Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Zepto virus (Päivitetty Ohje) - 2017 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - -   zepto ransomware | Tyyppi: Lunnasohjelma

Zepto virus on uusi versio Locky lunnasohjelmasta

Zepto virus

Zepto ransomware on uusi Locky virus, ja veli juuri julkaistulle Bart haittaohjelmalle. Zepto salaa tiedostot RSA-2048 ja AES-128 algorytmeillä, lukiten ne ja salauksen jälkeen se muuttaa työpöydän taustakuvaksi kuvan joka kertoo viruksesta ja mitä järjestelmälle on tehty.

Salausprosessin aikana virus korvaa salattujen tiedostojen tiedostonimet pitkillä koodeilla, se alkaa uhrin ID numerolla ja päättyy satunnaiseen lukuun ja .zepto tiedosto päätteeseen. Esimerkiksi uhrin ID on A4E2H02F74165D00, sitten salattu tiedosto nimetään A4E2H02F-7416-5D00-[4 satunnaista merkkiä]-[12 satunnaista merkkiä].zepto.

Aivan kuten muut lunnaita vaativat virukset, tämä virus jättää lunnasviestejä _[2 merkkiä]_HELP_instructions.html and _[2 merkkiä]_HELP_instructions.txt useisiin kansioihin, jotka pitävät tietoa salausprosessista. Se kertoo, että ei ole muuta tapaa poistaa salausta kuin maksaa lunnaat ja saada yksityinen avain ja salauksen poisto-ohjelma. Sen jälkeen saat ohjeet kuinka päästä Zepto maksusivulle, jonne päästään Tor selaimen kautta.

Me olemme saaneet selville, etä maksusivu mainostaa Locky salauksenpoistajaa, joka voidaan ostaa 4:llä Bitcoinilla (noin 2541 USD). Vaikuttaa siltä, että rikolliset ovat nostaneet lunnaitaan koska niin monet uhrit maksoivat lunnaat kun he löysivät Locky lunnasohjelman tietokoneeltaan.

Zepto virusZepto virus

Zepto on uusi virus, sille ei ole vastamyrkkyä. On myös epätodennäköistä, että haittaohjelma tutkijat löytävät Zepto salauksen poistotyökalun lähiaikoina koska sen kehittäjät ovat samat jotka loivat Locky lunnasohjelman. Tämä virus oli, ja on yhä, yksi tehokkaimmista lunnasohjelmista ja kaikki yritykset luoda salauksen poistotyökalu epäonnistuivat.

Vaikuttaa valitettavasti, että nämä verkkorikolliset tietävät mitä he tekevät ja he käyttävät ohjelmointitaitojaan hyväksi koska nämä vaaralliset ohjelmat ovat purkamattomia. Jos luet tätä artikkelia ja tietokoneesi ei ole vielä saastunut niin ole hyvä ja seuraa näitä sääntöjä jotta voit suojella tietokonettasi Zepto lunnasohjelman hyökkäykseltä:

 • Asenna haittaohjelman poistaja tietokoneella jotta voit suojella sitä vaarallisilta viruksilta;
 • Pidä ohjelmasi päivitettyinä. Meidän vihjeemme on käyttää automaattisia päivityksiä;
 • VARMUUSKOPIOI tiedostosi. Tämä on itseasiassa ainoa tapa suojata tiedostojasi salaukselta. Sinun pitää luoda kopiot ja tallentaa ne ulkoiselle kovalevylle ja irroittaa se tietokoneeltasi. Voit käyttää näitä varmuuskopioita jos tietokoneeseesi tarttuu lunnasohjelma;
 • Älä koskaan avaan epäilyttäviä sähköposteja tai niiden liitteitä! Verkkorikolliset levittävät tätä virusta lähettämällä kirjeitä tuhansiin sähköposteihin ja väittävät, että he lähettävät laskuja, puhelinlaskuja, sakkoja, CV:n tai vastaavia dokumentteja.

Kuinka tämä virus leviää?

Kuten me olemme jo maininneet, tämän viruksen kehittäjät luovat tekaistuja sähköposteja, koettavat tehdä niistä luotettavia ja lähettää virallisen näköisiä tiedostoja, yleensä Word dokumentteja Yleensä nämä rikolliset laittavat vaarallisen koodin Word tiedostoon, joka on nimetty laskuksi.

Tällainen vaarallinen koodi voidaan aktivoida Word Makro toiminnon kautta, varmista siis ettet tee tätä kun näet salatun tekstin Word dokumentin avaamisen jälkeen, jonka sait sähköpostissa. Rikolliset lähettävät myös JS tiedoston, joka voidaan aktivoida vain avaamalla ne.

Yleensä me suosittelemme ettet klikkaa tai avaa mitään materiaalia verkossa. Jos et ole varma, että se ei ole turvallinen. Verkkorikolliset käyttävät useita tekniikoita pettääkseen tietokoneen käyttäjiä ja voi olla vaikeaa pysyä ajan tasalla ja tietää kaikki tartuntalähteet.

Me neuvomme sinua suojelemaan tietokonettasi haittaohjelman poistajalla, varmuuskopioimaan tiedostosi ja pysymään erossa epäilyttävistä sähköposteista ja sivuista. Lisätietoa Zepto hyökkäyksen estämiseksi, lue tämä artikkeli: Locky viruksen estäminen: 5 vihjettä hallinnan ottamiseksi

Kuinka poistaa Zepto lunnasohjelma?

Zepto poisto on monimutkainen prosessi ja sinun EI kannata koettaa poistaa sen komponentteja itse.

Jopa kokeneet haittaohjelmatutkijat kohtaavat vaikeuksia kun he koettavat poistaa tämän haittaohjelman, joten me neuvomme käyttämään haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego joka on suunniteltu haittaohjelman poiston huippuammattilaisten toimesta poistamaan Zepto virus automaattisesti.

Ei ole mitään epäilystä, että tämä ilkeä tartunta koettaa estää tämän, seuraa siis näitä ohjelmia haittaohjelman poistajan käynnistämiseen:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Zepto virus kuvankaappaus
Zepto virus kuvankaappausZepto virus kuvankaappausZepto virus kuvankaappausZepto virus kuvankaappausZepto virus kuvankaappaus
Zepto virus kuvankaappaus

Manuaalinen Zepto viruksen Poisto-ohje:

Poista Zepto käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Zepto

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Zepto poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Zepto käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Zepto pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Zepto on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Zepto ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zepto-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Zepto virus