Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Locky virus (Poisto-ohjeet) - elo 2017 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Kuinka Locky virus löytää tiensä haavoittuvaiseen PC:hen?

Locky ransomware

Locky on lunnasohjelma jota levitetään haitallisena Word dokumenttinä roskaposteissa. Sähköpostit jotka tuovat Locky lunnasohjelman yleensä teeskentelevät toimittavansa laskua. Tämä haitallinen Word dokumentti voi välittömästi aloittaa haitallisen salausprosessin jos Word makrot ovat sallittu. Jos ei niin Word teksti ilmaantuu saastuneena tiedostona ja tämän saastuneen dokumentin ylärivi sanoo, “Enable macro if the data encoding is incorrect.” Sinun EI kannata tehdä niin kuin se pyytää!

Valitettavaa on, että jos tietokoneen käyttäjä koettaa purkaa näitä epäilyttäviä saastuneita rivejä niin hän voi käynnistää makrot. Tämän tuloksena haitallinen koodi joka on Word dokumentissa aktivoituu ja asentaa Locky lunnasohjelman käyttäjän tietokoneelle.

Locky ransomwareLocky lunnasohjelma

Mitä Locky lunnasohjelma tekee?

Kuten voit nähdä, tämä virus on nimeltään ‘Locky,’ joka itseasiassa paljastaa sen tarkoituksen. Tämä lunnasohjelma lukitsee käyttäjän tiedostot saastuneella tietokoneella, eikä anna vaihtoehtoa niiden palauttamiseen ellei käyttäjällä ole salauksen poistoavainta tai varmuuskopioita ulkoisella kovalevyllä.

Ollaksemme hieman tarkempia, Locky virus käynnistää prosesseja jotka skannaavat tietokonettasi ja löytävät audio, dokumentti, video, kuva, arkisto ja muut tiedostot. Tämän lisäksi Locky voi tarkistaa ulkoiset laitteet jotka on kytketty tietokoneeseen tai lähiverkkoon. Kun se löytää nämä tiedostot niin se salaa ne käyttäen AES salausalgorytmiä. Virus poistaa myös varjokopiot (Volume Snapshot Service tiedostot) joita voitaisiin käyttää salattujen tiedostojen palauttamiseen.

Kun Locky saa likaiset toimensa valmiiksi, se jättää lunnasviestin (_Locky_recover_instructions.txt) kaikkiin kansioihin joissa on salattuja tiedostoja. Se muuttaa myös työpöydän taustakuvan kuvaksi joka kertoo samaa mitä lunnasviesti. Se määrää käyttämään TOR anonyymiä verkkoa ja maksamaa lunnaan joka on noin 0,5-1 Bitcoinia ($209-$419) verkkorikollisille saadakseen salauksen poistoavaimen, sen pitäisi auttaa sinua poistamaan tiedostojen salauksen.

Mitä tehdä jos Locky hyökkää tietokoneellesi?

Kun puhutaan lunnasohjelmista niin on aina parempi turvata itsesi ennen kuin se osuu sinun kohdalle. Ei ole mitään väliä vaikka olisit kuinka tarkka ja varovainen tietokoneen käyttäjä niin verkkorikolliset voivat silti pettää sinut, koska heillä on tapana levittää haittaohjelmia Troijalaisina hevosina. Toisin sanoen, haittaohjelma tulee turvallisen näköisenä tiedostona joka on saastunut.

Me suosittelemme luomaan säännöllisiä varmuuskopioita tiedostoistasi ja varastoimaan ne ulkoiselle kovalevylle. Locky on valitettavati katastrofaalinen virus, se voi lukita henkilökohtaiset tiedostosi lopullisesti ja ainoa 100% tapa tiedostojen palauttamiseen on niiden siirto ulkoiselle kovalevylle. Sinun pitää kuitenkin poistaa Locky lunnasohjelma kokonaan ennen kuin teet sen, koska, kuten sanoimme, se voi salata tiedostot jotka ovat ulkoisilla kovalevyillä jotka on kytketty.

Jos sinulla ei ole tiedostojen kopioita ulkoisella kovalevyllä niin sinulla on kolme vaihtoehtoa:

 1. Voit koettaa yhtä näistä työkaluista (ne voivat auttaa sinua poistamaan salauksen ainakin joistain tiedostoista): Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec tai R-Studio;
 2. Voit odottaa kunnes joku luo Locky salauksen poistotyökalun (tämä voi kestää kauan);
 3. Viimeisin keino on lunnaan maksaminen, me EMME suosittele sen tekemistä. Ei ole yllättävää ETTEI ole mitään takuuta, että verkkorikolliset antaisivat salauksen poistoavaimen sinulle. Tämän lisäksi, haluatko todella tukea verkkorikollisia tällä tavalla?

Poistaaksesi Locky viruksen, me suosittelemme käyttämään yhtä seuraavista haittaohjelman poistajista: Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner. Nämä ammattilaisten haittaohjelman poistajat voivat poistaa Locke viruksen lopullisesti. HUOMIO: Haittaohjelman poistajat EIVÄT poista tiedostojen salausta. 

Locky poisto-ohjeet.

Ennen kuin koetat poistaa Locky lunnasohjelman niin lue tämän kappaleen tiedot. Ensimmäiseksi ota huomioon, että Locky on todella vaarallinen ja hyvin rakennettu virus, joka levittää haitallisia komponenttejaan kaikkialle tietokoneella. ON TODELLA tärkeää poistaa kaikki Locke virukselle kuuluvat tiedostot.

Muussa tapauksessa sen jäämät lisäävät tietokoneesi haavoittuvaisuutta muille tietokone uhille. Sinun kannattaa valita manuaalinen poistotapa VAIN jos olet kokenut tietokoneen käyttäjä. Muussa tapauksessa me todella suosittelemme valitsemaan automaattisen poistotavan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Locky viruksen Poisto-ohje:

Poista Locky käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Locky

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Locky poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Locky käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Locky pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Locky on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Locky ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-locky-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Locky ransomware