Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Securesurfs.biz virus (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Älä luota hakutuloksiin joita Securesurfs.biz toimittaa – ne voivat uudelleenohjata sinut hämärille sivuille

Securesurfs.biz virus

Securesurfs.biz selaimen kaappaaja on kyseenalainen tietokoneohjelma, joka muokkaa selaimen asetuksia ja tekee http://Securesurfs.biz/ sivusta ensisijaisen aloitussivun sekä ensisijaisen hakukoneen. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) on melkein samanlainen kuin Securesurf.biz, joka huomattiin jo vuonna 2016.

Molempien selaimen kaappaajien kehittäjä on Imali – N.I. Media Ltd., yritys, joka tunnetaan usean eri selaimen kaappaajan kehittäjänä, kuten Search.mystartabsearch.com tai Funtabcybersearch.com. Secure Surfs sivusto tarjoaa hakukoneen sekä kahdeksan pikakuvaketta sivuille, kuten Gmail, Twitter, Facebook, sekä muut. Kaikki tälle hakukoneelle annetut hakusanat lähetetään valitettavasta nova.rambler.ru hakukoneelle ja siksi käyttäjä saa Rambler/search tuloksia.

Tämä hakukone tunnetaan epäluotettavuudesta ja me olemme varmoja, että huomaat pian, kuinka monia mainoksia se näyttää. Sinun pitää rullata alas nähdäksesi oikeita hakutuloksia, vaikka et koskaan voi tietää mitä linkkejä myös niiden takana piilee. Pahimmassa tapauksessa voit päätyä vaaralliselle tai petolliselle sivulle täysin odottamatta.

Yleisesti ottaen, me emme suosittele käyttämään tätä hakukonetta, koska sitä käytetään työkaluna ohjaamaan liikennettä ennalta määrätyille sivuille sen sijaan, että se olisi hyödyllinen käyttäjälle. Tästä syystä sinun kannattaa poistaa Securesurfs.biz. Me olemme liittäneet ohjeet sen tekemiseen tämän artikkelin alle.

Toinen syy tämän kyseenalaisen ohjelman poistamiseen on se tosiasia, että se kerää joitain tietoja käyttäjien online aktiviteeteista, kuten hakusanat, URL osoitteet, klikkaukset sekä IP-osoitteen. Epäilyttävintä on se tosiasia, että tämän hakukoneen kehittäjät myöntävät jakavansa nämä tiedot kolmansien osapuolien kanssa, mutta varoittaa että jaon jälkeen, tiedot lankeavat kolmansien osapuolien yksityisyyden suoja piiriin.

Toisin sanoen, tietosi voivat helposti päätyä henkilöiden käsiin, jotka haluavat käyttää niitä ilkeisiin tarkoituksiin, etkä voi estää heitä tekemästä sitä. Tämän epäilyttävän ohjelman kehittäjät väittävät keräävänsä ei-henkilökohtaisia tietoja, kun käyttäjä antaa ne, mutta tällaisia henkilökohtaisia tietoja ei jaeta kolmansien osapuolien kanssa, ainakaan Imali Media yksityisyyden suojan mukaan.

Me emme kuitenkaan usko, että sinun kannattaa käyttää näin epämääräistä hakukonetta, joten me suosittelemme suorittamaa Securesurfs.biz poiston luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

Securesurfs.biz kaappaajaSecuresurfs.biz virus korvaa ensisijaisen kotisivun osoitteen selaimen asetuksissa ja pakottaa käyttäjän suorittamaan verkkohaut tällä epäilyttävällä hakukoneella, joka näyttää nova.rambler.ru tuloksia.

Tietokoneen pitäminen puhtaana potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista

On helppoa estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsy tietokoneen järjestelmään; useat tietokoneen käyttäjät eivät kuitenkaan tiedä keinoja niiden välttämiseen. Suurin osa ihmisistä, jotka ovat joutuneet selaimen kaappaajan uhriksi, eivät kiinnitä huomiota ohjelmien asennuksen asetuksiin. Vayarasa.in tiimin tutkijat näyttävät, että tämä kaappaaja on saastuttanut useita Intialaisia tietokoneen käyttäjiä. 

Totuus on yksinkertainen, melkein jokainen ilmaisohjelma ehdottaa muutaman ilmaisen liitännäisen asennusta itsensä rinnalla saadakseen maksu-asennuksesta tuloja. Jos et halua asentaa kyseenalaisia lisäosia, sinun pitää muokata asennusohjelman asetuksia. Sinun pitää vaihtaa Pika/Perusasennuksesta aina Kustomoituun/Edistyneeseen ja poistaa ruksi jokaisesta ehdotetusta ohjelmasta.

Poista Securesurfs.biz selaimiltasi

Jos inhoat ärsyttäviä selaimen uudelleenohjauksia ja et halua saada valtavaa määrää mainoksia, sinun kannattaa poistaa Securesurfs.biz virus heti. Se auttaa sinua suojelemaan myös nettiselaamistasi. Tämän lisäksi, sinua ei enää seurata tämän kyseenalaisen sovelluksen toimesta.

Se ei onneksi ole aikaa vievä tehtävä, koska meidän asiantuntijamme ovat valmistelleet kattavat Securesurfs.biz poisto-ohjeet sinulle. Jos et halua suorittaa vakoiluohjelman poistoa manuaalisesti, voit käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego tai vastaavaa ohjelmaa poistamaan tämän virtuaalisen loisen.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Securesurfs.biz viruksen Poisto-ohje:

Poista Securesurfs.biz Windows järjestelmistä

Ensimmäiseksi, sinun pitää poistaa joitain ohjelmia tietokoneeltasi. Tämä on helppo osa; sinun pitää vain avata Ohjauspaneelit, mene Ohjelmat ja Ominaisuudet osioon, ja poista epäilyttävän näköiset ohjelmat.

Sitten sinun pitää korjata saastuneet selaimen pikakuvakkeet, joka on hieman monimutkaisempi toimenpide. Jos et kuitenkaan kiirehdi, niin voit poistaa Securesurfs uudelleenohjausviruksen helposti.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Securesurfs.biz sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Securesurfs.biz tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Securesurfs.biz selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Securesurfs.biz Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Securesurfs.biz tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Securesurfs.biz Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Securesurfs.biz sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Securesurfs.biz poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Securesurfs.biz virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Securesurfs.biz pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Securesurfs.biz Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista tuntemattomat laajennukset Firefox selaimelta:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Securesurfs.biz sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Securesurfs.biz poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Securesurfs.biz Google Chrome selaimelta

Lopeta Securesurfs laajennus, joka on asennettu Chrome selaimeen:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Securesurfs.biz sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Securesurfs.biz poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Securesurfs.biz Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Securesurfs.biz tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Securesurfs.biz on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Securesurfs.biz poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-securesurfs-biz-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Securesurfs.biz virus