Poista Nova.Rambler.ru virus (Poisto-opas) - loka 2017 päivitys

Nova.Rambler.ru viruksen Poisto-ohje

Mikä on Nova.Rambler.ru?

Nova.Rambler.ru on Venäläinen selaimen kaappaaja

Rambler

Nova.Rambler.ru virus (tunnetaan myös nimellä Rambler Search) on selaimen kaappaaja, joka koettaa näyttää luotettavalta hakukoneelta, joka on täynnä erilaisia toimintoja. Voit löytää Pelejä, Uutisia, Horoskooppeja ja vastaavia osioita sen pääsivulta. Älä kuitenkaan lankea sen kauniiseen suunnitteluun ja upeisiin kuviin, koska sen on jo raportoitu aiheuttavan ei toivottuja uudelleenohjauksia hxxps://r0.ru sivulla, ärsyttäviä pop-up mainoksia ja vastaavia ongelmia.

Rambler Search voi kaapata kaikki selaimesi, mukaan lukien Google Chrome, Mozilla Firefox ja muut tunnetut selaimet. Sitten se aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia sen yhteistyökumppanien sivuille, vain parantaakseen niiden kävijämääriä. Tämän lisäksi, tämä epäilyttävä hakukone voi seurata käyttäjiään ja kerätä ei henkilökohtaisia tietoja heidän selkänsä takana.

Jos et ole koskaan miettinyt vaaroja, jotka liittyvät tällaiseen aktiviteettiin, niin sinun tulee tietää, että tietokoneesi IP-osoite, käyttäjänimesi ja vastaavat tiedot voidaan myydä kyseenalaisille kolmansille osapuolille. Voit kuitenkin estää tällaiset aktiviteetit suorittamalla Nova.Rambler.ru poiston Chrome ja muilta nettiselaimilta.

Kuten me olemme jo maininneet, uudelleenohjaukset tälle sivulle ja vastaavat ei toivotut aktiviteetit suoritetaan luomaan liikennettä määrätyille sivuille. Tällainen aktiviteetti on laitonta, erityisesti kun palkkaat hämäriä mainostajia. Pidä aina mielessäsi, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi näyttää sinulle mitä se haluaa. Toisin sanoen, se voi näyttää sinulle sponsoroituja hakutuloksia normaalien seassa.

Tämän lisäksi, Rambler virus voi täyttää ne harhaanjohtavilla mainoksilla ja tekaistuilla hälytyksillä, jotka kertovat ohjelmien päivityksen tarpeesta. Pidä aina mielessäsi, että tällaisia ”tarjouksia” kannattaa välttää, sillä niistä useimpia käytetään promotoimaan haittaohjelmia. IT-asiantuntijat ovat myös varmoja, että tällaisten kaappaajien levitys suoritetaan laittomilla toimilla. Jos löysit tämän hakukoneen selaimeltasi, niin sinulla on ”kaappaaja” ongelma.

Vaikka tämän sivun kuvat näyttävät houkuttelevilta ja virkistäviltä, niin me suosittelemme, että poistat Nova.Rambler.ru kaappaajan. Voit tehdä sen FortectIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla vakoiluohjelman poistajalla, kun olet asentanut ja päivittänyt sen viimeisimpään versioon.

Nova.Rambler ulkonäköNova.Rambler.ru pääkuva kiinnittää sen mahdollisten uhrien huomion upeilla kuvilla

Ennen kuin kiirehdit asettamaan tämän sivuston ensisijaiseksi, sinun kannattaa tutustua Nova.Rambler.ru Yksityisyyden Suojaan. On tullut jo tavaksi jättää tämä yksityiskohtainen ja kyllästyttävä teksti huomiotta. Tästä huolimatta, Yksityisyyden Suoja, Loppukäyttäjän Lisenssisopimus ja muut vastaavat tiedot ovat todella tärkeitä, koska ne paljastavat kannattaako ohjelmaa käyttää vai ei.

Kaikkein tärkein asia on, että Rambler Search paljastaa sponsoroidun materiaalin ja muut sivuston käytön yksityiskohdat. Sivusto ei kuitenkaan kerro miten se aikoo suojella käyttäjien henkilökohtaisia tietoja. Siksi me haluamme varoittaa, että sinusta kerätyt tiedot voidaan myös jakaa tuntemattomille yrityksille.

Internetin yksityisyys on tullut laajaksi ongelmaksi, erityisesti koska käyttäjät ovat unohtaneet sen vuosiksi. Suojataksesi itseäsi sähköpostiosoitteesi, kirjautumisnimesi ja vastaavien tietojen menetykseltä, muista poistaa Nova.Rambler.ru lopullisesti.

Kaappaajan levitystavat

“Niputusta” pidetään pääasiallisena tapana tämä selaimen kaappaajan levitykseen. Tämä laajalti käytetty tekniikka pysyy tuottavana, koska nettikansalaiset harvoin miettivät kahdesti ennen kuin he painavat ”Asenna” painiketta. Tämän seurauksena, he eivät huomaa valinnaisia lisäosia, jotka usein sattuvat olemaan ei toivottuja mainosohjelmia, selaimen kaappaajia, työkalupalkkeja ja liitteitä.

He voivat myös asentaa sen halutun sovelluksen mukana. Pidä mielessäsi, että tätä tapaa käytetään, kun asennat Skypen tai Adobe Flash Playerin. Viimeisen suosio on vähentynyt huomattavasti jatkuvien vikailmoitusten takia. Tämän lisäksi, sovellus on toiminut naamiona kaappaus tekniikoille.

Lyhyesti sanottuna, olet lataamassa sitten suosittua ohjelmaa tai täysin uutta työkalua, valitse ”Kustomoitu” asennustapa. Se paljastaa valinnaiset työkalut ja voit poistaa ruksin niiden kohdalta ennen kuin ne pääsevät laitteelle. Tämä on tapa, jolla vältyt kaappaajalta tulevaisuudessa.

Nova.Rambler.com poisto-ohjeet

Voit poistaa Nova.Rambler.ru ja muut selaimen kaappaajat kahdella tavalla, haittaohjelman poistajalla tai ilman. Kuten me olemme sanoneet, se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, ei virus, joten voit poistaa sen myös manuaalisesti. Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että et ole kovin kokenut virusten poistaja, niin sinun kannattaa luottaa Nova.Rambler.ru poisto haittaohjelman poistajalle. Tämä sovellus löytää kaikki komponentit ja poistaa ne lopullisesti.

Tämän lisäksi, se suojaa tietokonetta myös tulevaisuudessa. Jos olet sitä mieltä, että pystyt suorittamaan viruksen poiston manuaalisesti, niin me suosittelemme yhdistämään automaattisen ja manuaalisen poistotavan, tämä antaa lisäturvaa. Poista virus alla olevien ohjeiden avulla. Muista varmistaa, että korjaat kaikki selaimet tietokoneellasi, vaikka et näe virusta sillä.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Nova.Rambler.ru viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Tämän kaappaajan poistamiseksi Windows järjestelmästä, sinun pitää poistaa kaikki merkinnät, jotka kuuluvat Rambler kehittäjille. Voit myös poistaa muut ohjelmat, jotka asennettiin tietokoneellesi ilman sinun lupaasi.

Poistaaksesi Nova.Rambler.ru Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Nova.Rambler.ru (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Nova.Rambler.ru Mac OS X järjestelmästä

Rambler Search poistoon Mac OS X järjestelmästä, sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät. Me todella suosittelemme poistamaan saman kehittäjän ohjelmat.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Nova.Rambler.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Korjataksesi Microsoft Edge selaimelta, sinun pitää seurata alla olevia ohjeita. Ne auttavat sinua poistamaan Rambler viruksen tietokoneelta.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Nova.Rambler.ru ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Nova.Rambler.ru ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Nova.Rambler.ru poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Nova.Rambler.ru ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Nova.Rambler.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä