Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Rambler Search virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Miksi ei ole viisasta käyttää Rambler Searchia nettihakuihin:

Rambler Search virus selaimen kaappaajan tyyppinen verkkotartunta, jonka turvallisuusasiantuntijat suosittelevat poistamaan tietokoneelta niin pian kuin mahdollista. Älä kuitenkaan panikoi — tämä virus ei ole tuhoisa, joten se ei vahingoita henkilökohtaisia tiedostojasi tai sekoita järjestelmääsi muulla tavalla. Syy poistaa Rambler Search tietokoneelta on erilainen ja se liittyy sopimattomaan mainostus strategiaan, jota tämä ohjelma käyttää rahastamaan sen palveluilla. On luonnollista, että heikommat sovellukset tai palvelut ovat ilmaisia ja kirjoittajat ovat asettaneet palkkion tuotteelleen tai tekevät rahaa muilla tekniikoilla, kuten maksu-klikkauksesta strategialla. Tämä tapa on hyvin tunnettu laillisten ohjelmien luojille, mutta jotkin kehittäjät tarttuvat tähän liiketoimeen sillä tavalla, että he unohtavat täysin heidän palvelunsa toiminnallisuuden. Tämä on valitettavasti juuri se mitä Rambler Search sovellukselle tapahtui. Tämä sivu on kirjaimellisesti täynnä erilaisia sponsoroituja linkkejä, kun hakutulokset sisältävät enemmän mainoksia ja yhteistyökumppanien materiaalia kuin hyödyllistä tietoa. Vaikka Rambler on yleistesti ottaen uutisten ja internet hakujen sivu, joka keskittyy Venäläisiin käyttäjiin. Ihmiset muissa maissa, kuten Ukrainassa valittavat tästä sivusta yhä useammin. Tämä vain todistaa, että tämä sivu ei ole niin viaton kuin se esittää. Jos tämä hämärä sivu on ilmaantunut PC:lle odottamatta, niin älä hukkaa aikaa ja poista Rambler Search siltä heti. Me annamme lisää syitä hieman alempana.

Kuvittele siis, että olet juuri huomannut Rambler Search kaappauksen tapahtuneen tietokoneellasi. Uusi Rambler hakukone näyttää ja toimii, kuten mikä tahansa aikaisempi Google tai Yahoo hakukoneesi. Ensimmäinen asia mitä sinun tulee tehdä? Koeta palata selaimesi alkuperäisiin asetuksiin, tietenkin. Voit valitettavasti huomata sen olevan mahdotonta, koska tämä ärsyttävä sivusto pomppaa aina takaisin selaimellesi. Tämä on tyypillistä selaimen kaappaajille ja se on mahdollista muiden ohjelmien ja sovellusten avulta, ne ovat helper objekteja , jotka yksinkertaisesti estävät Rambler Search sovelluksen poistamisen tietokoneelta. Kaappaajat yleensä asentavat näitä komponentteja automaattisesti, kysymättä käyttäjän lupaa. Näitä työkalupalkkeja, lisäosia ja vastaavia selaimen laajennuksia voidaan käyttää viruksen toimesta seuraamaan käyttäjien online käytöstä ja lisäämään Rambler Search uudelleenohjausten määrää . Voit tietenkin jo tajuta, että nämä prosessit eivät nopeuta selaimesi nopeutta. Päinvastoin, nettiselain voi törmätä jatkuviin ongelmiin, kaatumiseen ja hyytymiseen paljon useammin. Kaikki tämä tapahtuu, jos et suorita Rambler Search poistoa ajoissa. Tiedostojen määrä ja niiden sijainnin takia, virus voi olla vaikea poistaa. Mutta älä huolehdi, voit luottaa haittaohjelman poistajiin, kuten Reimage sen korjaamiseksi. Päivitä turvaohjelmasi viimeisimpään versioon ja olet valmis toimeen.

En asentanut tätä ohjelmaa. Kuinka se ilmaantui PC:lle?

Rambler Search on virus, joka ei tarvitse erikoisia olosuhteita päästäkseen järjestelmääsi. Tämä loinen vaatia sinua vain lataamaan ja asentamaan freeware tai shareware paketin, joka sisältää piilotetun luvan hakukoneesi korvaamiseen. Kun selain sitten käynnistetään seuraavan kerran, niin uhri löytää Rambler Search sivun kotisivunaan. Ole varuillasi, sillä vaikka selaimen kaappaajat ovat vähiten vakavia uhkia, jotka voivat saastuttaa tietokoneesi ohjelma nipun kautta. Löytyy myös joitain todella ilkeitä viruksia verkossa, ja jotka voivat tehdä paljon enemmän tuhoa. Siksi meidän neuvomme on pysyä erossa huonomaineisista ohjelmien latauslähteistä ja tarkistamaan varovasti mitä asennat tietokoneellesi.

Rambler Search poisto-ohjeet:

Totuus on, että Rambler Search poisto ei ole kovinkaan vaikeaa. Jos kuitenkin haluat poistaa tartunnan tietokoneelta täysin itse, niin se voi viedä hieman aikaan. Muussa tapauksessa, sinulla on aina mahdollisuus poistaa Rambler Search virus automaattisesti haittaohjelman poistajalla. Muista vain varmistaa, että lataat oikean ohjelman sen tekemiseen. Jos sinulla ei ole vielä suojaohjelmaa, niin me suosittelemme kokeilemaan Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmaa tai mitä tahansa ohjelmaa, jonka asiantuntijamme ovat testanneet. Löydät arvostelu ja suositellut ohjelmat meidän “Ohjelmat” kategoriasta.

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Rambler Search viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search Windows järjestelmistä

Ainoa tapa poistaa Rambler Search tietokoneelta kunnolla, ilman automaattista työkalua, on löytää ja poistaa kaikki haittaohjelman komponentit järjestelmästäsi. Alla olevien ohjeiden seuraaminen auttaa sinua löytämään Rambler Search komponentit järjestelmästäsi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Rambler Search sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Rambler Search tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Rambler Search selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Rambler Search tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Rambler Search sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Rambler Search poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search virus Microsoft Edge selaimesta

Suurimmat Rambler Search vaikutukset näkyvät selaimella ja tämän haittaohjelman komponentit asentuvat myös selaimelle. Tämä tarkoittaa, että tämä järjestelmän osa on todella saastunut ja se pitää puhdistaa. Tämän tekemiseksi, poista kaikki epäilyttävät laajennukset, jotka löydät selaimeltasi ja resetoi nettiselaimesi alla annettujen ohjeiden avulla.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Rambler Search pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Rambler Search sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Rambler Search poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search Google Chrome selaimelta

Google Chrome on yksi selain, joka ei ole immuuni Rambler Search tartunnalle. Virus voi hyökätä ja asentaa joitain kyseenalaisia ohjelmia myös sille. Siksi selaimen puhdistaminen ja resetoiminen jälkeenpäin on hyvä ja suositeltu toimenpide. Se tapahtuu näin:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Rambler Search sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Rambler Search poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Rambler Search Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Rambler Search tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Rambler Search on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Rambler Search poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rambler-search-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä