerber virukselle?

Juuri löydetty GC47 lunnasohjelma virus voi olla sukua pahamaineiselle Cerber lunnasohjelmalle. Tämä tiedostoja salaava virus lisää .cerber3 tai .Fuck_You tiedosto päätteen salattuihin tiedostoihin. Jälkimmäisen tiedosto päätteen takia, virus tunnetaan myös nimellä .Fuck_You File virus. Vaikuttaa siltä, että virus on vielä kehitysvaiheessa mutta me voimme jo keskustella siitä mitä online yhteisl voi odottaa tältä verkkouhalta. GC47 virus perustuu HiddenTear/EDA2 avoimen lähdekoodin projektiin. Koneelle tunkeutumisen jälkeen, virus voi tehdä merkintöjä Windows Rekisteriin, jotka sallivat viruksen käynnistämisen aina kun käyttäjä käynnistää tietokoneen. Sitten se alkaa tarkistamaan järjestelmää etsien kohdetiedostoja. Haittaohjelma salaa tiedostot AES salauksella. Tämä salaus ei valitettavasti ole helposti purettavissa. Siksi GC47 poisto ei auta palauttamaan tiedostoja. Uhrien pitää saada salauksen poistoavain, jotta he saavat takaisin tärkeät dokumentit, tunteelliset kuvat, ääni tai video kokoelmansa ja muut tiedostot. Alla on koko lista kohdetiedostoista:

.txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .pdf, .pps, .ppt, .pptx, .odt, .gif, .jpg, .png, .db, .csv, .sql, .mdb.sln.php, .asp, .aspx, .html, .xml, .psd, .frm, .myd, .myi, .dbf, .mp3, .mp4, .avi, .mov, .mpg, .rm, .wmv, .m4a, .mpa, .wav, .sav, .gam, .log, .ged, .msg, .myo, .tax, .ynab, .ifx, .ofx, .qfx, .qif, .qdf, .tax2013, .tax2014, .tax2015, .box, .ncf, .nsf, .ntf, .lwp.

Kun tiedostojen salaus on loppu, GC47 lunnasohjelma pudottaa lunnasviestin nimeltä READ_IT.txt. Lunnasviesti on lyhyt ja se ei anna uhreille tietoa mitä heidän tiedostoilleen on tapahtunut. Lunnasohjelman kirjoittajat ovat kiinnostuneet vain tiedoista, jotka ovat heille tärkeitä. Hakkerit pyytävät siirtämään vain 50 USD Bitcoineina annettuun Bitcoin osoitteeseen. Vaikka lunnaat eivät ole suuret, niin me emme suosittele niiden maksamista. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin tiedostojen palauttamisen mahdollisuudet eivät ole suuret, koska GC47 virusvoi poistaa Varjokopiot, jotka ovat tärkeitä tiedostojen palautuksessa. Lunnaiden maksaminen ei aina pääty sinun haluamalla tavalla. Et voi koskaan olla varma aikovatko hakkerit antaa sinulle työkalun tiedostojen salauksen purkamiseen. Me emme suosittele käyttämään rahaa ja motivoimaan hakkereita kehittämään suurempia projekteja tulevaisuudessa. On parasta poistaa GC47 tietokoneelta ja käyttää 50 dollaria varmuuskopiointiin tai kunnolliseen antivirus ohjelmaan, joka on hyvä suoja verkkouhkia vastaan tulevaisuudessa. Viruksen poistoon, me suosittelemme asentamaan Reimage ohjelman ja tarkistamaan järjestelmän. Voit kuitenkin löytää yksityiskohtaiset haittaohjelman poisto-ohjeet artikkelin alta.

Kuinka voit saada tiedostoja salaavan viruksen?

Tarkka tapa jolla GC47 haittaohjelma leviää, on yhä tuntematon. Viruksen lastia voidaan levittää vaarallisilla sähköpostin liitteillä, tekaistuilla ohjelman päivityksillä tai latauksilla, saastuneilla linkeillä, haittamainoksilla, sosiaalisen median kautta tai tiedostonjako sivuilta, jne. Verkkorikolliset käyttävät erilaisia tapoja laukaistakseen onnistuneita hyökkäyksiä ja kaappauksia. Jos et siis halua joutua GC47 lunnasohjelman tai muun tiedostoja salaavat viruksen uhriksi, niin sinun kannattaa olla varovainen, kun selaat nettiä. Vältä klikkaamasta epäilyttäviä linkkejä ja mainoksia, älä selaa vaarallisilla sivuilla ja valitse aina luotettava lähde ohjelmien lataamiseen ja asennukseen. Tämän lisäksi, pidä aina mielessäsi, että haittaohjelma voi ilmaantua sähköpostiisi laillisena viestinä ja turvallisen näköisenä dokumenttina. Ole siis tarkkana!

Kuinka käsitellä GC47 lunnasohjelma virusta?

Hyökkäyksen jälkeen, sinun pitää keskittyä GC47 poistoon. Me suosittelemme käyttämään tehokasta ja ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Nämä ohjelmat voivat löytää ja poistaa kaikki vaaralliset tiedostot ja ohjelmat laitteelta. Voit tietenkin valita myös jonkin toisen ohjelman. Muista aina valita luotettava ohjelma! Tämän kaiken lisäksi, jos et voi asentaa ohjelmaa tai suorittaa täyttä järjestelmän tarkistusta, sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan. Alla on ohjeet sen tekemisen. Kun olet Vikasietotilassa, sinun kannattaa koettaa asentaa tai käynnistää turvatyökalu uudelleen ja antaa sen poistaa GC47 järjestelmästäsi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen GC47 viruksen Poisto-ohje:

Poista GC47 käyttäen Safe Mode with Networking

Käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan voidaksesi asentaa tai käynnistää haittaohjelman poistajan. Kun Vikasietotilassa, suorita järjestelmän tarkistus useaan kertaan, jotta voit olla varma, että GC47 lunnasohjelma on poistettu kokonaan.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto GC47

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita GC47 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista GC47 käyttäen System Restore

Järjestelmän Palautus voi myös auttaa sinua ottamaan viruksen pois käytöstä ja voit asentaa haittaohjelman poistajan. Seuraa näitä askeleita, asenna valitsemasi ohjelma ja tarkista järjestelmä useaan kertaan.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen GC47 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että GC47 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan GC47 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet GC47 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Käytä Data Recovery Pro ohjelmaa pelastaaksesi tiedostot, jotka GC47 virus on salannut

Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, Data Recovery Pro voi olla ainoa mahdollisuutesi palauttaa tiedostosi. Työkalu luotiin palauttamaan saastuneita, poistettuja ja salattuja tiedostoja. Vaikka me emme voi taata, että se pelastaa kaikki tiedostosi. Se ei ole erityinen salauksen poistaja GC47 lunnasohjelma virukselle.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka GC47 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä hyväksesi Windows Previous Versions ominaisuutta palauttaaksesi tiedostot, jotka GC47 lunnasohjelma on salannut

Jos Järjestelmän Palautus ominaisuus on ollut käytössä ennen lunnasohjelman hyökkäystä, niin ole hyvä ja seuraa alla olevia askeleita palauttaaksesi yksittäisiä tiedostoja. Tämä tapa antaa matkustaa taakse tietokoneen ajassa ja palauttaa aikaisemmin tallennetut kopiot salatuista tiedostoista.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

GC47 salauksen poistaja

Me olemme pahoillamme, mutta virallista GC47 lunnasohjelma viruksen salauksen poisto-ohjelmaa ei vielä ole julkaistu.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi GC47 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-gc47-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä