Poista Securesurfs.biz virus (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

Securesurfs.biz viruksen Poisto-ohje

Mikä on Securesurfs.biz virus?

Älä luota hakutuloksiin joita Securesurfs.biz toimittaa – ne voivat uudelleenohjata sinut hämärille sivuille

Securesurfs.biz virus

Securesurfs.biz selaimen kaappaaja on kyseenalainen tietokoneohjelma, joka muokkaa selaimen asetuksia ja tekee http://Securesurfs.biz/ sivusta ensisijaisen aloitussivun sekä ensisijaisen hakukoneen. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) on melkein samanlainen kuin Securesurf.biz, joka huomattiin jo vuonna 2016.

Molempien selaimen kaappaajien kehittäjä on Imali – N.I. Media Ltd., yritys, joka tunnetaan usean eri selaimen kaappaajan kehittäjänä, kuten Search.mystartabsearch.com tai Funtabcybersearch.com. Secure Surfs sivusto tarjoaa hakukoneen sekä kahdeksan pikakuvaketta sivuille, kuten Gmail, Twitter, Facebook, sekä muut. Kaikki tälle hakukoneelle annetut hakusanat lähetetään valitettavasta nova.rambler.ru hakukoneelle ja siksi käyttäjä saa Rambler/search tuloksia.

Tämä hakukone tunnetaan epäluotettavuudesta ja me olemme varmoja, että huomaat pian, kuinka monia mainoksia se näyttää. Sinun pitää rullata alas nähdäksesi oikeita hakutuloksia, vaikka et koskaan voi tietää mitä linkkejä myös niiden takana piilee. Pahimmassa tapauksessa voit päätyä vaaralliselle tai petolliselle sivulle täysin odottamatta.

Yleisesti ottaen, me emme suosittele käyttämään tätä hakukonetta, koska sitä käytetään työkaluna ohjaamaan liikennettä ennalta määrätyille sivuille sen sijaan, että se olisi hyödyllinen käyttäjälle. Tästä syystä sinun kannattaa poistaa Securesurfs.biz. Me olemme liittäneet ohjeet sen tekemiseen tämän artikkelin alle.

Toinen syy tämän kyseenalaisen ohjelman poistamiseen on se tosiasia, että se kerää joitain tietoja käyttäjien online aktiviteeteista, kuten hakusanat, URL osoitteet, klikkaukset sekä IP-osoitteen. Epäilyttävintä on se tosiasia, että tämän hakukoneen kehittäjät myöntävät jakavansa nämä tiedot kolmansien osapuolien kanssa, mutta varoittaa että jaon jälkeen, tiedot lankeavat kolmansien osapuolien yksityisyyden suoja piiriin.

Toisin sanoen, tietosi voivat helposti päätyä henkilöiden käsiin, jotka haluavat käyttää niitä ilkeisiin tarkoituksiin, etkä voi estää heitä tekemästä sitä. Tämän epäilyttävän ohjelman kehittäjät väittävät keräävänsä ei-henkilökohtaisia tietoja, kun käyttäjä antaa ne, mutta tällaisia henkilökohtaisia tietoja ei jaeta kolmansien osapuolien kanssa, ainakaan Imali Media yksityisyyden suojan mukaan.

Me emme kuitenkaan usko, että sinun kannattaa käyttää näin epämääräistä hakukonetta, joten me suosittelemme suorittamaa Securesurfs.biz poiston luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Securesurfs.biz kaappaajaSecuresurfs.biz virus korvaa ensisijaisen kotisivun osoitteen selaimen asetuksissa ja pakottaa käyttäjän suorittamaan verkkohaut tällä epäilyttävällä hakukoneella, joka näyttää nova.rambler.ru tuloksia.

Tietokoneen pitäminen puhtaana potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista

On helppoa estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsy tietokoneen järjestelmään; useat tietokoneen käyttäjät eivät kuitenkaan tiedä keinoja niiden välttämiseen. Suurin osa ihmisistä, jotka ovat joutuneet selaimen kaappaajan uhriksi, eivät kiinnitä huomiota ohjelmien asennuksen asetuksiin. Vayarasa.in tiimin tutkijat näyttävät, että tämä kaappaaja on saastuttanut useita Intialaisia tietokoneen käyttäjiä.

Totuus on yksinkertainen, melkein jokainen ilmaisohjelma ehdottaa muutaman ilmaisen liitännäisen asennusta itsensä rinnalla saadakseen maksu-asennuksesta tuloja. Jos et halua asentaa kyseenalaisia lisäosia, sinun pitää muokata asennusohjelman asetuksia. Sinun pitää vaihtaa Pika/Perusasennuksesta aina Kustomoituun/Edistyneeseen ja poistaa ruksi jokaisesta ehdotetusta ohjelmasta.

Poista Securesurfs.biz selaimiltasi

Jos inhoat ärsyttäviä selaimen uudelleenohjauksia ja et halua saada valtavaa määrää mainoksia, sinun kannattaa poistaa Securesurfs.biz virus heti. Se auttaa sinua suojelemaan myös nettiselaamistasi. Tämän lisäksi, sinua ei enää seurata tämän kyseenalaisen sovelluksen toimesta.

Se ei onneksi ole aikaa vievä tehtävä, koska meidän asiantuntijamme ovat valmistelleet kattavat Securesurfs.biz poisto-ohjeet sinulle. Jos et halua suorittaa vakoiluohjelman poistoa manuaalisesti, voit käyttää FortectIntego tai vastaavaa ohjelmaa poistamaan tämän virtuaalisen loisen.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Securesurfs.biz viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa joitain ohjelmia tietokoneeltasi. Tämä on helppo osa; sinun pitää vain avata Ohjauspaneelit, mene Ohjelmat ja Ominaisuudet osioon, ja poista epäilyttävän näköiset ohjelmat.

Sitten sinun pitää korjata saastuneet selaimen pikakuvakkeet, joka on hieman monimutkaisempi toimenpide. Jos et kuitenkaan kiirehdi, niin voit poistaa Securesurfs uudelleenohjausviruksen helposti.

Poistaaksesi Securesurfs.biz virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Securesurfs.biz virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Securesurfs.biz Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Securesurfs.biz tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista tuntemattomat laajennukset Firefox selaimelta:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Securesurfs.biz virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Securesurfs.biz virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Securesurfs.biz virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Lopeta Securesurfs laajennus, joka on asennettu Chrome selaimeen:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Securesurfs.biz virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Securesurfs.biz rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä